panna.marta Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 Co mnie czeka pod względem zawodowym w ciągu pół roku od dziś? podczas tasowania wypadła 6 monet słońce XIX, 9 mieczy, as denarów dołożone 2 puchary, 4 mieczy i 3 buławy pierwsze co mi przyszło na myśl to odejście na rzecz lepszych warunków... Cytuj
gucio19 Napisano 17 Lutego 2015 Napisano 17 Lutego 2015 pojawi się jakaś oferta ,mozliwe,ze bedziesz musiala wyjechac Cytuj
Czarownica Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 A jaka jest sytuacja, masz pracę, szukasz nowej? Jeśli nie masz bądź poszukujesz nowej to na pewno poszukiwania odniosą pozytywny skutek, jeśli masz - to będzie to stabilny czas. (6 den) słońce XIX, 9 mieczy, as denarów dołożone 2 puchary, 4 mieczy i 3 buławy Wydaje mi się, że może tu się pojawiać stałą praca ale z nadzieją na awans bądź zmianę i pracę w innym miejscu, tak jakby to co robisz obecnie było męczące bądź zarobki były nieadekwatne do włożonego wysiłku. Pojawi się możliwość lepszych zarobków, ale ja z kolei uważam, że nie ma tu kwestii wyjazdu za pracą, ale być może coś w stylu wyjazdu w celu przeszkolenia się w pracy obecnej/zrobienie jakiegoś kursu by podnieść kwalifikacje i mieć możliwość faktycznie dostania awansu/lepszej kasy. Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 pojawi się jakaś oferta ,mozliwe,ze bedziesz musiala wyjechac w żadnym wypadku nie rozważam wyjazdu. Cytuj
Trida Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Co mnie czeka pod względem zawodowym w ciągu pół roku od dziś?podczas tasowania wypadła 6 monet słońce XIX, 9 mieczy, as denarów dołożone 2 puchary, 4 mieczy i 3 buławy Dostaniesz jakaś propozycję albo awans / podwyżka ale jakaś inna praca. Na pewno nadchodzą zmiany ale czy na lepsze to mam wątpliwości szczerze mówiąc. Czy Tobie się umowa nie kończy czy coś? Cytuj
panna.marta Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 (edytowane) Dostaniesz jakaś propozycję albo awans / podwyżka ale jakaś inna praca. Na pewno nadchodzą zmiany ale czy na lepsze to mam wątpliwości szczerze mówiąc.Czy Tobie się umowa nie kończy czy coś? Nie, ja mam umowę o pracę na czas nieokreślony, ale nie wiążę z tym większej przyszłości Więc dopisz to do pierwszego posta pls, bo dalej brak opisu sytuacji - C. Edytowane 18 Lutego 2015 przez Czarownica reg. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 słońce XIX, 9 mieczy, as denarów dołożone 2 puchary, 4 mieczy i 3 buławy 9 mieczy może mówić tutaj, że to nie do końca Ci odpowiada, ale też źle nie jest (słońce + as denarów). W asie denarów mogła pokazać się premia, podwyżka, szansa na coś lepszego. słońce + 9 mieczy - zadowolenie, ale też samotne zadręczanie się czymś, nieprzespane noce; chyba że pracujesz tam przy komputerze, wtedy 9 mieczy może mówić o siedzeniu przed ekranem i zajmowaniu się swoimi sprawami i obowiązkami związanymi z pracą (+ as denarów). Cytuj
afercia Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Moim zdaniem będziesz robić dobrą minę do złej gry (słońce+9 mieczy) trochę będzie nerwów może dotyczących szefa jako guru i słońca firmy, ale wpadnie też jakaś ekstra kasa- premia albo podwyżka Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Co mnie czeka pod względem zawodowym w ciągu pół roku od dziś? podczas tasowania wypadła 6 monet słońce XIX, 9 mieczy, as denarów dołożone 2 puchary, 4 mieczy i 3 buławy jeszcze przez pewien czas czeka CIę praca w aktualnym miejscu, a później zapragniesz zmian i zaczniesz rozglądać się za czymś innym co Ciebie będzie satysfakcjonować, w okolicy maja/czerwca może pojawić się propozycja pracy, której się podejmiesz co Cię ucieszy. Zastanawia mnie tutaj 4 mieczy, która można wskazywać na jakieś oczekiwanie na zatrudnienie albo będziesz na rozmowie w 2 kielichów i potem będziesz oczekiwac na rezulatty. Myślę, ze bedzie szansa na zmanę pracy ale to koło czerwca, lipca nawet. Powodznia! :-) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 20 Lutego 2015 Maestro Napisano 20 Lutego 2015 Póki co jest ok, ale za jakiś czas spodziewaj się kryzysu w pracy, po którym znowu się polepszy, ale chyba dostaniesz szansę na coś nowego.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi