Skocz do zawartości

Awansowa walka

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co mi da walka o awans?

9 kielichów, 10 denarów, 3 kije

Awansu nie dostanę, ale i tak będę zadowolona z siebie, bo uczynię spory postęp... Inni(10 den jako firma) też to zauważą

Gość Euterpe
Napisano

zadowolenie samo w sobie

może później Cię to do czegoś zmotywuje

Napisano

3 buław może wskazywać, że zmienisz miejsce pracy - może inny dział, albo inne obowiązki. Nie będzie to wyższe stanowisko, ale coś ciekawszego, co sprawi że poczujesz, że spełniasz swoje powołanie.

Najpewniej w wyniku przyznania awansu, zobaczysz za co jest się nagradzanym i wykorzystasz tę więdzę, by samej kiedyś awansować.

Napisano
Co mi da walka o awans?

9 kielichów, 10 denarów, 3 kije

Jak na moje pewność siebie do zmiany pracy.

Bo awans... Niekoniecznie.

Podwyżka tak (z dodatkowymi obowiązkami) ale bez awansu.

Napisano

Ciesz się tym, co masz - bo to super stanowisko.

W 9 pucharów masz chyba wszelkie udogodnienia i zrozumienie u szefostwa.

Nie będziesz walczyć o awans - jeśli dojdziesz do wniosku, że to dla Ciebie za mało - to zaczniesz się rozglądać gdzie indziej.

Gość Daffne
Napisano

Co mi da walka o awans?

9 kielichów, 10 denarów, 3 kije-> suma sąd/kapłanka

myślę,że formę satysfakcji z tego, że próbowałaś, możliwe,że obiecają Ci jakąś podwyżkę, ale na takową trzeba będzie jeszcze poczekać. Powodzenia! :-)