pretoria Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Pytania może i podobne, ale... . Po prostu zgłupiałam na maksa. Pierwsze można różnorako zrozumieć. Ogólnie to pytanie bym zadała jeszcze inaczej - no, ale już chyba za późno... ( Jak Z poradzi sobie z postawieniem odpowiedniej diagnozy psa - tak to powinno brzmieć ). Jak Z poradzi sobie z diagnozą psa? 7buław, 8pucharów, as pucharów, mag, wisielec -> koło No właśnie... W pytaniu brakuje doprecyzowania, wg mnie. No ale, diagnoza może nie być najlepsza lub psu nic nie jest. Czy Z postawi odpowiednią diagnozę psa? cesarz, 9pucharów, 10buław, giermek denarów -> kapłan No tutaj karty wyglądają inaczej. Jak dla mnie postawi dobrą diagnozę. Tak patrzę na karty i się zastanawiam, czy przypadkiem nie histeryzuję i nie szukam dziury w całym. Dlatego zadałam też pytanie : Czy pies jest chory?? wisielec, głupiec, król denarów ( tym bardziej, że u mnie wisielec i głupiec nie wyglądają 'strasznie' ) No wg mnie nie. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 (edytowane) Czy pies jest chory?? wisielec, głupiec, król denarów raczej się zasiedział ;P choroby tutaj nie widzę. Wisielec jest zadowolony, głupiec najszczęśliwszy ze wszystkich, królowi denarów niczego nie brakuje, dobrze mu jak jest. Jak Z poradzi sobie z diagnozą psa? 7 buław, 8 pucharów, as pucharów, mag, wisielec powalczy z czymś w sobie (wiele pomysłów albo ich brak - 7 buław), później skieruje tory myślowe w nowym kierunku (8 pucharów + as pucharów) i w końcu coś wykombinuje (mag). Wszystko dobrze się skończy (wisielec). Czy Z postawi odpowiednią diagnozę psa? cesarz, 9 pucharów, 10 buław, giermek denarów cesarz jest kompetentny, wie co robi. W 9 pucharach spełnienie (jak wisielec wyżej). 10 buław + giermek denarów - problemy z zapłatą lub nie będzie trzeba płacić, bo psu tak na prawdę nic nie będzie Edytowane 18 Lutego 2015 przez Euterpe Cytuj
pretoria Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 Czyli ja świruję po prostu. Rzygnął dwa razy i nie chciał jeść dzień, a ja już paraliż przeżywam... Cytuj
afercia Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Jak Z poradzi sobie z diagnozą psa? 7buław, 8pucharów, as pucharów, mag, wisielec -> koło Pomaca go i stwierdzi że choroba już minęła, że to było zatrucie ale też może dać coś wzmacniającego w formie zastrzyku albo coś takiego Czy Z postawi odpowiednią diagnozę psa? cesarz, 9pucharów, 10buław, giermek denarów -> kapłan Tak, wydaje mi się że nawodni albo poda coś psu wzacniajacego [9tka] po czym znowu zacznie się bawić i lepiej czuć dość szybko Czy pies jest chory?? wisielec, głupiec, król denarów Zjadł coś `nieprzemyślanego` co mu trochę zalegało w brzuchu (wisielec). Dużo zdrowia dla psiaka oby to nic poważnego tylko psi wymiotni kaprys A tak na poprawę humoru: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi