afercia Napisano 19 Lutego 2015 Napisano 19 Lutego 2015 Od dzisiaj jestem szczęśliwą właścicielką pagan cats jest to dla mnie ciekawa talia więc może coś wspólnymi siłami ciekawego z niej wyciągniemy Obiecuję po roku pracy coś o niej opowiedzieć w ramach weryfikacji takiej naciąganej, ale każda talia jak dziecko ma swój charakterek a koty szczególnie Charakterystyka tali: Kochankowie Talia która będzie pomagać w dokonywaniu wyborów, szczególnie spraw dotyczących miłości i romansów Mocne strony: Księżyc Pokazywać to co niewidoczne gołym okiem, drugą stronę lustra. Wydaje mi się że dobra będzie do pokazywania emocji i charakterów Słabe strony: Siła Mówienie o predyspozycjach zawodowych. Będzie do bólu szczera. Czego się nauczę dzięki niej? 8 mieczy Na karcie kot ucieka przed mieczami, więc może nauczę się sprytnego wycofywania z niebezpiecznych relacji Jak będę się uczyć3 buław Podróżując po nich. Będę je oglądać jak statki i wyciągać z nich wiedzę jakbym na nich płynęła. Wynik pracy: Pustelnik dołożona Królowa buław Zarwę nad nią kilka nocy, ale da mi pewność siebie i nauczy jak być kobietą z seksapilem skoro chce mówić przede wszystkim o uczuciach Przez dużą ilość AW wydaje mi się że talia będzie bardzo ważnym elementem w moim kocio-tarotowym rozwoju Co myślicie? Jakby ktoś chciał zobaczyć jak wyglądają te karty: Tarot of Pagan Cats Cytuj
Taya Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Chciałam ją kupić, ale przy ograniczonych środkach zdecydowałam się jednak na książkę Mojmiry i athame. Co się odwlecze, to nie uciecze. Księżyc mówi językiem iluzji, wydźwięk kart w tej talii jest jeszcze bardziej symboliczny, będzie odkrywać głębsze dna w odpowiedziach. W 8 mieczy ta talia nauczy cię samodzielnie wyzwalać się z przykrych sytuacji. Przejrzysz ludzi na wylot i nie dasz się wciągnąć w ich gry (Księżyc). Potraktujesz karty jak doskonałą przygodę, naturalnie rozwiniesz swój talent. (3 buław) Schowasz się przed światem w Pustelniku na jakiś czas, by powrócić odmieniona - tryskająca pewnością siebie i optymizmem. Masz jakąś ulubioną kartę z tej talii? 1 Cytuj
afercia Napisano 20 Lutego 2015 Autor Napisano 20 Lutego 2015 Bardzo dziękuję W sumie też wahałam się czy kupić kociaki czy książkę ale w końcu wzięłam talię raz na jakiś czas trzeba siebie samą porozpuszczać Dawno żadna talia nie wywołała u mnie tak ciepłych uczuć 2 kielichów i mag przez te dwie karty ją kupiłam tak naprawdę, oniemiałam jak je zobaczyłam Książka na temat Wicca? (nie umiem odmienić) Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Charakterystyka tali: Kochankowie będzie pomocna w wątpliwościach, niejasnościach. Pomoże CI słuchać głosu wewnętrznego lub własnego serca. Mocne strony: Księżyc mocną stroną jest intuitywność oraz doza tajemniczości talii co może Ci się podobać. Poza tym ciekawe obrazki mogą być. Słabe strony: Siła słabą stroną może być forma przerysowania talii albo wszystko na jedno kopyto? nie mam pojęcia Czego się nauczę dzięki niej? 8 mieczy dystansu do kart Jak będę się uczyć 3 buław szybko i zwinnie bo jesteś bystra :-) Wynik pracy: Pustelnik dołożona Królowa buław dzięki tali bez problemu będziesz korzystać z własnej mądrości wewnętrznej i z korzyścią dla innych tą mądrość wykorzystasz w praktyce. Cytuj
afercia Napisano 20 Lutego 2015 Autor Napisano 20 Lutego 2015 Dziękuję bardzo Daffne Faktycznie są na jedne kocie kopyto i ilość kotów może mnie przytłoczyć, może to o to chodzi ^^ Cytuj
Gość Daffne Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Dziękuję bardzo Daffne Faktycznie są na jedne kocie kopyto i ilość kotów może mnie przytłoczyć, może to o to chodzi ^^ Bardzo możliwe hehe Najważniejsze, ze się Tobie podoba ^^ Ps. Dziękuje za punkciki Cytuj
afercia Napisano 20 Lutego 2015 Autor Napisano 20 Lutego 2015 Z tym podobaniem różnie bywa. Mam talię którą uwielbiam, jest piękna i lubię nawet tak o sama z siebie ją pooglądać - ale ona nie lubi mnie, pokazuje tylko moje emocje i to co ja bym chciała Męcząca współpraca. Oby z tą było inaczej i sympatia była wzajemna. Talia bardzo pod moje studia jak to określiła moja mama Cytuj
Taya Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 (edytowane) Bardzo dziękuję W sumie też wahałam się czy kupić kociaki czy książkę ale w końcu wzięłam talię raz na jakiś czas trzeba siebie samą porozpuszczać Dawno żadna talia nie wywołała u mnie tak ciepłych uczuć 2 kielichów i mag przez te dwie karty ją kupiłam tak naprawdę, oniemiałam jak je zobaczyłam Książka na temat Wicca? (nie umiem odmienić) Rozumiem. Ten Mag jest cudowny. Nie jestem mistrzem odmieniania, ale wydaje mi się, że dobrze napisałaś. Zdecydowałam się na tę książkę, bo okazało się, że autorka pisała tu trochę na forum. Zanim kupię tego typu pozycję, czytam przynajmniej fragmenty, by ocenić z czym mam do czynienia. A tu się okazało, że nie tylko autorka jest do rzeczy, prezentuje też wysoki poziom kultury osobistej. Bardzo żałuję, ale w moim mieście w obu sklepach ezoterycznych nie ma nawet krzesła. A ja nie wybieram po obrazku z przodu, tekście reklamowym z tyłu, albo recenzjach niepewnego pochodzenia. Jak szukałam książki do astrologii przejrzałam przynajmniej 8 pozycji. Ale to było gdzie indziej, znalazłam sklep z mega miękkim fotelem i nienachalną sprzedawczynią. A książka o której myślałaś, to coś do tarota? Z tym podobaniem różnie bywa. Mam talię którą uwielbiam, jest piękna i lubię nawet tak o sama z siebie ją pooglądać - ale ona nie lubi mnie, pokazuje tylko moje emocje i to co ja bym chciała Męcząca współpraca. Oby z tą było inaczej i sympatia była wzajemna. Talia bardzo pod moje studia jak to określiła moja mama Znam to. Moja pierwsza talia w ogóle ze mną nie współgrała. Podejrzewałam, że nie mam talentu. Po paru latach kupiłam drugą - postęp nastąpił wykładniczo. Trudno mi opisać, jak bardzo byłam zaskoczona. Także dorzucę truizm na koniec: odpowiednia talia jest bardzo ważna. Studiujesz weterynarię? Edytowane 20 Lutego 2015 przez Taya więcej o taliach Cytuj
afercia Napisano 20 Lutego 2015 Autor Napisano 20 Lutego 2015 Książki do tarota kompletnie do mnie nie trafiają. Mam kilka otworzyłam kilka razy i się poddałam. Męczą mnie zwyczajnie. Było to dla mnie dziwne, bo za nim wzięłam się za tarot dość długo pracowałam z runami i książki o nich połykałam Oba systemu wróżebne okazały się dawać i wymagać co innego. A książka kompletnie z innej parafii - o magii enochiańskiej ale wahałam się nad książką o kabale i z tego wyszła kocia talia Kilka miesięcy temu myślałam o tej książce o której mówisz, ale w rezultacie jednak jej nie wzięłam nie wiem czemu. Dużo jest przydatnych informacji czy raczej ogólnikowo? Cytuj
Taya Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Jeszcze czekam na przesyłkę, dam znać potem. Z ostatnich zakupów polecam Magije Współczesną - 12 lekcji wysokiej sztuki magicznej. Bardzo konkretnie i solidnie, do tego z odpowiednim podejściem, dystansem. Przerabiam rozdział o Kabale, także może do ciebie też by trafiła. W sumie to nie jest książka tylko ponad 600 stronicowe tomiszcze. Cytuj
afercia Napisano 26 Grudnia 2015 Autor Napisano 26 Grudnia 2015 Koty są ze mną już prawie rok więc może i im zweryfikuję Zdecydowanie jest to mój pupilek i uwielbiam te karty. WERYFIKACJA Charakterystyka tali: Kochankowie Talia która będzie pomagać w dokonywaniu wyborów, szczególnie spraw dotyczących miłości i romansówKochają ją wszyscy i ja i osoby, którym gdzieś tam je rozkładam. Są bardzo szczegółowe i rozgryzają emocje wszystkich. Mocne strony: Księżyc Pokazywać to co niewidoczne gołym okiem, drugą stronę lustra. Wydaje mi się że dobra będzie do pokazywania emocji i charakterówSą idealne do uczuć, związków, charakterystyki ludzi, ogólnych rozkładów np na miesiąc Słabe strony: Siła Mówienie o predyspozycjach zawodowych. Będzie do bólu szczera.Są dość podatne na moją sugestię. Muszę naprawdę dobrze się skupić aby nie wyszła życzeniówka. Właściwie nie mają poza tym minusów. Czego się nauczę dzięki niej? 8 mieczy Na karcie kot ucieka przed mieczami, więc może nauczę się sprytnego wycofywania z niebezpiecznych relacjiNauczyłam się wchodzić bardzo głęboko w rozkład, widzieć więcej niż na kartach. Do tej pory karty służyły mi jako lekarstwo na wizje,koty nauczyły mnie wiązać obie rzeczy i kontrolować Jak będę się uczyć3 buław Podróżując po nich. Będę je oglądać jak statki i wyciągać z nich wiedzę jakbym na nich płynęła. Nie uczyłam się ich jako tako, a po nich pływam dosłownie. Są niesamowicie dla mnie czytelne więc patrząc od razu widzę odpowiedź. Wynik pracy: Pustelnik dołożona Królowa buław Zarwę nad nią kilka nocy, ale da mi pewność siebie i nauczy jak być kobietą z seksapilem skoro chce mówić przede wszystkim o uczuciachCzasami zerwałam z nimi noc, ale przede wszystkim dodały mi pewności tego co widzę. Na początku odizolowały mnie od innych talii także od run i anielskich, ale w rezultacie wróciłam do wszystkiego dzięki kotom dużo pewniejsza i spokojniejsza. To moja ulubiona talia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi