WróżkaZębuszka Napisano 20 Lutego 2015 Napisano 20 Lutego 2015 Zapytałam kart, jak w temacie, bo - nie ukrywam - samotnie mi i czasem smutno, no i - wiecie - libido ... Oto, co wyszło: As kier, dama kier, 7 pik Dama karo, walet trefl 7 kier Wydaje mi się, że wszystko idzie w dobrą stronę [kiery koło sygnifikatora], dobra zabawa w towarzystwie damy karo - może tam kogoś spotkam [walet trefl]? Ta siódemka pik to dla mnie ostrzeżenie, żeby się nie angażować na całość, bo to jednak za szybko po rozstaniu... ale chyba jest szansa na miłą znajomość [As kier]. Pomóżcie, co sądzicie? Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 wg mnie karty pokazuja, ze na razie nie jestes gotowa na na nowa "milosc", bo kolo Ciebie jeszcze łzy- byc moze tylko "duchowe" alem jednak- kazdy musi na swoj sposob "przerobic" rozstanie- mysle ze tu moglu wyjsc Twoje WZ tesknoty i masz nadzieje na spełnienie pragnien odnosnie pana u Twego boku- tak czy siak same pozytywne karty - wg jest szansa na jakąś miłą znajomość i patrzac na 7 kier- pragnienia sie spelnia i pojawi sie ktos - tylko nie umiem powiedziec kiedy Cytuj
WróżkaZębuszka Napisano 22 Lutego 2015 Autor Napisano 22 Lutego 2015 No właśnie 'kiedy', to ja też nie wiem... i fakt, nie jestem gotowa na długoterminowe związki. Po prostu samotność mnie trochę przytłacza... stąd moje pytanie do kart. Dziękuję, rogi! <3 Cytuj
Trida Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Zapytałam kart, jak w temacie, bo - nie ukrywam - samotnie mi i czasem smutno, no i - wiecie - libido ...Oto, co wyszło: As kier, dama kier, 7 pik Dama karo, walet trefl 7 kier Jak dla mnie karty wyraźnie pokazują Ci, że idą zmiany ale powoli i spokojnie. Flirty romanse jak najbardziej ale nic poważnego. Czasu tu niestety nie widzę (ale przypominam, że mam małe doświadczenie z klasykami ) Cytuj
Ciastko08 - Klaudia G. Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Z początkiem Maja coś się zacznie dziać. W dobrym kierunku idzie, jak Ci samotnie w wieczory to nie ma sprawy kup dużo lodów i dużo czekolady i ja przyjadę (z nalewką) Cytuj
Gość gość5 Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Ciastko ! chyb nie o takie :pocieszenie" Wrozce Zębuszce chodziło Cytuj
WróżkaZębuszka Napisano 28 Lutego 2015 Autor Napisano 28 Lutego 2015 Dziękuję, kobitki! Powiedzcie mi jeszcze, dlaczego interpretujecie tak, a nie inaczej? Które karty tu odczytujecie, że coś się zbliża i dlaczego? Szczególnie interesuje mnie też Ciastkowy maj: że niby jak w tej piosence: ?? Ps, Ciastko, skąd jesteś? Wbijaj, zapraszam! Cytuj
WróżkaZębuszka Napisano 29 Sierpnia 2015 Autor Napisano 29 Sierpnia 2015 Weryfikacja ! Wróżkowy powrót na forum wiąże się z weryfikacją Waszych interpretacji: Po owej wróżbie, którą sobie postawiłam, około 10 dni minęło, i zaczęło się dziać w moim życiu - randki, spotkania na jedną noc, wyjścia, zabawy - szalony czas, rzeczywiście. Z końcem marca, zaczęła się rozwijać poważna sprawa, która w maju właśnie (Ciastko!) nabrała rumieńców... i z tą ową SPRAWĄ jestem dzisiaj w związku . Trafiona - zatopiona, dziękuję, dziewczyny!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi