Skocz do zawartości

kontakt (ZWERYFIKOWANY)

pawel116

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Kilka dni temu odpowiedziałem na ogłoszenie w sprawie pracy - dzisiaj to ogłoszenie zostało zakończone. Czy otrzymam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną?

Odpowiedź: 10 Buław

Tło: 10 Kielichów, Gwiazda, 5 Mieczy -> Sąd

Uważam, że tak...

Pzdr

Napisano

Nie. Pomyslalam,ze jakas nieczysta zagrywka, jakby było wiadomo z góry kto dostanie tą pracę(po znajomosci)

Masz nadzieję-gwiazda- ale chyba nic z tego nie bedzie. Mam nadzieje,ze sie mylę

Gość Ezotynka
Napisano

Moim zdaniem sa glownie wielkie nadzieje, stad moze te dwie 10-tki (pucharow i kijow), ale nawet jak dostaniesz zaproszenie, to ono by tylko spotegowalo Twoje rozczarowanie, ale miejmy nadzieje, ze karty sie myla...Mimo wszystko mam wrazenie, ze te karty poprzez te dwie 10-tki, Gwiazde i Sad z sumowania mowia, ze nowa praca/szansa jest juz blisko.

Napisano
Witam,

Kilka dni temu odpowiedziałem na ogłoszenie w sprawie pracy - dzisiaj to ogłoszenie zostało zakończone. Czy otrzymam zaproszenie na rozmowę kwalifikacyjną?

Uważam, że tak...

Pzdr

Niestety uwazam ze nie....ostatnia karta 5 Mieczy wiec rozczarowanie po nadziejach ( gwiazda)

Napisano
Ja się wyłamię i też 'powiem', że tak.

Pretoria zawsze pod prąd :P:P:P

Napisano
Witam,

Uważam, że tak...

Pzdr

Uwazam ze nie bo 10 bulaw

Tlo masz nadzieje bo chcialabys poprawic swoje warunki bytowe ale 5 mieczy wiecej strat niz zyskow niestety kiepska to karta a sad moze mowic po prostu o tym zeby wyslac gdzies idziec

Napisano

Jak dla mnie nie. Możesz zostać zaproszony na rozmowę co da Ci nadzieję, że ją dostaniesz, ale ostatecznie nie dostaniesz tej pracy.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Paweł możesz już zweryfikować? .....czy za wcześnie się dopominam :-)

Napisano

Mnie sie wydaje, że byc może Cię zaproszą, ale praca i jej warunki Cię rozczarują. Nawet moga wydać Ci sie nieuczciwe.