Skocz do zawartości

Czy cos z tego będzie?

angelinaA

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej, poznalam faceta jednak jesteśmy na etapie ze znamy się z widzenia, nie specjalnie rozmawiamy jednak on patrzy na mnie jak wbity, strasznie ostatnio dziwi mnie jego zachowanie. Jest trenerem na siłowni ale mnie nie trenuje , po prostu znamy się z widzenia. Zauroczylam się nim i zapytalam kart czy cos może z tego być?

gwiazda

Myśli myśli myślał o mnie a ja o nim, chodzilam mu jednak po głowie, widać tu moje zauroczenie

6 bulaw

Raczej nie powinna podejmować zadnej inicjatywy bo on ja podejmie?

Tez mam teorie ze ta karta mówi ze wszystko teraz się zmieni bo mam naprawdę okropny okres za sobą, czekają mnie dobre rzeczy i miedzy innymi cos z nim wspólnego?

No i

2 kielichy

To szok, dla mnie bo wygląda na to ze mu się podobam i cos z tego będzie a nie dowierzam wlasnym oczom. aż bo żadnych nadzieji nie mialam względem tego pana..

Prosze o pomoc i doradzenie pozdrawiam

Edytowane przez Czarownica
reg.
Napisano (edytowane)

To jakie w końcu jest pytanie? Jeżeli pytasz się czy mu się podobasz to raczej nie jest zgodne z regulaminem działu, jeżeli pytasz czy coś z tego może być to na jaki okres czasu się pytasz? Chyba lepsze byłoby pytanie jak rozwinie się relacja w ciągu 3 miesięcy albo coś w ten deseń ewentualnie jakie będą jego działania na miesiąc :)

Edytowane przez afercia
Napisano

AA to było pytanie czy cos z tego będzie, przepraszam tak tylko dodalam czy się podobam no ale to chyba wyszło juz w kartach jednak :)

Napisano (edytowane)

Gwiazda 6 buław 2 kielichy

Jak dla mnie więcej nadziei, że coś z tego będzie. Mi osobiście 2 kielichów pokazała relację, która utkwiła na relacjach przyjacielskich. To tylko wymiana informacji, rozmowa. A 6tka buław to taki jak już romans bez zobowiązań. On bardziej chce się pobawić niż jakieś związki budować. W 6tce mężczyzna traktuje Cię jak zdobycz - jak zaliczy to się znudzi.

Mimo wszystko powodzenia :)

Edytowane przez afercia
Napisano

Dla mnie te karty wyglądają na wyciągnięte życzeniowo niestety.

Wydaje mi się, że na miłych przeciągłych spojrzeniach się skończy

Napisano

z sumowania wyszla mi Smierc wiec bedzie jakas zmiana w tej znajomosci albo zakonczenie, 6 bulaw przeczytalam,ze czasami oznacza zakochanie,moze zrob partnerski i popros kogos o karty, bo dziewczyny moga miec racje,ze karty wyszly zyczeniowe

Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

piszesz, ze nie masz zadnych nadziei, a jednoczesnie masz, co zreszta pokazaly karty, wiec jak On sie zachowuje jakos wyjatkowo, mimo, ze nie macie stalego kontaktu, to karty chyba to podjecie kontaktu pokazaly, z tym ze jak slusznie zauwazyla Afercia i reszta Kolezanek, to w tym Twoim rozkladzie za duzo zyczen - mnozenie pytan i odpowiedzi ponad mozliwosci rozkladu na 3 karty i w zalozeniu 1 pytanie...ale probuj to "wyprostowac" odpowiednim rozkladem i podejsciem do podpowiedzi kart. Powodzenia:)

Edytowane przez Ezotynka
ort.
Napisano

Jak karty bardzo pozytywne to od razu muszą być życzeniowe? :D Przepraszam, ale nadzwyczaj często się z tym spotykam...

W gwieździe jest twoje zauroczenie. Zwróci na Ciebie większą uwagę, ale nie wiem jak mam odczytywać tę 2 kielichów, bo ja bym jeszcze dołożył...

Napisano

Dla mnie to bedzie jakies zblizenie sie do siebie, ale na zasadzie flirtu, czy rozmow towarzyskich, 2 Puchaey mi.pokazuje ogolnie 2 ludzi, niekoniecznie romansowo, czesto robiacych cos razem.

Czyli jakis flirt, pogaduszki mozliwe.

Wedlug mnie za wczesnie pytac o cos wiecej teraz , po prostu.

Napisano
Hej, poznalam faceta jednak jesteśmy na etapie ze znamy się z widzenia, nie specjalnie rozmawiamy jednak on patrzy na mnie jak wbity, strasznie ostatnio dziwi mnie jego zachowanie. Jest trenerem na siłowni ale mnie nie trenuje , po prostu znamy się z widzenia. Zauroczylam się nim i zapytalam kart czy cos może z tego być?

gwiazda

Myśli myśli myślał o mnie a ja o nim, chodzilam mu jednak po głowie, widać tu moje zauroczenie

6 bulaw

Tez mam teorie ze ta karta mówi ze wszystko teraz się zmieni bo mam naprawdę okropny okres za sobą, czekają mnie dobre rzeczy i miedzy innymi cos z nim wspólnego?

No i

2 kielichy

To szok, dla mnie bo wygląda na to ze mu się podobam i cos z tego będzie a nie dowierzam wlasnym oczom. aż bo żadnych nadzieji nie mialam względem tego pana..

Przede wszystkim uważam,że źle zadałaś pytanie... Ja bym na Twoim miejscu się zapytała ''Jak będzie przebiegać znajomość'', albo strzeliłabym partnerski

Z gwiazdą na początku uważaj... Karty są bardzo piękne, ale karta gwiazdy to karta NADZIEI.... w związku z tym,że pytanie źle zadałaś to ona na pierwszej pozycji może mówić o Twojej nadziei na miłość

Jeżeli źle zinterpretowałam tą gwiazdę to będziesz z nim

Napisano
Dla mnie te karty wyglądają na wyciągnięte życzeniowo niestety.

Wydaje mi się, że na miłych przeciągłych spojrzeniach się skończy

Ja też tak pomyślałam...AngelinaA zrób partnerski

Gwiazda 6 buław 2 kielichy

Jak dla mnie więcej nadziei, że coś z tego będzie. Mi osobiście 2 kielichów pokazała relację, która utkwiła na relacjach przyjacielskich. To tylko wymiana informacji, rozmowa. A 6tka buław to taki jak już romans bez zobowiązań. On bardziej chce się pobawić niż jakieś związki budować. W 6tce mężczyzna traktuje Cię jak zdobycz - jak zaliczy to się znudzi.

Mimo wszystko powodzenia :)

To chyba zależy od tego jakiej tali używasz...ja mam na swojej napisane LOVE, więc dla mnie to super karta na uczucia:)

Napisano

Ok za kilka dni zrobię, to nie wyjdzie źle ze za czesto podobne pytanie kart pytam?

Napisano

AngelinaA nie może zrobić partnerskiego w tym dziale, bo to nie jest rozkład weryfikowalny :P

Ale celta już tak, a to da szerszy obraz tego co tam się może zadziać na przestrzeni najbliższych miesięcy. Ewentuanie jakis inny rozkład, którego pozycje są weryfikowalne, a więc taki, w którym nie pytasz stricte o to co u Pana w głowie/zamiarach, a o to co na zewnątrz będzie prezentował w stosunku do Ciebie.

• Moderator
Napisano

gwiazda

6 bulaw

No i

2 kielichy

Być z tego owszem może coś, ale patrzeć w kategoriach romansu na to należy...

dla odmiany zacznę od końca...

2 kielichów - to piękna karta, mówi o spotkaniu, o poznaniu, ale także 2 kielichów to taka znajomość nietrwała, może być intensywna, ale i ulotna, z reguły znajomość określona tą kartą trwa do pół roku...

6 buław - to karta satysfakcji, karta radości ze zdobycia, ale także karta romansu, karta intensywnego seksu... jeśli pytasz czy COŚ może z tego być (rozumiem, ze w domyślę, owe COŚ oznacza jakąś bliższą relację), to karta 6 buław zapowiada, że i owszem

gwiazda - to też piękna karta ochronna, karta pomyślności, karta nadziei...

zresztą po Twoim opisie sytuacji i bez kart mogę Ci powiedzieć do będzie...

koleś pracuje na siłowni jako trener, zapewne nieźle wygląda, jako aktywny kul turystycznie facet ma podniesiony poziom testosteronu (własnego, albo koksi) stąd i jego zainteresowanie kobietami większe, dlatego wpatruje się w Ciebie, gdy sprowokujesz sytuację, w której mógłby się zbliżyć do Ciebie (np zapiszesz do niego na trening) wówczas sprawy potoczą się własnym rytmem o prędzej czy później sprawdzi on Twoją kondycję także w łóżku...

Napisano

Haha dzięki Arbogast, tyle ze on jest młodszy odemnie ma 20 lat się dowiedzialam!! Poxatym naprawdę dużo lasek tam chodzi wszystkie się do niego zapisują i jaraja się nim a on ma je gdzieś. A ja nim się jakoś specjalnie nie interesuje ale spogląda on na mnie inaczej , czyli rozumiem ze mam sprowokować jakąś sytuacje? Czy samo wyjdzie?

Gość SooYoung
Napisano

Twoje zauroczenie widać w karcie Gwiazdy, co do reszty to po tych kartach zakończy się ma miłych spotkaniach, rozmowach - 2 puchary to jeszcze nie związek, to po prostu spędzanie czasu.

Jedna sprawa -> on szuka sponsorki, stąd ta 6 buław( on che zyskać, wygrać na tym układzie) i dlatego nie interesują go młode dziewczyny a szuka dojrzalszej kobiety. Jeśli interesuje cię seks i fajne spędzanie czasu to tak, są na to szanse, ale na stały związek i wierność z jego strony to nie.

On ma za duży wybór żeby zaprzestać na jednej pani, a nawet jakby próbował to kobiety nie dadzą mu spokoju, zawsze znajdzie się pani z większą kasą, nie mówię że jest interesowany ale dlaczego ma nie korzystać skoro kobiety same tego chcą. Weź to pod uwagę żebyś potem nie przezywała że miała być wielka miłość, pomagałaś mu, wspierałaś też pieniędzmi a nie wyszło.

Napisano
Ja też tak pomyślałam...AngelinaA zrób partnerski

To chyba zależy od tego jakiej tali używasz...ja mam na swojej napisane LOVE, więc dla mnie to super karta na uczucia:)

O której karcie mówisz i jaką masz talię? :) Mogę jedynie interpretować na podstawie własnych doświadczeń, ale dobre pytanie- AngelinaA wiesz może z jakiej talii wróżyła Twoja koleżanka i co ona opowiedziała Ci o tych kartach? Czasami sama intuicja wróżącego mówi najwięcej, bo to są jej karty i to co pokazują karty mi czy komukolwiek innemu może się różnić

Napisano (edytowane)

Koleżanką wrozyla talia Tarot od Dreams Ciro Marchetti, tez stwierdziła ze może cos z tego wyjsc i ze mu się podobam ale jest konkurencja

Wiec postawiła mi 6 kart ja + on co będzie w najbliższym czasie miedzy nami i tak wyszło -

Rycerz monet, 10 monet

Rycerz kielichów , cesarz

4 monet , 3 bulaw

Rycerz monet - myślę ze to o nim, malo ekspresyjny, nie wiadomo co mysli co czuje a co zamierza, jest raczej wycofany

10 monet to tez bedzie o nim ze jest rodzinny , to wiem ze to sie zgadza bo widziałam.

Rycerz kielichów wygląda mi na jakąś wiadomość od niego SMS czy przez internet? Cesarz to jego zaangażowanie ze się na cos odważy, zdobywać (?)

Połączenie 4 monet i 3 bulaw sprawdzilam wyszło ze jakieś sportowe miejsce a rzecz to samochód, wiec mniej więcej pasuje

4 monety to samochód czy cos,

3 bulaw jakiś flirt bedzie, namietna przygoda ..

Jak to widzicie?

Edytowane przez angelinaA
Napisano

Nie rozumiem tego rozkładu, czy możesz zapoznać się z Regulaminem działu jak prosiłam i dookreślić co jest tu czym? Bo ja nie wiem czemu te karty są w 3 rzędach a nie np ciągiem, nie wiem jak to czytać.

Napisano

Nie, przepraszam one były chyba ciągiem, to rozkład tej mojej znajomej , tej która wrozy

Napisano

6 kart ciągiem strasznie dużo. No ale dobrze, że zamieszczasz swoją interpretację.

Ok, to spróbujmy:

Jak się potoczy relacja między Wami w najbliższym czasie:

Rycerz monet, 10 monet, Rycerz kielichów, cesarz, 4 monet, 3 bulaw - wydaje mi się, że powoli będzie się rozwijać(ryc. den) w serdeczną acz trochę zbyt stabilną jak na początek stronę (X den), co sugeruje mi, że nie wyjdzie to jednak poza ramy koleżeństwa. (ryc den+X den)

W Rycerzu kielichów znajdują się miłe informacje przekazywane między Wami, pewnie jakieś próby flirtu, może nawet z Pana strony, natomiast widać tutaj, że on będzie się starał być zachowawczy i jeśli nawet na jakiś dwuznaczny tekst odpowie, to zaraz później z powrotem będzie nieprzystępny. To trochę tak, jakby odpowiadał na flirt z grzeczności, a nie, że będzie następować miarowe rozmiękczanie go... Myślę, że taka sytuacja, w której Ty masz nadzieję, a on daje niejednoznaczne dla Ciebie sygnały (dla niego mogące być wyłącznie wyrazem sympatii), będzie trwała między Wami dość długo, nie doprowadzi jednak w najbliższym czasie do konkretów. Poza tym Pan może być zajęty.

Gość SooYoung
Napisano (edytowane)

Trenerzy z siłowni to grupa adoratorów skupiona na osiągniecie osobistego sukcesu i okazji do sprawdzenie się. Tak więc tutaj wielkich i stałych związków nie ma, tzn są stała na czas na jaki masz wykupiony karnet na siłowni są miłe chwile... często panowie ze sobą rywalizują- ile który poderwie klientek i jakich.

Z Tych kart to on skacze z kwiatka na kwiatek - ryc pucharów i ma doba nawijkę na urabianie sobie pań, ale niech Cie to nie zmyli on dobrze wie czego chce - wychodzi w karcie Cesarza i z 4 denarów znowu jest aspekt finansowy, 3 buławy to dopiero planowanie przyszłości...

A jako ze 3 buławy to karta brama, wskazująca na zmianę sytuacji to dobrze jak się do niej dołoży kartę żeby wiedzieć w jakim kierunku zajdzie zmiana, tu pomimo aż 6 kart to rozkład nic nie wyjaśnia.

Dalej będziecie się na siebie patrzeć, zamienicie kilka słów, zaproponujesz spotkanie ale nie wiadomo czy on będzie miał wtedy czas, Ty dalej jesteś zauroczona, a on będzie robił swoje.

Rozumiem ze moja interpretacja może może na dzień dzisiejszy jest dla Ciebie zbyt drastyczna (bo jesteś zauroczona) ale nie owijam w bawełnę, no tak widzę karty. Choć mam nadzieję ze rozwinie się to z korzyścią dla Ciebie.

Jednak faktem jest że tacy trenerzy są fajni :)

Edytowane przez SooYoung
Napisano

Dzieki ;)) je dak to chodzilo w tym u kladzie 2karty co bylo 2co jest 2 co bedzie miedzy mna a nim ,o dzis zapytalam mojej znajomej wrozki,przepraszam za pomylke czy to cos zmienia?co bylo rycerz Monet , 10;Monet

Jest rycerz kielichow , cesarz

I co bedzie 4monet 3 bulaw

Zdaniem mojej znajomej dojdzie do spotkania..