Skocz do zawartości

Nów od 19 lutego 2015 r.

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Dawno na nów nie kładłam kart:)

Przełożenie 5 monet Rydwan 6 kielichów

Jakby miała pojawić się tęsknota za przeszłością, jakbym czuła potrzebę cofnięcia czasu

1.Co trzeba odpuścić od siebie Księżyc 7 buław samotne zmagania z moimi lekami i obawami, moje złudzenia, wszystko to, co wymyka mi się spod kontroli

2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Pustelnik 5 buław As buław 4 buław samotność i walkę o moja przestrzeń, na pewno nie powinnam byc bierna

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Mag 5 monet Słońce czyjes zabiegania o spotkanie ze mną, czy moja prywatna walka o szczęście?

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 6 kielichów powoduje, że uciekam w świat wspomnień i nostalgii

5.Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław Sprawiedliwość szczerość, wyjaśnienia, pozwolić działać

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław zamieszanie, czyjeś nerwy, będę musiała wykazać się spora cierpliwością, ale widać, że odniosę zwycięstwo

7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji Śmierć 7 kielichów 6 mieczy Cesarzowa uda mi sie odciąć od tego co jest złudzeniem i z powrotem przywrócić kontrolę nad swoim zyciem

Napisano

0. małe uciążliwości związane z przyjazdem kogoś z rodziny

1. odpuścić upieranie się przy pewnych iluzjach

2. zająć się poszukiwaniem wiedzy, rywalizacją, odnaleźć pasję, robić to dla siebie, nie dla innych

3. pogłębia się twoja samoświadomość, możliwość rozwoju w nowej (trudnej materialnie) sytuacji, Słońce jako oświecenie, albo nowy przyjaciel

4. udziela ci się atmosfera życzliwości

5. entuzjazm, czar, obiektywną, sprawiedliwą opinię

6. burzliwa dyskusja, potem seks na zgodę, wyjawienie od dawna skrywanych uczuć, duma z 6 buław może utrudniać pojednanie się (jeżeli wystąpi jakaś kłótnia przy rycerzu mieczy)

7. masz wielki potencjał i wiele możliwości, czas zamknąć stary rozdział i przenieść się w korzystniejsze miejsce

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

Przełożenie 5 monet Rydwan 6 kielichów - ciągłe zmaganie się z przeszłością, trochę mocowanie się z bezradnością i tęsknotą za stabilizacją, "byciem potrzebną"

1.Co trzeba odpuścić od siebie Księżyc 7 buław samotne zmagania z moimi lekami i obawami, moje złudzenia, wszystko to, co wymyka mi się spod kontroli - tak, ale dodałabym też walkę z wiatrakami, że tak powiem nie ma sensu się grzebać w niektóre niejasności i na siłę dociekać, daj sobie więcej luzu psychicznego, odpuść rozwarstwianie i analizy

2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Pustelnik 5 buław As buław 4 buław walkę o moja przestrzeń o tak! I to o wygodną przestrzeń w tych 4 buławach, niech to będzie właśnie czas luzu

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Mag 5 monet Słońce określenie czego Ci brakuje i świadome dążenie do zaspokojenia swoich potrzeb

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 6 kielichów nie daje zapomnieć o tym co było, każe Ci wracać do przeszłości, ale też w tej karcie jest Twoje dziecko, które wpływa na Ciebie pozytywnie;)

5.Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław Sprawiedliwość dynamiczne i bezkompromisowe działania, odważne decyzje, śmiałość ale z zachowaniem pokerowej twarzy. Konkrety, umiejętność stawiania na swoim.

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław no właśnie bardzo możliwe, po tych wszystkich kartach (jak i tych wyżej), że otoczenie będzie próbowało wciągnąć Cię w ten-sam-co-zwykle kocioł, dlatego tak bardzo potrzebne będzie Ci skupienie się na sobie i chillout zamiast wciąganie się w tę spiralę, bo to obciąży Cię niepotrzebnie psychicznie, a z dystansu i bez ciągłego "bycia w tym" trochę chłodniej i spokojniej będziesz mogła się do tego wszystkiego odnieść w przyszłości

7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji Śmierć 7 kielichów 6 mieczy Cesarzowa - to samo od dłuższego czasu - nauczyć się dążyć do własnego szczęścia

Edytowane przez Czarownica
zapomniałam o pkt 3
  • Lubię to! 1
  • Maestro
Napisano

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 6 kielichów nie daje zapomnieć o tym co było, każe Ci wracać do przeszłości, ale też w tej karcie jest Twoje dziecko, które wpływa na Ciebie pozytywnie;)

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław no właśnie bardzo możliwe, po tych wszystkich kartach (jak i tych wyżej), że otoczenie będzie próbowało wciągnąć Cię w ten-sam-co-zwykle kocioł, dlatego tak bardzo potrzebne będzie Ci skupienie się na sobie i chillout zamiast wciąganie się w tę spiralę, bo to obciąży Cię niepotrzebnie psychicznie, a z dystansu i bez ciągłego "bycia w tym" trochę chłodniej i spokojniej będziesz mogła się do tego wszystkiego odnieść w przyszłości

Wciągają mnie i to bardzo..z każdej strony..czasami czuje się jak małe, zaszczute zwierzątko..;/

Napisano

Pierwsze skojarzenie - nie zamyślaj się w czasie prowadzenia pojazdu, ale już bez skojarzeń - wszystko co bolało Cię w przeszłości może wracać mimo, że od tego próbujesz uciekać. Może to dobry czas na przekształcenie tego co było negatywne w bardziej zjadliwe? Np radykalne wybaczanie?

1.Co trzeba odpuścić od siebie Księżyc 7 buław

Swoje iluzje i samotną walkę. Myślę, że powinnaś zastanowić się czy to o co teraz walczysz jest dla Ciebie ważne, może czas na przewartościowanie patyka za który dasz się pokroić? Może też chodzić o sytuację z natrętnym panem, może to właśnie z nim trzeba sobie odpuścić słowne potyczki i pozbyć się nadziei że zmądrzeje.

2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Pustelnik 5 buław As buław 4 buław s

Siłę swoich słów, swój temperament, niezależność, swoich najbliższych. Nie daj się zgasić i bądź sobą.

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Mag 5 monet Słońce

Twoje uzdolnienia, których nauka szła lub idzie ciężko. Warto nad tym pracować i pogłębiać.

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 6 kielichów

Przywołuje wspomnienia, czas bycia beztroskim i szczęśliwym. Może najbliższe otoczenie nie chce dać Ci się uwolnić i ciągle np rodzice traktują Cię jak małe dziecko nie pozwalając na samodzielne decyzje lub wtrącanie się w życie.

5.Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław Sprawiedliwość

Chęć działania, sprawiedliwe doradzanie, pomoc w jakiejś papierkowej robocie albo podwózka autem.

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław

Kłótliwy mężczyzna, który będzie próbował Cię od siebie uzależnić. A kobieta którą masz za autorytet będzie próbowała nad tobą triumfować możliwe że wytykając tego pana.

7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji Śmierć 7 kielichów 6 mieczy Cesarzowa

Zakończ to co nie pozwala Ci realizować marzeń i czuć się spełnioną kobietą. Nawet jeżeli jedyną opcją jest wyjazd.

Wszystkiego pomyślnego w nowej fazie księżyca :serducho:

• Lubię to! 1
Gość Ezotynka
Napisano

wytlumacz laikowi - ten now to do konca swiata, czy ten rozklad ma jakies ograniczenia czasowe?;)

• Maestro
Napisano
wytlumacz laikowi - ten now to do konca swiata, czy ten rozklad ma jakies ograniczenia czasowe?;)

Nów masz co 28 dni:) ten rozkład robi się w okolicach nowiu księżyca, świetnie sie sprawdza:)

Gość Ezotynka
Napisano

aaa, Miesieczny, ale pod Ksiezycowa Faze kladziony - fajne i pewno trafne. Jak przeczytalam "co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca", to pomyslalam, ze te fazy przynajmniej co pare miesiecy;-) Rozumiem, ze u Ciebie jakies konkretne zmiany zyciowe przewidywalnie co miesiac, ale kto to wie.. Musze kiedys sprobowac - dzieki za info:)

28 dni...ile to sie laik dzis nauczyl - az strach, jeszcze troche i przestanie byc laikiem;-)

Nie zapomnij o weryfikacji, jak juz tak podbijasz swoj "Ksiezycowy Rozklad" - nie moge sie doczekac jak to wychodzi w weryfikacji....:-)

• Maestro
Napisano
aaa, Miesieczny, ale pod Ksiezycowa Faze kladziony - fajne i pewno trafne. Jak przeczytalam "co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca", to pomyslalam, ze te fazy przynajmniej co pare miesiecy;-) Rozumiem, ze u Ciebie jakies konkretne zmiany zyciowe przewidywalnie co miesiac, ale kto to wie.. Musze kiedys sprobowac - dzieki za info:)

28 dni...ile to sie laik dzis nauczyl - az strach, jeszcze troche i przestanie byc laikiem;-)

Nie zapomnij o weryfikacji, jak juz tak podbijasz swoj "Ksiezycowy Rozklad" - nie moge sie doczekac jak to wychodzi w weryfikacji....:-)

Swego czasu prawie każdy kto sie udziela w IR robił ten rozkład:P) Co miesiąc. Może spróbujesz swoich sił?

Napisano

Brakuje Ci uczuć, wyruszyć na poszukiwania : )

1.Co trzeba odpuścić od siebie Księżyc 7 buław niepokoje nerwy i stresy ...

2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Pustelnik 5 buław As buław 4 buław to, że jesteś osobą bogata wewnętrznie i tylko spokój ducha doprowadzi Cię do równowagi ;) nie poddajesz sie i działasz : ) jesteś też towarzyska

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Mag 5 monet Słońce wiesz, że po burzy przychodzi słońce i zawsze trzymasz się tej zasady, dajesz sobie świetnie rade

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 6 kielichów a mnie się wydaje, że dobrze wpływa, bo nie zastanawiasz się nad problemami swoimi tylko innych : )

5.Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław Sprawiedliwość działanie i trzeźwość umysłu,

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław zacznie sie dziać, będzie wiele pokus obok Ciebie, zaczniesz w tajemnicy działać :)

7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji Śmierć 7 kielichów 6 mieczy Cesarzowa

• Maestro
Napisano

Brakuje Ci uczuć, wyruszyć na poszukiwania : )

1.Co trzeba odpuścić od siebie Księżyc 7 buław niepokoje nerwy i stresy ...

2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Pustelnik 5 buław As buław 4 buław to, że jesteś osobą bogata wewnętrznie i tylko spokój ducha doprowadzi Cię do równowagi ;) nie poddajesz sie i działasz : ) jesteś też towarzyska

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Mag 5 monet Słońce wiesz, że po burzy przychodzi słońce i zawsze trzymasz się tej zasady, dajesz sobie świetnie rade

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 6 kielichów a mnie się wydaje, że dobrze wpływa, bo nie zastanawiasz się nad problemami swoimi tylko innych : )

5.Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław Sprawiedliwość działanie i trzeźwość umysłu,

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław zacznie sie dziać, będzie wiele pokus obok Ciebie, zaczniesz w tajemnicy działać :)

A lekcja?Punkt 7.:)

Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

e tam sil, po co mam sie meczyc i to co miesiac;) jak na tak w sumie krotki okres czasu - czemu na jedno pytanie jest 1 karta, a na inne 4 - to taki system, czy kladziemy, ile czujemy? dla mnie ten przekaz jest rozdrobniony jak na 4 tygodnie, ale tymbardziej jestem ciekawa weryfikacji - czy to beda znaczace sprawy, czy przez wielkosc tego rozkladu glownie sprawy dnia codziennego.

Edytowane przez Ezotynka
Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

Twoja obecna sytuacja jest nie do pozazdroszczenia, ale idzie ku lepszemu i moze byc znowu ok

1.Co trzeba odpuścić od siebie Księżyc 7 buław

nie szarpac sie emocjonalnie, nie walczyc z wiatrakami

2.Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Pustelnik 5 buław As buław 4 buław

energie wewnetrzna - nie zgasic ognia zycia w sobie w sensie wiary w powodzenie zyciowe

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Mag 5 monet Słońce

znasz przepis na szczescie - wystarczy to tylko zastosowac w praktyce i rozwijac swoja osobowosc

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 6 kielichów

kojarzy sie mi tu Alicja z Krainy Czarow..

5.Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław Sprawiedliwość

nie rzucaj slow na wiatr, daj innym poczucie, ze stoisz murem za swoimi pogladami i masz wiele spraw pod kontrola

6.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław

ciut za duzo kart jak na moje umiejetnosci, zreszta nie wiem ktore glowne, ktore dociagane

przestac rozpamietywac to, co bylo i juz nie wroci i tylko blokuje Twoj rozkwit

Edytowane przez Ezotynka
Napisano
A lekcja?Punkt 7.:)

Nie zwróciłam uwagi, przepraszam :)

7. Lekcja Śmierć 7 kielichów 6 mieczy Cesarzowa - taki rachunek chyba tutaj wychodzi...że wszystko co w życiu przezyłaś było po to, żebyś stała się Cesarzową i tylko masz doglądać w przeszłość i analizować zyski/straty ;)

Gość Euterpe
Napisano

wyjście z "biedy" i ruszenie na przód przed siebie, chyba powrót do czegoś/kogoś z przeszłości, zaakceptowanie czegoś

1.Co trzeba odpuścić od siebie? Księżyc 7 buław

wewnętrzną walkę, zamartwianie się, lęki, wyimaginowane wizje przyszłości/teraźniejszości, stres

2. Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej? Pustelnik 5 buław As buław 4 buław

internetowe kontakty, znajomości, energię, dzięki której działasz, myślisz o przyszłości

3. Co jest teraz moim największym nabytkiem? Mag 5 monet Słońce

praca lub skupienie na sobie uwagi, brak czegoś/kogoś, dziecko;

4. Jak otoczenie wpływa na mnie? 6 kielichów

nie pomaga Ci o czymś zapomnieć, może ktoś Ci pomaga, wyciągnie bezinteresownie pomocną dłoń

5. Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław Sprawiedliwość

szybkie i sprawiedliwe decyzje/działania, może też jasne wytyczenie granic w czynach/mowie

6. Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław

kontakt, może nachalny, znajomość z kimś, od kogoś ciężko się uwolnić, większy spokój, oczyszczenie emocjonalne i uczuciowe, przezwyciężenie czegoś ważnego

diabeł i 6 buław mogą wskazywać na pokonanie nieprzyjemnej sprawy/przeszkody

7. Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji Śmierć 7 kielichów 6 mieczy Cesarzowa

spełniać swoje marzenia, stać się cesarzową

• 4 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Jakby miała pojawić się tęsknota za przeszłością, jakbym czuła potrzebę cofnięcia czasu

Karty pokazały wg mnie pismo z ZKM z wezwaniem do zapłaty, bo w grudniu złapali mnie w autobusie (raz jeden jechałam bez ważnego biletu i miałam pecha), dzis wysłałam im pismo z prośba o rozłożenie kary na raty

1.Co trzeba odpuścić od siebie Księżyc 7 buław samotne zmagania z moimi lekami i obawami, moje złudzenia, wszystko to, co wymyka mi się spod kontroli

Dosłownie lękanie się, niepewność, niepotrzebne nerwy

2,Co trzeba trzymać przy sobie jak najbliżej Pustelnik 5 buław As buław 4 buław samotność i walkę o moja przestrzeń, na pewno nie powinnam byc bierna

Mężczyznę, który wal;czy o mnie jak nikt, a który mnie rozczarował ..ale za to faktycznie stara się i pracuje nad sobą, tyle, że ja już nauczona doświadczeniem nie dopuszczam go w pełni do swojego zycia

3.Co jest teraz moim największym nabytkiem? Mag 5 monet Słońce czyjes zabiegania o spotkanie ze mną, czy moja prywatna walka o szczęście?

Na pewno dziecko, które kocham nad życie, a które odzyskałam:)

4.Jak otoczenie wpływa na mnie 6 kielichów powoduje, że uciekam w świat wspomnień i nostalgii[

nie pozwala mi o sobie zapomnieć

5.Co możesz i musisz dać innym? Rycerz Buław Sprawiedliwość szczerość, wyjaśnienia, pozwolić działać

powinnam pozwolić o siebie walczyć i być szczerą

.Co zacznie się w życiu wraz z nową fazą Księżyca? Rycerz Mieczy Diabeł Kapłanka 6 buław zamieszanie, czyjeś nerwy, będę musiała wykazać się spora cierpliwością, ale widać, że odniosę zwycięstwo

mężczyzna nie odpuszcza,. jest we mnie mocno zakochany, walczy jak lew, ale ja postawiłam warunki

7.Lekcja , którą trzeba wynieść z pierwszych sześciu pozycji Śmierć 7 kielichów 6 mieczy Cesarzowa uda mi sie odciąć od tego co jest złudzeniem i z powrotem przywrócić kontrolę nad swoim zyciem

No zmiana na pewno, zaczynam realizować swoje marzenia i plany;)