Geranium Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Kolega w kiepskiej sytuacji finansowej poprosił o karty na rok 2015 z pytaniem, czy jest szansa na poprawę. Wyłożyłam 3 karty z założeniem, że pierwsza jest teraźniejszością, druga niedaleką przyszłością, a trzecia dalszą. Wyszło: Cesarzowa, 6 pucharów, 10 mieczy. I tu mój zonk. Jak to cesarzowa, skoro kolega właśnie teraz ma najgorzej? I jak mu przekazać, że teraz jest super podług tego, co zapowiada mu na przyszłość 10 mieczy? XD Jakoś tak nei czuję tych kart, nie wiem, czy dzisiaj zły dzień, czy może cesarzowa bardziej odnosi się do przeszłości i ogólnie rozkład ukazał za dużo marzeń, rozmyślań, powrotów do tej świetlanej przeszłości, a za mało działania i tego konsekwencje w ostatniej karcie. Powiedzcie, moi drodzy jak to widzicie. Cytuj
Trida Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Hallo hallo 10 mieczy na uczucia to tragedia ale na finanse to całkiem fajna karta (wiem z doświadczenia) także nie podłamywać się, wg mnie bo tutaj zacznie się coś rozkręcać. Cytuj
Geranium Napisano 16 Lutego 2015 Autor Napisano 16 Lutego 2015 To z doświadczenia? Ja rzadko wróżę na finanse, więc błądzę jak dziecko we mgle Dzięki :* Cytuj
Geranium Napisano 16 Lutego 2015 Autor Napisano 16 Lutego 2015 Jednak wciaż zastanawia mnie ta cesarzowa na obecnej sytuacji Cytuj
Trida Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Jak zmieniałam pracę to 10 mieczy mi wypadła jakoś w rozkładzie i pokazała (na tamten czas ) całkiem fajne, stałe zarobki, z których byłam zadowolona. Z perspektywy czasu uważam, ze 4 liter nie urywało ale od czegoś się zaczyna hehe Cytuj
Lena75 Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Cesarzowa, 6 pucharów, 10 mieczy. Przede wszystkim 10 mieczy zapowiada zmiany, nowy cykl...korzystanie z zebranych doswiadczeń ( jak i niespodziewane zyski) 6 pucharów dopatrywałabym sie raczej pomocy ze strony rodziny. Suma Rydwan hb Koło Koło..nie ma wpływu na to co sie dzieje, wszystko jakby ponad nim sie toczy...ale koło to tez zmiennosc , więc skoro teraz jest zle zmieni sie na lepsze. Rydwan...to zwycięstwo, przedsiebiorczosc...podjecie nowych wyzwań. Podsumowująć....niech podejmie nowe wyzwania, a wszystko sie zmieni Pozdrawiam Cytuj
Taya Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 (edytowane) Dla mnie 10 mieczy to odbicie się od dna - więc będzie tylko lepiej, a jeszcze rozpędu można nabrać. 6 kielichów może dotyczyć pomocy życzliwych ludzi z przeszłości - może rodzina (od razu skojarzyło mi się z miłą babcią) go podratuje finansowo? Cesarzowa może pokazywać tutaj swoją negatywną stronę - rozrzutność, życie ponad stan, wydawanie ponad miarę na jakąś kobietę. Cesarzowa to może też być ciąża i macierzyństwo, której najmocniej teraz odbijają się na finansach. Edytowane 16 Lutego 2015 przez Taya Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 16 Lutego 2015 Napisano 16 Lutego 2015 Cesarzowa i 6 pucharow..moze Jego obecna i przyszla sytuacja jest zalezna od matki, siostry, zony, kuzyna, kogos z rodziny? Moze ma czyjas pomoc, albo wlasnie powinien poszukac porady u kogos w miare bliskiego - moze ktos mu cos podpowie, zalatwi, poprowadzi? 10 mieczy mowi o zamknieciu jakiegos projektu i ogolnie moze zapowiadac koniec okresu niepewnosci - wychodzi z 9-tki i konczy cykl, do tego to nie 3, czy 5 mieczy, wiec nie bedzie sie meczyl wiecznosc..10 mieczy moze oznaczac jakas prace wymagajaca wysokich kwalifikacji, zdanie jakiegos egzminu - moze zrobi jakies "papiery" na jakies zajecie, lub dzialanie i dzieki temu odbije sie od dna? Rydwan z sumowania zapowiada duzo obowiazkow. Cytuj
Geranium Napisano 17 Lutego 2015 Autor Napisano 17 Lutego 2015 Dzięki, aż mi głupio Zwykle do mnie uderzają z problemami sercowymi :brum: Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 17 Lutego 2015 Moderator Napisano 17 Lutego 2015 te kłopoty się kończą, cesarzowa to karta płodności przecież 6 pucharów to karta rodzinna, moze wsparcie bliskich 10 mieczy to koniec - ale trzymajmy sie pytania, nie pytałas jak się potoczy sytuacja, tylko czy sie skończy, no to na pytanie czy sie skonczy 10 mieczy mowi ze sie skonczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi