Arcan Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Co mi da walka o awans? 9 kielichów, 10 denarów, 3 kije Awansu nie dostanę, ale i tak będę zadowolona z siebie, bo uczynię spory postęp... Inni(10 den jako firma) też to zauważą Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 zadowolenie samo w sobie może później Cię to do czegoś zmotywuje Cytuj
Taya Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 3 buław może wskazywać, że zmienisz miejsce pracy - może inny dział, albo inne obowiązki. Nie będzie to wyższe stanowisko, ale coś ciekawszego, co sprawi że poczujesz, że spełniasz swoje powołanie. Najpewniej w wyniku przyznania awansu, zobaczysz za co jest się nagradzanym i wykorzystasz tę więdzę, by samej kiedyś awansować. Cytuj
Trida Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Co mi da walka o awans?9 kielichów, 10 denarów, 3 kije Jak na moje pewność siebie do zmiany pracy. Bo awans... Niekoniecznie. Podwyżka tak (z dodatkowymi obowiązkami) ale bez awansu. Cytuj
niiwa Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Ciesz się tym, co masz - bo to super stanowisko. W 9 pucharów masz chyba wszelkie udogodnienia i zrozumienie u szefostwa. Nie będziesz walczyć o awans - jeśli dojdziesz do wniosku, że to dla Ciebie za mało - to zaczniesz się rozglądać gdzie indziej. Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Co mi da walka o awans? 9 kielichów, 10 denarów, 3 kije-> suma sąd/kapłanka myślę,że formę satysfakcji z tego, że próbowałaś, możliwe,że obiecają Ci jakąś podwyżkę, ale na takową trzeba będzie jeszcze poczekać. Powodzenia! :-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi