Maestro Inez2503 Napisano 15 Lutego 2015 Maestro Napisano 15 Lutego 2015 Mam nieciekawą sytuacje finansową obecnie.Zapytałam kart jak będzie wyglądała w marcu? Gwiazda 2 buław Cesarzowa 6 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag jest nadzieja na poprawę, wydaje mi się, że może pojawić się jakaś propozycja nawet, co sprawi, że poczuję się kobietą sukcesu:) Cytuj
Arcan Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 weźmiesz sprawy w swoje ręce i po jakimś czasie ruszy Cytuj
Gość ANEZ Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 Mam nieciekawą sytuacje finansową obecnie.Zapytałam kart jak będzie wyglądała w marcu? Gwiazda 2 buław Cesarzowa 6 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag jest nadzieja na poprawę, wydaje mi się, że może pojawić się jakaś propozycja nawet, co sprawi, że poczuję się kobietą sukcesu:) Za wesoło nie będzie ale możesz liczyć na pomoc od mężczyzny. Zmiany na lepsze pod koniec roku. Cytuj
Gość Noa20 Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 A ja myślę, że pojawi się coś/ktoś na horyzoncie kto pomoże Ci w polepszeniu finansów lub sama dostrzeżesz w czymś jakieś szanse. Uważam, że w marcu wpadnie Ci jakaś dodatkowa kasa;) może sprzedasz coś co nie jest już dla Ciebie użyteczne Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 jakas dociagana, czy mialy byc 4 karty? jaki to rozklad - na zasadzie wyciagamy i patrzymy, czy jakies specjalne pozycje? ogolnie optymistycznie - moze zbliza sie lepszy czas, np. wiosna? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 15 Lutego 2015 Autor Maestro Napisano 15 Lutego 2015 jakas dociagana, czy mialy byc 4 karty? jaki to rozklad - na zasadzie wyciagamy i patrzymy, czy jakies specjalne pozycje? ogolnie optymistycznie - moze zbliza sie lepszy czas, np. wiosna? Zazwyczaj dociagam do AW, poza tym często 4 karty więcej mi mowią A rozkłady interpretuję całosciowo:) Cytuj
Gość Euterpe Napisano 15 Lutego 2015 Napisano 15 Lutego 2015 w gwieździe masz nadzieję na poprawę losu w 2 buław wypatrujesz widoków na lepsze, może coś planujesz, jeżeli miałabyś okazję, skorzystałabyś z niej, ale z rozmysłem, bo obok babka, która wie, co robi W cesarzowej jesteś znowu panią na włościach 6 buław to zwycięstwo nad tą sytuacją, w połączeniu z poprzednią będziesz później bardzo z siebie dumna, może pofolgujesz sobie z przyjemności Cytuj
Czarownica Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 No, uda Ci się wybić z dołka, choć nie widać tu stricte kart finansowych, ale dojdziesz do pewnego balansu i będziesz spokojniejsza. Cytuj
Arcan Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 A ja myślę, że pojawi się coś/ktoś na horyzoncie kto pomoże Ci w polepszeniu finansów lub sama dostrzeżesz w czymś jakieś szanse. Uważam, że w marcu wpadnie Ci jakaś dodatkowa kasa;) może sprzedasz coś co nie jest już dla Ciebie użyteczne ja myślę,że sama dostrzeże i nikt jej nie będzie pomagał. Cesarzowa to baba z jajem, które nie potrzebuje pomocy...jest silna, niezależna i ambitna... w tym rozdaniu świadczy tym, że kobieta sama zadba o swój biznes... co prawda są kochankowie, które często mówią o innych osobach, ale kochankowie to przede wszystkim UMOWA...silna babka podpisze korzystną umowę Cytuj
x-latek Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Mimo że brak Monetowej karty nie wygląda to źle. Ale czy akurat w marcu to pozytywne ma się zadziać? Tam masz Gwiazdę przecie. Na dodatek czasami mi 2 Buławy mówią o oczekiwaniu. Z drugiej strony, 2 Buławy mogą mówić o pewnej interakcji międzyosobowej. W tym wypadku jakoby między Tobą a tą Cesarzową. Może to być jakaś kobieta, która jest lepiej sytuowana od Ciebie i może Ci pomóc/coś doradzić w tej sytuacji. 6 Buław jest dobrą kartą na finanse. Może oznaczać to, że odzyskasz pewną kontrolę nad finansami. A może te podsumy swoją drogą mówią o tym, żebyś chłopa szukała z pieniędzmi? A co tam... pewnie:) Swe pewne ambicje w kieszeń i rozglądaj się za takim. Chcesz się mordować na przyszłość tak jak teraz? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 16 Lutego 2015 Autor Maestro Napisano 16 Lutego 2015 A może te podsumy swoją drogą mówią o tym, żebyś chłopa szukała z pieniędzmi? A co tam... pewnie:) Swe pewne ambicje w kieszeń i rozglądaj się za takim. Chcesz się mordować na przyszłość tak jak teraz? Z ust mi to wyjąłeś...Od kilku dni powtarzam, ze szukam milionera:) Cytuj
Lena75 Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Gwiazda 2 buław Cesarzowa 6 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag Gwiazda 2 buław - masz wielką nadzieje na wyjscie z tego impasu w którym sie teraz znajdujesz Cesarzowa 6 buław - Cesarzowa dostaje zawsze to co chce... z końcem miesiąća polepszenie sytuacji, mozliwe ze wpadna dodatkowe pieniadze Cytuj
Trida Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Mam nieciekawą sytuacje finansową obecnie.Zapytałam kart jak będzie wyglądała w marcu?Gwiazda 2 buław Cesarzowa 6 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag Nadzieja i perspektywa jest jak najbardziej ale wiele zależy od Ciebie i Twojej przedsiębiorczości, umiejętności rozmowy. W marcu może diametralnej zmiany sytuacji nie będzie ale coś tam zacznie się już kręcić (jak tow Kole Fortuny )) Cytuj
Apokalipto Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 sytuacja na pewno się nie pogorszy, ktoś Ci pomoże finansowo ewentualnie dostaniesz jakieś finansowe wsparcie, które polepszy twoje finanse ( może zwrot za pit?) Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Myślę, że w pierwszej połowie miesiąca będziesz starała się myśleć pozytywnie, co wyjdzie Ci na dobre bo może wyjść jakaś propozycja dorobienia sobie albo pracy, która sprawi,że się ucieszysz i Ci ulży, odetchniesz i poczujesz się pewniej siebie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Mam nieciekawą sytuacje finansową obecnie.Zapytałam kart jak będzie wyglądała w marcu? Gwiazda 2 buław Cesarzowa 6 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag jest nadzieja na poprawę, wydaje mi się, że może pojawić się jakaś propozycja nawet, co sprawi, że poczuję się kobietą sukcesu:) Inez, nie bedzie źle- teraz pewnie przez ferie wieksze wydatki - marzec bedzie łatwiejszy do przetrwania - poza tym w kartach widac cos niespodziewanego imiłego co napawa optymizmem Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 17 Lutego 2015 Moderator Napisano 17 Lutego 2015 no statecznie jest ta 6 buław która mowi o satysfakcji, wiec tragedii nie ma. Gwiazda to przeciez tez karta poprawy, cesarzowa karta sprzyjająca, dobry okres, możliwości, problem tylko 2 buław, zdecydowac się musisz na coś, bo wyglada to jakbys w jakims rozkroku stala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi