panna.marta Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Witam, jak co roku planuję wyjazd na wakacje we wrześniu. Gdzieś poza Polskę, last minute. Czy w tym roku uda mi się znaleźć jakąś fajną ofertę i wyjechać we wrześniu na wakacje za granicą? 2 kielichy, rycek mieczy, 10 monet dołożyłam 6 buław myślę, że powinno się udać chociaż w tym rycku upatrywałabym czegoś, co sprawi, że nie będę do końca pewna tego czy pojadę. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 w 2 kielichach powinnaś znaleźć coś interesującego w rycerzu mogła zaznaczyć się sama podróż do 10 denarów w 6 buławach jest zadowolenie, szczęście, duma. 10 denarów mogło pokazać miejsce samo w sobie. Co masz na tej karcie? Obrazek na niej może dużo powiedzieć Zastanowiłabym się w podobny sposób nad 6 buław Cytuj
Lena75 Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 2 kielichy, rycek mieczy, 10 monet dołożyłam 6 buław Tak znajdziesz ...ale patrząc na dwie pierwsze karty pomyslałam ze mozesz z kimś przeprowadzac dosc burzliwą rozmowę na temat ofert i kierunku wyjazdu:) Cytuj
Trida Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Czy w tym roku uda mi się znaleźć jakąś fajną ofertę i wyjechać we wrześniu na wakacje za granicą?2 kielichy, rycek mieczy, 10 monet dołożyłam 6 buław A wg mnie nie Ale to dlatego, ze postawisz na jakiś spontaniczny wyjazd po Polsce, o czym mówi własnie mieczowy, ale będziesz bardzo zadowolona z całokształtu. Wyjazd jak najbardziej ale czy za granice Polski to mam wątpliwości Cytuj
Gość Daffne Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 uda się, wyjedziesz w fajne miejsce i spędzisz tam miło i beztrosko czas :-) Cytuj
afercia Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 2 kielichy, rycek mieczy, 10 monet dołożyłam 6 buław Pojedziesz będziesz zadowolona ale decyzję podejmiesz bardzo szybko, to będzie prawdziwe last minute tak mi się kojarzy rycek Cytuj
panna.marta Napisano 29 Września 2015 Autor Napisano 29 Września 2015 Weryfikacja, urlop przesunęłam na sierpień na początku nie mogłam nic znaleźć, ale się udało - wywalczyłam sobie fajną wycieczkę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi