Arcan Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 Jeżeli jutro dostanę przelew z pracy to wyjdę wieczorem na miacho, na jakiegoś browca jak mi minie wyjście na miacho? 6 denarów, 3 denarów, król kijów Chyba dostanę tę kasę... Wyjdę i spotkam jakiegoś króla kijów...zastanawiam się czy nie z pracy (król kijów+ 3 denarów). On mi zaproponuje piwo (6 denarów). I spędzimy wieczór razem Chyba,że karty podkreślają,że moje myśli będą krążyły wokół pracy... ale tak czy siak jakiś król kijowy się przyplącze Cytuj
Gość Daffne Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 powinnaś pieniądze otrzymać i wybierzesz sie na piwko w towarzystwie jakiegoś przystojnego (a przynajmniej Tobie się podoba) mężczyzny :-) Mam nadzieje,że nie wyszła CI życzeniówka... Cytuj
Koma Napisano 22 Lutego 2015 Napisano 22 Lutego 2015 Dostaniesz i wyjdziesz, a Krol tez sie pojawi. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Lutego 2015 Maestro Napisano 23 Lutego 2015 Nie będziesz sama, spotkasz znajomych, jakiś facet może Cię podrywać.. Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 jak mi minie wyjście na miacho?6 denarów, 3 denarów, król kijów Wyjdziesz na miasto ale będzie raczej bez ekscesów i wielkiego wydawania pieniędzy. A piwkowanie nie będzie samotne oj nie Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Spokojnie, do 17 jest czas (do tej godziny są przelewy robione). Cytuj
adivino Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Przelew będzie no i towarzystwo jakiegoś pana Cytuj
Czarownica Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 No wiesz, w sumie to pytanie przy takich okolicznościach było bez sensu, na zasadzie "jak jutro wygram w totka to wyjadę na Malibu. Jak mi minie czas na Malibu?" Najpierw należało chyba zapytać, czy dostaniesz ten przelew;) Może jednak wyjdź, karty są obiecujące Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 pozwol komus postawic Ci to piwo (6 monet....) Cytuj
Arcan Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 Nie mam ani złotówki... :/ Nie będę wychodzić na tzw. krzywy ryj i się prosić kogoś o browca... Dobre,że mam dżem i makaron:D nie umrę z głodu Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 a kolega z pracy nie moze postawic Ci tego piwa? albo znajomi z pracy (3 monet)? jak wlozy sie do piwka lyzke dzemu, to byloby pycha:) pomysl kto moglby sie zjawic z tym piwem...moze trzeba inaczej skonstruowac pytanko - Czarownica ma za czesto racje;) masz dostep do neta, to popracuj nad znalezieniem tego Krola bulaw...On browara, a Ty urocze towarzystwo (6 monet, 3 monet). ja tu widze piekna symbioze.. Cytuj
Arcan Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 nie..nie będę szukać. zostanę w domu.. Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Zastanawiam się, co wstrzymało tak właściwie... Podsuma (wg Trini ) w Pustelniku więc by się zgadzało... Cytuj
Arcan Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 a czy jutro pójdę na miacho? (pisze tu, nie będę zakładać nowego wątku) As mieczy, 10 den, paź den nie ;( Chyba jutro też kasy nie będzie... As mnie odetnie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 a może jednak dostaniesz ten przelew? mnie tutaj ten as mieczy z 10 denarów skojarzył się z przepływem kasy drogą elektroniczną. Paziem denarów możesz być Ty - osoba na tej karcie trzyma monetę i jest zadowolona. Tym denarkiem może być również miacho. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 23 Lutego 2015 Maestro Napisano 23 Lutego 2015 Oj pójdziesz, pójdziesz na miacho;)) Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 pytaj moze po polsku, to moze karty zrozumieja....na ciacho, na miesko, na miacho;) wedlug mnie podsuma w pierwszym byla 8. Moc, a nie Pustelnik, a i z domu mozna zalatwic sobie piwo i nie tylko - jak sie ma neta, to wszystko mozna sobie zalatwic....ja tak robie od X lat. a drugi rozklad tez nie wyglada bidnie:) ja tam widze jakas kaske.....:-) jak Ty Trida wyliczylas tam Pustelnika, jaki systemik? Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 a czy jutro pójdę na miacho? (pisze tu, nie będę zakładać nowego wątku) As mieczy, 10 den, paź den nie czuję tego... pazik ma mało pieniążków i ten as możliwe, że odcina... Chociaż Eu fajnie zauważyła z tym połączeniem asa z 10 denkow, że to może być przelew... Ciekawe ;> jak Ty Trida wyliczylas tam Pustelnika, jaki systemik? Tak mój własny, prywatny, łopatologiczny Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 no dobrze Trida, niech bedzie Twoj autorski, ale podaj prosze przyklad, jak z 6 monet, 3 monet i Krola Bulaw wychodzi Ci Eremita? bo mnie sie widzi, ze sie pomylilas w liczeniu, ale o wlos:) Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 podaj prosze przyklad, jak z 6 monet, 3 monet i Krola Bulaw wychodzi Ci Eremita? Arcan, wybacz, że offtopuję Ja nie zliczam dworskich. 6 + 3 = 9 9 z AW to Eremita Tadam Logika dziecka jest czasami najlepsza Cytuj
adivino Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 As odcina cię od przelewu i zostaniesz na pozycji giermka. Właśnie w tym giermku kończącym rozkład nie widzę wyjścia. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lutego 2015 Maestro Napisano 24 Lutego 2015 Arcan, wybacz, że offtopuję Ja nie zliczam dworskich. 6 + 3 = 9 9 z AW to Eremita Tadam Logika dziecka jest czasami najlepsza Trida, ale to sumowanie nie jest Twoim autorskim, ale Hajo Banzhafa, które tu na forum przybliżyła nam SacralNirvana. http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/40880-sumowanie-kart-w-tarocie-dla-uzytkownikow-ktorzy-opanowali-podstawy.html Cytuj
Trida Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Trida, ale to sumowanie nie jest Twoim autorskim, ale Hajo Banzhafa, które tu na forum przybliżyła nam SacralNirvana.http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/40880-sumowanie-kart-w-tarocie-dla-uzytkownikow-ktorzy-opanowali-podstawy.html HB zlicza do Kieli i monet + 10, ja łopatologicznie zliczam. A jeśli jednak nie jest to "moje" liczenie to tym lepiej mam poparcie w mądrzejszych głowach niż moja ))) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lutego 2015 Maestro Napisano 24 Lutego 2015 HB zlicza do Kieli i monet + 10, ja łopatologicznie zliczam.A jeśli jednak nie jest to "moje" liczenie to tym lepiej mam poparcie w mądrzejszych głowach niż moja ))) Właśnie Hajo Banzhaf nie dodaje do kielichów i monet, ale Starowiejska:) Banzhaf dodaje "jak leci" i omija dworskie, a Starowiejska dodaje 10 do wymienionych dworów + każdej dworskiej przypisuje AW;) Cytuj
Arcan Napisano 24 Lutego 2015 Autor Napisano 24 Lutego 2015 hahaha! Już wiem o co chodzi z Asem mieczy! Przelew dostałam Mimo to zastanawiam się czy wyjść, bo... dostałam miesiączki...I myślę, wyjść czy nie (As mieczy-myślenie) Kuśwa, boje się,że jak wypije 2 piwa to będe dead 1 Cytuj
Arcan Napisano 24 Lutego 2015 Autor Napisano 24 Lutego 2015 Ok weryfka faktycznie As mieczy+ 10 den to przelew Jednak As mieczy odciął mnie od pomysłu wyjścia.. Mimo,że hajs był (paź den ma kasę, 10 den) to umysł (as mieczy) zdecydował się nie iść As mieczy...ból? podczas miesiączki odczuwam taki ostry ból...ale może to nadinterpretacja:D ale to było niespodziewane:D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi