Apokalipto Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Witam. dla chętnych ćwiczenie odnośnie mojej osoby. Pytania na które macie udzielić odpowiedzi to: 1)Jak wyglądam (można podać "okrojony" wygląd) 2)Charakterystyka mnie (i te dobre i te złe cechy) Za trafne wskazania punkt reputacji. Życzę powodzenia. Cytuj
afercia Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Może spróbuję na pierwszy ogień ^^ 1)Jak wyglądam (można podać "okrojony" wygląd) Królowa pucharów - kobiece kształty, na pewno nie płaska deseczka królowa pucharów jest delikatnie okrągła i bardzo kobieca przy tym, delikatne rysy twarzy i zadbane dłonie, jasne włosy albo z pasemkami? Jako że jest to wodna królowa powiedziałabym że niebieskie opczy 2)Charakterystyka mnie (i te dobre i te złe cechy): 10 pucharów bardzo rodzinna, dbasz o swoich najbliższych czasem aż do przesady, bardzo ważne są dla Ciebie emocje i uczuciowa część życia, masz dość twórczą duszę, zdarza Ci się manipulować bliskimi Pozdrawiam Cytuj
Taya Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 wygląd zewnętrzny : sylwetka - Diabeł, twarz - 9 kielichów, cecha charakterystyczna - Koło Fortuny Masz dość szczupłą budowę ciała ale z pociągającą, seksowną sylwetką. Twarz okrągła, malutkie zmarszczki od uśmiechu (żadnych od płaczu itp.). Twoją charakterystyczną cechą jest wysoki wzrost. charakter: dobra strona - 10 monet, zła strona - Świat, podsumowanie - 4 miecze Jesteś osobą spełnioną rodzinnie, prowadzisz udane życie. Zdarza ci się chodzi z głową w chmurach, twój optymizm bywa przesadny. Jesteś flegmatyczką. Cytuj
kirsty16 Napisano 7 Kwietnia 2015 Napisano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Jak wygląda? Rydwan- długie jasne włosy, jasna karnacja, smukła sylwetka, ta karta bije światłością więc i eteryczna kobieca uroda, atletyczna i wysoka Charakterystyczne cechy? 8 buław-NIECIERPLIWOŚĆ, pośpiech, poganianie innych, lubisz wszystko szybko robić. 2 denarów-Hmm, kojarzy mi się z wyborem to mogą być problemy z podejmowaniem decyzji, ale to nie idzie w parze z szybkością więc obstawiam, że krytykanctwo, pedantyzm, perfekcjonizm coś w tym stylu, chęć dopinania wszystkiego na ostatni guzik i ogólnie takie nastawienie na wysoką jakość. Przychodzi mi na myśl koneser. Chociaż perfekcjonista to ten co chce dokonać idealnego wyboru więc trochę mu tu zajmuje czasu Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez kirsty16 Cytuj
amila Napisano 16 Kwietnia 2015 Napisano 16 Kwietnia 2015 Twarz - Rycerz buław - jasne oczy (niebieskie, szare), włosy - ciemny blond Sylwetka - Paź buław i 5 buław - wysportowana, szczupła sylwetka, niski wzrost Dobra cecha - 10 mieczy i gwiazda - wrażliwa, uczuciowa, marzycielka Zła cecha - 9 buław - nieufna, ostrożna Cytuj
akszeinga1985 Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 1) Jak wyglądasz- VI monet, II monety, As monet- wyglądasz młodziej niż w rzeczywistości, możesz mieć szare, niebieskie, lub zielone oczy, brązowe włosy. 2) Charakter- V kijów, III puchary- jesteś osobą śmiałą, zawsze masz swoje zdanie, lubisz dobrze się bawić, myślę, że czasem wychodzisz gdzieś z przyjaciółmi. 3) Dobra cecha- wisielec- refleksyjna, potrafisz nabrać dystansu do pewnych spraw. 4) Zła cecha- walet mieczy- często masz problem z podjęciem decyzji. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi