yourarabella Napisano 21 Lutego 2015 Napisano 21 Lutego 2015 (edytowane) dzisiejszej nocy miałam sen dot. śmierci mojej mamy, okazało się że dostała strasznych boli kręgosłupa - to jest prawda, ale leczy się i nie jest to nic zagrażającego życiu. we śnie szybko okazało się że tak objawił się nowotwor, duże przerzuty itd w ostatnie chwile nie miałam z nią kontaktu i w kilka dni zmarła. na jej miejsce miała wprowadzić się do domu jakaś inna kobieta. w sumie na początku nie okazywałam tam żadnego smutku choć w środku bardzo było mi żal, aż nastąpiła scena gdzie weszłam do swego pokoju i siedziała tam kobieta jak moja mama, rozmawiała, wyglądała tak samo tyle że to była ona uświadomiłam sobie dopiero jak się obudziłam. zaczęłam bardzo płakać i jej się żalić, ale ona była dla mnie oschła i nie pocieszała mnie, jedyne jej zdanie jakie pamiętam jako odpowiedź na moją histerię była taka: "twoja matka była zawsze z ciebie dumna i nie powinnaś tak się zachowywać" w tym śnie działy się też odwrotne do rzeczywistości rzeczy: -osoba z ktora nie mam kontaktu od pewnego czasu rzez dużą kłótnię, pogodziłam się z nią i niemalże bez wytłumaczeń, wszystko było jak dawniej i nawet żadna ze stron nie chciała do tej kłótni wracać -druga osoba której znam wszystkie te dane okazało się że kłamała: miała więcej lat niż podawała, zajmowała się czymś innym i mieszkała w innej miejscowości Edytowane 21 Lutego 2015 przez yourarabella Cytuj
Tamaya Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 Może choroba twojej mamy spowodowała podświadomą obawę o to, że mogłabyś ją utracić. Z innej strony twoja mama jakby umiera i zastępuje ją ktoś inny, kto nie jest taki jak ona w sposobie kontaktu. Może sen przestrzega przed pogorszeniem relacji pomiędzy Wami, albo wyraża też takie obawy. Stres, choroba twojej mamy wpływająca na jej samopoczucie i mogąca sprawić, że czasem będzie jakby innym człowiekiem. Co do dopisanych epizodów to może sugestia, że czasem widzimy rzeczy w innych barwach niż są naprawdę. Ktoś kto wydaje się stracony może pragnąć naprawy stosunków, a ktoś kogo lubimy i myślimy, że naprawdę go znamy może coś ukrywać, nawet jeśli te akurat dane masz pewne, co wymieniasz. Cytuj
yourarabella Napisano 1 Marca 2015 Autor Napisano 1 Marca 2015 Chciałabym odkopać temat, ale chcę powiedzieć, że sny dotyczące tych 2 osób sprawdziły się w ciągu dosłownie kilku dni, było tak dokładnie tak jak zinterpretowałaś. Dziękuję bardzo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi