Astarte Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 (edytowane) Proszę o pomoc w interpretacji. Moja jest bardzo niespójna Rozkład "Wyrocznia miłości" ***2*** 1*****3 ***4*** karta 1 - aura związku, czyli aktualny nastrój panujący w związku 9 buław ostrożność, nikt nie chce popełnić błędów, ntłumione uczucia, ciężko zrozumieć każdą ze stron, uczucie nie rozwijają się.. stoją w martwym punkcie, bo jedna ze stron trzyma drugą na dystans.. karta 2 - to, co pytającego porusza wewnętrznie, czyli co czuje, działająca wewnątrz jego wewnętrzna siła. Pytający nie koniecznie jest świadomy tych cech, co pokaże karta głupiec ? nie wiem jak zinterpretować do tego pytania tą karte karta 3 - stosunek drugiej osoby do pytającego 2 kielichów regulamin karta 4 - rada wyroczni. Rada ta jest skierowana do pytającego i mówi, co powinien najlepiej zrobić, uczynić w najbliższej przyszłości rycerz mieczy odejście Znajomość trwa 8 miesięcy, to trudny związek i dobrze o tym wiedziałam od początku. Było w nim jednak coś co stanowiło mój wewnętrzny motor do życia. Od 2 miesięcy coś się zaczęło zmieniać, niedomówienia, unikania. Ostatecznie napisałam zbyt wiele, ale to co dyktowało mi serce. Nie wiem co chcę na chwilę obecną, zbyt silne emocje mną targają. Może otrzymam od Ciebie wskazówkę, która mnie zmotywuje do ustalenia jakiegoś konkretnego kierunku mojego życia. Miotanie się nie wpływa na mnie zbyt dobrze. On milczy. Nie wiem jak do tego podejdzie. co najgorsze sama nie wiem co był chciała, żeby zrobił. Nie chce być sama, ale nie chcę unieszczęśliwiać innych swoją osobą. Edytowane 19 Lutego 2015 przez Astarte . Cytuj
Taya Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Jaka jest sytuacja wyjściowa? Chcesz go zostawić? Oboje rozmawiacie o rozstaniu? Cytuj
Astarte Napisano 17 Lutego 2015 Autor Napisano 17 Lutego 2015 ja napisałam zbyt ostro co myślę, on póki co milczy. Nie wiem jaki będzie jego ruch. Kiedyś też doszło do sprzeczki, ale kontaktowaliśmy się ze soba. Teraz jest zawieszenie Cytuj
Taya Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 1. aura związku - ostrożność i rezerwa, obawa przed kolejnym przykrym doświadczeniem 2. co cię popycha - niekontrolowane impulsy, mówisz szybciej niż myślisz (tak jak piszesz, palnęłaś coś szczerze, z serca, ale bez namysłu) 3. stosunek jego do ciebie - widzi w tobie swą bratnią duszę, pociągasz go 4. rada - porozmawiaj z nim szczerze, przedyskutujcie problem razem, ale namyśl się wcześniej co chcesz powiedzieć, może nawet napisz sobie wcześniej. Zanalizuj na spokojnie, nie pozwól emocjom cię zdominować. Cytuj
Astarte Napisano 17 Lutego 2015 Autor Napisano 17 Lutego 2015 Trudno wyciszyć emocje, ale spróbuję.Dziękuję Tobie się to jakoś poskładało w ładną całość. Cytuj
Czarownica Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Edytuj pierwszego posta w zgodzie z regulaminem działu - opis sytuacji. Cytuj
Czarownica Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 karta 1 - aura związku, czyli aktualny nastrój panujący w związku 9 buław tak widać aktualnie między Wami ten dystans i impas, jak byście obydwoje brali na przeczekanie, oddalili się i obserwowali, w którą stronę to "samo" zmierza karta 2 - to, co pytającego porusza wewnętrznie, czyli co czuje, działająca wewnątrz jego wewnętrzna siła. Pytający nie koniecznie jest świadomy tych cech, co pokaże karta głupiec jest Twoje zakochanie, takie wręcz hm... podlotkowe. Tak jakby to nie było dojrzałe uczucie z Twojej strony jednak silna fascynacja, dająca Ci kopa, ale przy tym też brak w tym logiki czy jakiś konsekwentnych działań, wszystko nieprzemyślane, na żywioł. Tak jak napisałaś - sama nie wiesz czego chcesz. karta 4 - rada wyroczni. Rada ta jest skierowana do pytającego i mówi, co powinien najlepiej zrobić, uczynić w najbliższej przyszłości rycerz mieczy no niestety odcięcie się. Ten rycerzyk jest zdroworozsądkowy, wręcz wyrachowany. Mam wrażenie, że właśnie takiego zdrowego egoizmu Ci brakuje w tej sytuacji, a jest on niezbędny, by jasno się określić. Walcz o swoje. Moim zdaniem ta rada wyroczni z tej karty brzmi: Nie bój się mówić o swoich oczekiwaniach i stawiać sprawy na ostrzu noża, choć bądź przy tym przygotowana na konfrontację z dość nieprzyjemną prawdą (tzn, że na dłuższą metę to nie to). Jednak czasem warto zrobić ten krok szybciej, niż kisić się w czymś bez ładu i składu. Cytuj
Lena75 Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 karta 4 - rada wyroczni. Rada ta jest skierowana do pytającego i mówi, co powinien najlepiej zrobić, uczynić w najbliższej przyszłościrycerz mieczy Ja napisze tylko tyle...nie unikaj konfliktów, rozmów. Cytuj
Astarte Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 Teraz jest strefa ciszy. Każde z nas przeczekuje, albo On już zrezygnował Czarownico a jak zinterpretujesz kartę nr 3? Cytuj
Czarownica Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Nie zinterpretuję, bo jest to niezgodne z regulaminem działu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi