Skocz do zawartości

wakacje 2015, wrzesień

panna.marta

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jak co roku planuję wyjazd na wakacje we wrześniu. Gdzieś poza Polskę, last minute. Czy w tym roku uda mi się znaleźć jakąś fajną ofertę i wyjechać we wrześniu na wakacje za granicą?

2 kielichy, rycek mieczy, 10 monet dołożyłam 6 buław

myślę, że powinno się udać chociaż w tym rycku upatrywałabym czegoś, co sprawi, że nie będę do końca pewna tego czy pojadę.

Gość Euterpe
Napisano

w 2 kielichach powinnaś znaleźć coś interesującego

w rycerzu mogła zaznaczyć się sama podróż do 10 denarów

w 6 buławach jest zadowolenie, szczęście, duma.

10 denarów mogło pokazać miejsce samo w sobie. Co masz na tej karcie? Obrazek na niej może dużo powiedzieć :) Zastanowiłabym się w podobny sposób nad 6 buław :)

Napisano

Tak znajdziesz :) ...ale patrząc na dwie pierwsze karty pomyslałam ze mozesz z kimś przeprowadzac dosc burzliwą rozmowę na temat ofert i kierunku wyjazdu:)

Napisano
Czy w tym roku uda mi się znaleźć jakąś fajną ofertę i wyjechać we wrześniu na wakacje za granicą?

A wg mnie nie ;) Ale to dlatego, ze postawisz na jakiś spontaniczny wyjazd po Polsce, o czym mówi własnie mieczowy, ale będziesz bardzo zadowolona z całokształtu.

Wyjazd jak najbardziej ale czy za granice Polski to mam wątpliwości :)

Gość Daffne
Napisano

uda się, wyjedziesz w fajne miejsce i spędzisz tam miło i beztrosko czas :-)

Napisano

Pojedziesz będziesz zadowolona ale decyzję podejmiesz bardzo szybko, to będzie prawdziwe last minute tak mi się kojarzy rycek :)

• 7 miesięcy temu...
Napisano

Weryfikacja, urlop przesunęłam na sierpień na początku nie mogłam nic znaleźć, ale się udało - wywalczyłam sobie fajną wycieczkę ;)