Skocz do zawartości

karty na dzisiejszą imprezkę :))) (ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziś długo wyczekiwana imprezka w dużym gronie i takie karty:

księżyc, 10 buław, 4 klielichy

dodatkowo moja karta dnia to Królowa Buław

Chyba nie uniknę odmiennego stanu świadomości (księżyc) i zacznie się sporo dziać (10 buław) ostatnio jak miałam 10 buław na imprezę to sporo się działo, różnych rzeczy aż brakowało tchu, no i 4 kielichy, chyba bez kaca się nie obędzie, obym nie żałowała czegoś...

Napisano

Oj tak tak będzie picie i kac jak sie patrzy. Ogólnie wszystkiego pod dostatkiem i kontaktów z ludźmi i alkoholu.

Pod wpływem % ukarze sie twoja druga strona (księżyca :D)

Napisano

księżyc, 10 buław, 4 klielichy

dodatkowo moja karta dnia to Królowa Buław

No bedziesz Królową Wieczoru:) ( faceci miejcie sie na baczności ;P )

Tak pomyslałam sobie ze w tym ksiezycu bedziesz chciała byc nieco tajemnicza ....oj bedziesz szalała az do "zmeczenia materiału" 4 kielichów...no cóz dopadną Cie wszelkie dolegliwosci związane ze spozyciem trunków wyskokowych ( nie spoufalaj sie zbytnio z kibelkiem ;P)

udanej imprezy :P:P:P

• Lubię to! 1
Napisano

Księżyc to wymarzona karta na odlot w świat marzeń/wyobraźni - odlecisz więc, bo tego po prostu potrzebujesz/10 buław/.

Ale jakie zadałaś pytanie? - ?

Napisano
zadałam pytanie co mnie czeka na imprezie :)

Rozczarowanie w sensie oczekiwań/pragnień w efekcie końcowym.

Możesz się upić i postawić na jedną kartę, a potem.. .

Napisano

Wyniosą Cię :D

Na pewno duże upojenie, ale chyba będziesz troszkę zamknięta w sobie. Będziesz bardzo żywiołowo podchodziła do wszystkiego :)Ale może ktoś wyjdzie za szybko :)

Mam nadzieję, ze bawisz się doskonale

Napisano

faktycznie impreza była huczna :)

wynieśli mnie o 13 dnia następnego, bawiłam się bardzo dobrze, czas zleciał szybko, odleciałam-fakt, towarzysko pozytyw

pare osób wyszło za szybko, dolegliwości żadnych nie mam, nie wszystko pamiętam ale odczucia mam jak najbardziej dobre, chyba byłam trochę tajemnicza, ale taka już jestem w odbiorze

• Lubię to! 1
Napisano

wynieśli mnie o 13 dnia następnego(...) chyba byłam trochę tajemnicza

- jesm taka taaajmnicza *bełkoce zalotnie, gdy oni wynoszą ją za próg o 13 dnia następnego*

Przepraszam, nie mogłam sobie darować :lol:

Napisano

Spoko :) ale żadnego bełkotania nie było całe szczęście. Po prostu czesto tak słyszę, nie wiem czemu :P

Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

a jak Cie wynosili, to milczalas tajemniczo, czy wladalas jeszcze plynna mowa? bylas swiadoma? przepraszam, ale to jest mi potrzebne w aspekcje karty Ksiezyc....a Ksiezyc, jak to Ksiezyc - pytania sie mnoza i trudno znalezc wyjscie...:)

Edytowane przez Ezotynka
Napisano

tak, byłam świadoma, po prostu tak zmęczona hulankami że nie miałam siły wstać :) tz. zmęczenie fizyczne

Gość Ezotynka
Napisano

przycisnelo Cie 10 kijow, rozumiem..dziekuje.