Skocz do zawartości

co mi da zalozenie

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nigdy nie mialam ani nk,ani facebooka, ani zadnego konta na tego typu serwisach. Ostatnio znajomi namawiaja mnie na facebooka albo instagram. Nie jestrm do tego przekonana

Co mi da zalozenie instagrama?

Mag,diabel,wisielec

Ojoj... moge sie od niego uzaleznic... i spedzac na nim wiele czasu... moze kogos tam poznam

Co mi da zalozenie facebooka?

4 denary, as kielichow,9 kielichow

W 4 den widac moje zamkniecie na takie serwisy.. jezeli bym sie zdecydowala to byloby ok... bylabyn zadowolona...ale wciaz jestem zamknieta na ten ekscibicjonizm netowy

Napisano (edytowane)

Sorry,zly dzial!

Dział jest ok, przecież chyba będziesz mogła zweryfikować co Ci dało założenie konta?

Edytowane przez Czarownica
.
Napisano (edytowane)

Mag tutaj wskazuje na twoje chęci kreowanie się w internecie - za pomocą selfie, zdjęć twojego otoczenia itp. Pokazywanie kim to się nie jest, to ciężka praca. Może cię to pochłonąć zupełnie (Diabeł). W wisielcu opóźnienia, zastój w twojej pracy, nauce, pozainternetowych relacjach.

Jeżeli jesteś samotna na fb może spotkasz kogoś, kto ci się spodoba (znajomy znajomego, as kielichów). Ta znajomośc ma potencjał przekształcić się w bardzo satysfakcjonującą relację (9 kielichów). 4 denarów to dla mnie dom - miejsce, gdzie człowiek jest, gdy "siedzi" na facebooku.

Edytowane przez Taya
poprawka w nazwie karty
Napisano

Mag,diabel,wisielec

Wygląda jakby miał Cie bardzo wciągnąć. Będziesz chciała być tam popularna i staniesz się.od.niego uzależniona nawet. Wywroci Twój świat do góry nogami :)

Co.do facebooka będziesz zadowolona ale umiarkowanie umiarkowanie. Nie będziesz za dużo udostępniać ale raczej kontaktować się ze.znajomymi i.bliskimi :)

Gość Daffne
Napisano

Mag,diabel,wisielec

Nic specjalnego Ci nie da, pobyłabyś na nim chwile a potem olała tą stronę całkowicie.

Co mi da zalozenie facebooka?

4 denary, as kielichow,9 kielichow

a tutaj przekonywałabyś się do tej strony i podchodziła z początku z rezerwą, ale z czasem byłabyś zadowlona z tego, że posadasz tam konto. Coś Cię tak zaciekawi albo może nawet poznasz tam kogoś :-)

Gość Ezotynka
Napisano

powaznie? a ja myslalam, ze to ten Zuckerberg zalozyl;)

ja mam takie samo zdanie, jak Twoje karty. z dwojga zlego konto na Facebook´u. jak tam kogos fajnego poznasz, lub odnajdziesz, to moze bedzie co interpretowac;) nk sobie mozna w sumie darowac.

Powodzonka!!!

Napisano

Instagrama sobie odpuściłam :P

Nawet ten facebook mnie wciągnął..

Mogę zadać w tym wątku jeszcze jedno pytanie,żeby nie zakładać kolejnego tematu o podobnej tematyce?

Czy on napiszę do mnie na fb?

As kijów, paź kielichów, mag

To był świetny pomysł by założyć!:D powinien napisać i wtedy relacja ruszy.. Póki co jest fajnie!:D

Napisano

Taya, nigdy nie pytam o czas w takich rozkładach ponieważ mi się karty sprawdzają bardzo szybko. Max do miesiąca

Napisano

O to w sumie mi chodziło. Jaki czas masz sama na myśli.

Nie wiem co to za on, ale niedługo będziesz mogła go nam przybliżyć, bo wygląda, że się odezwie.

Gość Ezotynka
Napisano

Taya, nie badz taka wscibska/wscibski, jak ja..jak autorka watku by chciala napisac kim jest ten On, to by napisala..

Karcioszki bardzo ladne, za jakis czas "On" powinien sie odezwac, ale po co sie na poczatek tak ograniczac do "Onego Nego";-)

Napisano

Nie wiem gdzie widzisz tu wścibstwo (?). Ja nie wiem co to za on, ale po mojemu Arcan niedługo się dowie. Powodzenia, Arcan!