Ather Napisano 30 Kwietnia 2009 Napisano 30 Kwietnia 2009 Witam byłabym wdzięczna za interpretacje snu mojej mamy. Już wcześniej się zdarzało, że mama miała sny prorocze, ale tamte były proste w interpretacji, z tym jest inaczej. W śnie mama widziała kwadrat z ciał, znajdowały się one w jakimś pomieszczeniu, ale nie mogła określić jego granic. W środku figury z ciał była jakaś ciemność, ale nie dziura tylko jakaś energia. Nagle jedna z osób zaczęła się oddalać w stronę światłości, a inna powiedziała, "Musisz się przygotować na to że będziesz musiała popłakać". Oddalającą się osobą był mój brat, dlatego tak zmartwił nas ten sen. Z góry bardzo dziękuję za interpretację.
Gość winteer Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Nie powinno sie interpretować snów osób trzecich, ponieważ to nie odzwierciedla całego spektrum wrażeń jakie miała śnąca - w wyniku czego cała interpretacja moze być wypaczona
Ather Napisano 1 Maja 2009 Autor Napisano 1 Maja 2009 posta zamieściłam na prośbę mamy, tak więc to co pisałam o śnie jest tym co widziała a nie moim ubarwieniem. ona nie umie się posługiwać komputerami, dlatego ja pisałam.
Gość winteer Napisano 1 Maja 2009 Napisano 1 Maja 2009 Będzie łatwiej gdy przepiszesz słowo w słowo jej sen - niech go podyktuje... sama wtedy dostrzeżesz różnicę
Rekomendowane odpowiedzi