Skocz do zawartości

Moja sytuacja finansowa w marcu

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Mam nieciekawą sytuacje finansową obecnie.Zapytałam kart jak będzie wyglądała w marcu?

Gwiazda 2 buław Cesarzowa 6 buław suma Kochankowie HB Koło/Mag

jest nadzieja na poprawę, wydaje mi się, że może pojawić się jakaś propozycja nawet, co sprawi, że poczuję się kobietą sukcesu:)

Napisano
Mam nieciekawą sytuacje finansową obecnie.Zapytałam kart jak będzie wyglądała w marcu?

jest nadzieja na poprawę, wydaje mi się, że może pojawić się jakaś propozycja nawet, co sprawi, że poczuję się kobietą sukcesu:)

Za wesoło nie będzie ale możesz liczyć na pomoc od mężczyzny. Zmiany na lepsze pod koniec roku.

Napisano

A ja myślę, że pojawi się coś/ktoś na horyzoncie kto pomoże Ci w polepszeniu finansów lub sama dostrzeżesz w czymś jakieś szanse. Uważam, że w marcu wpadnie Ci jakaś dodatkowa kasa;) może sprzedasz coś co nie jest już dla Ciebie użyteczne

Gość Ezotynka
Napisano

jakas dociagana, czy mialy byc 4 karty? jaki to rozklad - na zasadzie wyciagamy i patrzymy, czy jakies specjalne pozycje? ogolnie optymistycznie - moze zbliza sie lepszy czas, np. wiosna?

• Maestro
Napisano
jakas dociagana, czy mialy byc 4 karty? jaki to rozklad - na zasadzie wyciagamy i patrzymy, czy jakies specjalne pozycje? ogolnie optymistycznie - moze zbliza sie lepszy czas, np. wiosna?

Zazwyczaj dociagam do AW, poza tym często 4 karty więcej mi mowią:) A rozkłady interpretuję całosciowo:)

Gość Euterpe
Napisano

w gwieździe masz nadzieję na poprawę losu

w 2 buław wypatrujesz widoków na lepsze, może coś planujesz, jeżeli miałabyś okazję, skorzystałabyś z niej, ale z rozmysłem, bo obok babka, która wie, co robi

W cesarzowej jesteś znowu panią na włościach

6 buław to zwycięstwo nad tą sytuacją, w połączeniu z poprzednią będziesz później bardzo z siebie dumna, może pofolgujesz sobie z przyjemności :)

Napisano

No, uda Ci się wybić z dołka, choć nie widać tu stricte kart finansowych, ale dojdziesz do pewnego balansu i będziesz spokojniejsza.

Napisano
A ja myślę, że pojawi się coś/ktoś na horyzoncie kto pomoże Ci w polepszeniu finansów lub sama dostrzeżesz w czymś jakieś szanse. Uważam, że w marcu wpadnie Ci jakaś dodatkowa kasa;) może sprzedasz coś co nie jest już dla Ciebie użyteczne

ja myślę,że sama dostrzeże i nikt jej nie będzie pomagał. Cesarzowa to baba z jajem, które nie potrzebuje pomocy...jest silna, niezależna i ambitna... w tym rozdaniu świadczy tym, że kobieta sama zadba o swój biznes... co prawda są kochankowie, które często mówią o innych osobach, ale kochankowie to przede wszystkim UMOWA...silna babka podpisze korzystną umowę

Napisano

Mimo że brak Monetowej karty nie wygląda to źle. Ale czy akurat w marcu to pozytywne ma się zadziać? Tam masz Gwiazdę przecie. Na dodatek czasami mi 2 Buławy mówią o oczekiwaniu. Z drugiej strony, 2 Buławy mogą mówić o pewnej interakcji międzyosobowej. W tym wypadku jakoby między Tobą a tą Cesarzową. Może to być jakaś kobieta, która jest lepiej sytuowana od Ciebie i może Ci pomóc/coś doradzić w tej sytuacji. 6 Buław jest dobrą kartą na finanse. Może oznaczać to, że odzyskasz pewną kontrolę nad finansami.

A może te podsumy swoją drogą mówią o tym, żebyś chłopa szukała z pieniędzmi? A co tam... pewnie:) Swe pewne ambicje w kieszeń i rozglądaj się za takim. Chcesz się mordować na przyszłość tak jak teraz?

• Maestro
Napisano

A może te podsumy swoją drogą mówią o tym, żebyś chłopa szukała z pieniędzmi? A co tam... pewnie:) Swe pewne ambicje w kieszeń i rozglądaj się za takim. Chcesz się mordować na przyszłość tak jak teraz?

Z ust mi to wyjąłeś...Od kilku dni powtarzam, ze szukam milionera:)

Napisano

Gwiazda 2 buław - masz wielką nadzieje na wyjscie z tego impasu w którym sie teraz znajdujesz

Cesarzowa 6 buław - Cesarzowa dostaje zawsze to co chce...:) z końcem miesiąća polepszenie sytuacji, mozliwe ze wpadna dodatkowe pieniadze

Napisano

Nadzieja i perspektywa jest jak najbardziej ale wiele zależy od Ciebie i Twojej przedsiębiorczości, umiejętności rozmowy.

W marcu może diametralnej zmiany sytuacji nie będzie ale coś tam zacznie się już kręcić (jak tow Kole Fortuny ;)))

Napisano

sytuacja na pewno się nie pogorszy, ktoś Ci pomoże finansowo ewentualnie dostaniesz jakieś finansowe wsparcie, które polepszy twoje finanse ( może zwrot za pit?)

Gość Daffne
Napisano

Myślę, że w pierwszej połowie miesiąca będziesz starała się myśleć pozytywnie, co wyjdzie Ci na dobre bo może wyjść jakaś propozycja dorobienia sobie albo pracy, która sprawi,że się ucieszysz i Ci ulży, odetchniesz i poczujesz się pewniej siebie.

Gość gość5
Napisano

Inez, nie bedzie źle- teraz pewnie przez ferie wieksze wydatki - marzec bedzie łatwiejszy do przetrwania - poza tym w kartach widac cos niespodziewanego imiłego co napawa optymizmem

• Moderator
Napisano

no statecznie jest ta 6 buław która mowi o satysfakcji, wiec tragedii nie ma. Gwiazda to przeciez tez karta poprawy, cesarzowa karta sprzyjająca, dobry okres, możliwości, problem tylko 2 buław, zdecydowac się musisz na coś, bo wyglada to jakbys w jakims rozkroku stala