Apokalipto Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Jak w temacie. Miałam dziś rozmowę o pracę. Zapytałam kart jak ja to widziałam(1), jakie wrażenie wywarłam na pracodawcy(2), oraz o to czy zadzwonią.(3) Król mieczy , 4 denarów, 9 pucharów Moje wrażenie na temat tego faceta to faktycznie wypisz wymaluj król mieczy, dojrzały mężczyzna, na stanowisku raczej niezbyt wylewny pytał i mówił o konkretach, przystojny i w odczuciach "chłodny" facet (było ich 2 ale ten jeden zapadł mi w pamięć). Wrażenie jakie wywarłam na pracodawcy było chyba całkiem niezłe, wyglądam mu na osobę ogarniętą, doświadczona i zorganizowaną. Efekt finalny - jest szansa na to że się odezwą. Cytuj
Lena75 Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 4 denarów - wrażenie: ze jestes elastyczna i skłonna na wiele sie zgodzić, majaca szacunek do pracy ,pozytywnie nastawiona, dobrze zorganizowana. 9 pucharów - czy zadzwonią - moim zdaniem tak - 9 pucharów wskazuje na indywidualny sukces,poprawe finansową. Cytuj
Villandra Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 9 pucharów na wynik wygląda bardzo obiecująco Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 szczegolnie z tym Krolem Mieczy - moze jemu tez zapadlas w pamiec jako wartosciowy potencjalny pracownik i dostaniesz te prace - karty dobre, byleby nie odzwierciedlily Twojego podejscia do przebiegu tej rozmowy. Cytuj
Apokalipto Napisano 18 Lutego 2015 Autor Napisano 18 Lutego 2015 (edytowane) szczegolnie z tym Krolem Mieczy - moze jemu tez zapadlas w pamiec jako wartosciowy potencjalny pracownik i dostaniesz te prace - karty dobre, byleby nie odzwierciedlily Twojego podejscia do przebiegu tej rozmowy. Rozkład robiłam w spokoju i bez emocji tak od niechcenia nawet, tylko z ciekawości. Edytowane 18 Lutego 2015 przez Apokalipto Cytuj
Grahanka Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Wróżba pozytywna. Dostaniesz tą robotę. 4 denary to zabezpieczenie materialne, a 9 pucharów ciepła posadka. Cytuj
afercia Napisano 18 Lutego 2015 Napisano 18 Lutego 2015 Król mieczy jest chłodny ale zna się na tym co robi, wysoki przystojny jednocześnie z dużym dystansem. Jak widział Ciebie? Masz duże umiejętności, które trzymasz w rękach i umiesz nimi gospodarować. Chociaż w negatywie ta karta może oznaczać, że byłaś spięta i trochę małomówna. Efekt? 9 pucharów - w RW gość jest uśmiechnięty piękne żółte tło dużo tu radości ma za sobą puchary czyli to jest już jego myślę że się odezwą Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Jak w temacie. Miałam dziś rozmowę o pracę. Zapytałam kart jak ja to widziałam(1), jakie wrażenie wywarłam na pracodawcy(2), oraz o to czy zadzwonią.(3) Król mieczy , 4 denarów, 9 pucharów Widziałaś to jako rzeczową rozmowę o pracę,w ktorej wykazałaś się wiedzą i profesjonalizmem, pracodawca mógł ocenić CIebie,że byłaś mało ekspresyjna mocno stłumiona lub mało wylewna i taka zasadnicza, wg ostatniej karty zadzwonią do Ciebie bo wypadłaś mimo wszystko dobrze, powodzenia :-) Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 4 denarów - wrażenie: ze jestes elastyczna i skłonna na wiele sie zgodzić, majaca szacunek do pracy ,pozytywnie nastawiona, dobrze zorganizowana.9 pucharów - czy zadzwonią - moim zdaniem tak - 9 pucharów wskazuje na indywidualny sukces,poprawe finansową. Lena, powaznie tak widzisz 4 monet w tym rozkladzie, czy Ci sie karty pomylily - pytam powaznie, bo moze ja blednie oceniam przekaz tej karty. Cytuj
Lena75 Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) wg Hajo Banzahafa "klucze do tarota"...." -praca- stabilizacja kosztem giętkości" Odsyłam równięz do Doroty Marii Słowikowskiej "Sekrety Małych Arkanów Tarota " Edytowane 21 Lutego 2015 przez Lena75 Cytuj
Elżbieta. Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Oceniono Cię surowo ale sprawiedliwie. W ich oczach wypadłaś na osobę zamkniętą w sobie,niezbyt wylewną, zainteresowaną stroną materialną, ale jak już ktoś napisał - konkretną. Karta 9 Kielichów może wskazywać na umowę o pracę na określony czas - może staż czy okres próbny. Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) wg Hajo Banzahafa "klucze do tarota"...." -praca- stabilizacja kosztem giętkości" Odsyłam równięz do Doroty Marii Słowikowskiej "Sekrety Małych Arkanów Tarota " no wlasnie - kosztem gietkosci....wiec to nie znaczy, ze byla postrzegana w sensie Rozmowczyni/Kandydatka, jako ta mozliwie "gietka". ok, dzieki Lenka, chcialam tylko wiedziec skad takie Twoje spojrzenie na 4 monet, dzieki za info. Trzymamy kciuki za kolezanki robote. Edytowane 21 Lutego 2015 przez Ezotynka Cytuj
bimba Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 szef król mieczy, oceniający intelektualista, wymagający, 4 denarów pokazałaś się jako osoba na której można polegać, taki pracownik któremu się ufa według mnie i traktuje pracę poważnie, dlatego myślę że dostaniesz pracę 9 pucharów, powitają Cię miło na pokładzie, tam chyba taka rodzinna atmosfera, wszyscy długo pracują, znają się. Cytuj
adivino Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 Zapadł Ci w pamięć szef jako ostry, wymagający, niespoufalający się mężczyzna, inteligentny, konkretny. Odezwą się i dzięki tej 9 kielichów można lepiej określić znaczenie 4 monet. Zrobiłaś wrażenie osoby dobrze przygotowanej, ze sporym zapleczem umiejętności, która jest zdeterminowana i ma dużo pomysłów, jest kreatywna, umie pomnażać pieniądze i przyszła zarabiać po prostu...więc pasujecie do siebie jako szef-pracownik Cytuj
gucio19 Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 karty ładne, chociaż mogłaś wydać się trochę skupiona na str.materialnej, u mnie na karcie postac trzyma pieniadze,jakby je chowa. 9 pucharów chyba jeszcze nigdy nie pokazała mi kontaktu,ale to nie jest zmartwieniem,osoba jest zadowolona. Może sama zadzwon, gdyby brak kontaktu się przedłuzal? Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 24 Lutego 2015 Moderator Napisano 24 Lutego 2015 Jak w temacie.Miałam dziś rozmowę o pracę. Zapytałam kart jak ja to widziałam(1), jakie wrażenie wywarłam na pracodawcy(2), oraz o to czy zadzwonią.(3) Król mieczy , 4 denarów, 9 pucharów Moje wrażenie na temat tego faceta to faktycznie wypisz wymaluj król mieczy, dojrzały mężczyzna, na stanowisku raczej niezbyt wylewny pytał i mówił o konkretach, przystojny i w odczuciach "chłodny" facet (było ich 2 ale ten jeden zapadł mi w pamięć). Wrażenie jakie wywarłam na pracodawcy było chyba całkiem niezłe, wyglądam mu na osobę ogarniętą, doświadczona i zorganizowaną. Efekt finalny - jest szansa na to że się odezwą. Król mieczy przystojny? Chyba odrobine bardziej niż diabeł, król mieczy/którowa mieczy to najmniej atrakcyjna persona jeśli o wygląd chodzi... widzi Ci się jegomość jako intelektualista, jako facet, z którym w komitywę nie wejdziesz... 4 denarów - to ktoś hmm pazerny, myślę że zbytnio akcentowałaś sferę finansową... 9 pucharów - to nie jest karta kontynuacji, raczej stagnacji, dobrze jest jak jest... nie zadzwonią moim zdaniem Cytuj
Taya Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Przecież intelektualiści są atrakcyjni : < Wzorowy Król Mieczy to dla mnie Gregory House, niezwykle inteligentny, sarkastyczny, a przy tym na swój sposób uroczy. Cytuj
panna.marta Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 uważam, że na rozmowie wg tych kart poszło Ci dobrze. Konkretnie, rzeczowo, ale i na luzie. Cytuj
Apokalipto Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 Nie wiem czy można to uznać za weryfikację ale kontaktu od nich nie było. Chyba że sie za jakiś czas odezwą to edytuję Pracę "dostałam" w innej firmie (w poniedziałek mam podpisać umowę) Cytuj
Apokalipto Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 a dawno temu to było? Rozmowa była z tydzień temu. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2015 Maestro Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Król mieczy przystojny? Chyba odrobine bardziej niż diabeł, król mieczy/którowa mieczy to najmniej atrakcyjna persona jeśli o wygląd chodzi... widzi Ci się jegomość jako intelektualista, jako facet, z którym w komitywę nie wejdziesz...4 denarów - to ktoś hmm pazerny, myślę że zbytnio akcentowałaś sferę finansową... 9 pucharów - to nie jest karta kontynuacji, raczej stagnacji, dobrze jest jak jest... nie zadzwonią moim zdaniem Hmmm, ja często w Królowej Mieczy wychodzę.... Co do rozkładu to Ty widziałaś, że facet zna sie na tym co robi, jest inteligentny, pracodawca zaś okreslił Ciebie jako zamkniętą, mało wylewną, zaborczą, taką której za bardzo zalezy..czy sie odezwą, nie wiem, ale chyba nie wg mnie..chyba cos nowego bedzie.. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Inez2503 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi