bimba Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Dziś długo wyczekiwana imprezka w dużym gronie i takie karty: księżyc, 10 buław, 4 klielichy dodatkowo moja karta dnia to Królowa Buław Chyba nie uniknę odmiennego stanu świadomości (księżyc) i zacznie się sporo dziać (10 buław) ostatnio jak miałam 10 buław na imprezę to sporo się działo, różnych rzeczy aż brakowało tchu, no i 4 kielichy, chyba bez kaca się nie obędzie, obym nie żałowała czegoś... Cytuj
Apokalipto Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Oj tak tak będzie picie i kac jak sie patrzy. Ogólnie wszystkiego pod dostatkiem i kontaktów z ludźmi i alkoholu. Pod wpływem % ukarze sie twoja druga strona (księżyca ) Cytuj
Lena75 Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 księżyc, 10 buław, 4 klielichy dodatkowo moja karta dnia to Królowa Buław No bedziesz Królową Wieczoru:) ( faceci miejcie sie na baczności ;P ) Tak pomyslałam sobie ze w tym ksiezycu bedziesz chciała byc nieco tajemnicza ....oj bedziesz szalała az do "zmeczenia materiału" 4 kielichów...no cóz dopadną Cie wszelkie dolegliwosci związane ze spozyciem trunków wyskokowych ( nie spoufalaj sie zbytnio z kibelkiem ;P) udanej imprezy :P:P 1 Cytuj
niiwa Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Księżyc to wymarzona karta na odlot w świat marzeń/wyobraźni - odlecisz więc, bo tego po prostu potrzebujesz/10 buław/. Ale jakie zadałaś pytanie? - ? Cytuj
bimba Napisano 21 Lutego 2015 Autor Napisano 21 Lutego 2015 zadałam pytanie co mnie czeka na imprezie Cytuj
niiwa Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 zadałam pytanie co mnie czeka na imprezie Rozczarowanie w sensie oczekiwań/pragnień w efekcie końcowym. Możesz się upić i postawić na jedną kartę, a potem.. . Cytuj
afercia Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 Wyniosą Cię Na pewno duże upojenie, ale chyba będziesz troszkę zamknięta w sobie. Będziesz bardzo żywiołowo podchodziła do wszystkiego :)Ale może ktoś wyjdzie za szybko Mam nadzieję, ze bawisz się doskonale Cytuj
bimba Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 faktycznie impreza była huczna wynieśli mnie o 13 dnia następnego, bawiłam się bardzo dobrze, czas zleciał szybko, odleciałam-fakt, towarzysko pozytyw pare osób wyszło za szybko, dolegliwości żadnych nie mam, nie wszystko pamiętam ale odczucia mam jak najbardziej dobre, chyba byłam trochę tajemnicza, ale taka już jestem w odbiorze 1 Cytuj
Czarownica Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 wynieśli mnie o 13 dnia następnego(...) chyba byłam trochę tajemnicza - jesm taka taaajmnicza *bełkoce zalotnie, gdy oni wynoszą ją za próg o 13 dnia następnego* Przepraszam, nie mogłam sobie darować Cytuj
bimba Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 Spoko ale żadnego bełkotania nie było całe szczęście. Po prostu czesto tak słyszę, nie wiem czemu Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) a jak Cie wynosili, to milczalas tajemniczo, czy wladalas jeszcze plynna mowa? bylas swiadoma? przepraszam, ale to jest mi potrzebne w aspekcje karty Ksiezyc....a Ksiezyc, jak to Ksiezyc - pytania sie mnoza i trudno znalezc wyjscie... Edytowane 23 Lutego 2015 przez Ezotynka Cytuj
bimba Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 tak, byłam świadoma, po prostu tak zmęczona hulankami że nie miałam siły wstać tz. zmęczenie fizyczne Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 przycisnelo Cie 10 kijow, rozumiem..dziekuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi