Skocz do zawartości

Mój tydzień

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Karty stawiane na 5 dni , od pon do piątku

Uczucia / związek

7 pucharów--Koło- Królowa Denarów w tygodniu rzadko się widujemy, spędzamy razem weekendy, więc zapewne dużo myslenia, marzeń i moje zmienne nastroje ;D

Praca

3 miecze--Rycerz mieczy--Rydwan Coś mnie zaboli albo inleligentne wyzwania, dużo pracy - znaczy to co lubię najbardziej ;)

Finanse

8 Pucharów--Umiarkowanie---10 Monet jakies przelewy dotrą, i będę czuła się stabilnie i bezpiecznie

Ogólne moje samopoczucie

8 monet--Słońce--Paź buław Będę zajęta pracą więc szczęśliwa ;)

Napisano

Uczucia / związek

7 pucharów--Koło- Królowa Denarów w tygodniu marzenia za soba i tesknoty, potem sie to zmieni...Królowa Denarów jest zadowolona z tego co ma :)

Praca

3 miecze--Rycerz mieczy--Rydwan W pracy lub w związku z pracą "ścięcie " z jakim Panem.Rydwan...zakonczenie lub rozpoczecie jakiegos projektu...

Finanse

8 Pucharów--Umiarkowanie---10 Monet W finansach stabilnie...mozliwy przypływ gotówki.

Ogólne moje samopoczucie

8 monet--Słońce--Paź buław Będę zajęta pracą więc szczęśliwa ;) - Beztroska w działaniu...stabilnie, skupisz sie na pracy, która Cie uszczęsliwi.

• Lubię to! 1
Napisano

Uczucia / związek

7 pucharów--Koło- Królowa Denarów

Jakieś plany wspólne macie? Jeśli nie to możliwe, że coś w tych kwestiach wspólnego weekendu będzie rozpatrywane.

Praca

3 miecze--Rycerz mieczy--Rydwan

Sporo będzie się działo, możliwe, że nie zostaniesz doceniona za swoje ganianie i robienie, co Cię mocno poirytuje :/ nie masz jakiegoś wyjazdu służbowego teraz jakoś?

Finanse

8 Pucharów--Umiarkowanie---10 Monet

Nic nie wpadnie wg mnie ale za to Ty wydasz pieniążki, żeby poprawić swój humor.

Ogólne moje samopoczucie

8 monet--Słońce--Paź buław

Będzie spoko ;) Będziesz zajęta sobą, pracą i kontaktowaniem się smsowo/mailowo z Panem wg mnie :)
  • Lubię to! 1
Napisano

Uczucia/związek - w ciągu tygodnia dużo rozmyślań o tym co będziesz robić w weekend, plany rozważanie za/przeciw

Praca - Tu czeka Cię sporo ruchu być może nawet ten ogrom obowiązków Cię zmęczy.

Finanse - finanse będą w porządku nie wydasz za dużo kasy, może przy okazji uda Ci się na czymś zaoszczędzić, albo trafisz na fajną promocję.

Ogólnie - Będziesz radosna, wytworzysz wokól siebie dobrą atmosferę i pozytywną energią będziesz zarażała innych :)

• Lubię to! 1
Napisano

Kasy to ja wydam w tym tygodniu sporo, bo Młoda idzie do dentysty na dosztukowanie zębów, jakieś 5 stówek.

Planów na weekend nie mamy, ale pewnie zrobimy, bo dość mamy oboje siedzenia w domu. ;)\

Przydała by się więc kasa no więc i zlecenia, jak najwięcej ;)

Napisano

Uczucia / związek

tęsknota, snucie planów, zobaczycie się wcześniej i gdzieś wyjdziecie

Praca

dużo stresu i w ogóle dużo się będzie działo, dużo obowiązków, jakieś awantura może być

Finanse

będziesz zadowolona, na równym poziomie, nie odczujesz tego wydatku o którym piszesz

Ogólne moje samopoczucie

spełnianie się w pracy, fajny humor

• Lubię to! 1
Napisano

Uczucia / związek

7 pucharów--Koło- Królowa Denarów -- kim jest Q Denarów??

- jeśli Ty się nią czujesz w tej relacji, to będziesz spełniona/usatysfakcjonowana --- jeśli jednak NIE -

- to czeka Cię "powtórka niepewności z przeszłości" /7 kieli, KOŁO/ -- wtedy jest jakaś QDen? i Ty o niej wiesz/

Praca - jest konfrontacja - wyjaśnianie jakichś starych spraw oraz obranie w konsekwencji tego nowego kierunku dla Ciebie/Rydwan/.

- to może być ważny tydzień dla Ciebie w pracy - podjęcie decyzji.

Finanse i samopoczucie - 8-ki w pełni kontrolują te sfery/8 puch/8 den/ - a Umiar i Słońce to tutaj stabilizacja/niezmienność --

- w tej kwestii więc masz siłę wewnętrzną na wszelkie przeciwności.

• Lubię to! 1
Napisano

Bez żadnej wątpliwości jestem tą Królową Den ;) Co do mojego pana nie mam żadnych powodów do zmartwień, o czym mi dziś przypomniał milutko ;)

Napisano
Bez żadnej wątpliwości jestem tą Królową Den ;) Co do mojego pana nie mam żadnych powodów do zmartwień, o czym mi dziś przypomniał milutko ;)

Zapytałam.., bo 7 kieli z Kołem mówi o wyobrażeniach/marzeniach i te dwie karty ładnie się połączyły.

QDenarów natomiast w tym rozkładzie jest oderwana od tych kart - jakby drugą częścią/drugą stroną medalu -- tę realną/stałą częścią, o której możesz nie wiedzieć.

Napisano

w tej materii jestem spokojna. Mój pan jest w stu procentach monogamistą zdeklarowanym na mnie. ;)

Napisano

Uczucia / związek

Będziesz o nim dużo myślałam, czujesz się przy nim bardzo stabilnie i takie też są Twoje uczucia do niego. Może będziesz chciała mu kupić jakiś miły prezent?

Praca

Dużo pracy i ruchu, słowne potyczki z może niższym rangą ale inteligentnym mężczyzną, chociaż może wyszedł tutaj Twój wysiłek intelektualny jaki włożysz w prace

Finanse

Coś dostaniesz, coś wydasz - ogólnie nie będziesz odkładać co raczej wydawać ale z rozsądkiem, na pewno kasa pójdzie na rodzinę

Ogólne moje samopoczucie

Dobre, chociaż może Cię zdenerwować dziecko pewnie da w kość słownie, będziesz cieszyła się z efektów swojej twórczej pracy :)

Udanego tygodnia!

• Lubię to! 1
Napisano

Heh, w uczuciach spokój a później cały weekend wyjazdowy i imprezowy

Praca- wiele zaskoczenia, pracy jednak mało

Kasa- tu cały czas było na jednym poziomie, ani braków ani nadmiaru

Samopoczucie dobre, chociaż tydzień zakończyłam skręconą kostką i teraz na jakiś czas jestem unieruchomiona :(