agaMAJ Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Karty stawiane na 5 dni , od pon do piątku Uczucia / związek 7 pucharów--Koło- Królowa Denarów w tygodniu rzadko się widujemy, spędzamy razem weekendy, więc zapewne dużo myslenia, marzeń i moje zmienne nastroje ;D Praca 3 miecze--Rycerz mieczy--Rydwan Coś mnie zaboli albo inleligentne wyzwania, dużo pracy - znaczy to co lubię najbardziej Finanse 8 Pucharów--Umiarkowanie---10 Monet jakies przelewy dotrą, i będę czuła się stabilnie i bezpiecznie Ogólne moje samopoczucie 8 monet--Słońce--Paź buław Będę zajęta pracą więc szczęśliwa Cytuj
Lena75 Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Uczucia / związek 7 pucharów--Koło- Królowa Denarów w tygodniu marzenia za soba i tesknoty, potem sie to zmieni...Królowa Denarów jest zadowolona z tego co ma Praca 3 miecze--Rycerz mieczy--Rydwan W pracy lub w związku z pracą "ścięcie " z jakim Panem.Rydwan...zakonczenie lub rozpoczecie jakiegos projektu... Finanse 8 Pucharów--Umiarkowanie---10 Monet W finansach stabilnie...mozliwy przypływ gotówki. Ogólne moje samopoczucie 8 monet--Słońce--Paź buław Będę zajęta pracą więc szczęśliwa - Beztroska w działaniu...stabilnie, skupisz sie na pracy, która Cie uszczęsliwi. 1 Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Uczucia / związek 7 pucharów--Koło- Królowa Denarów Jakieś plany wspólne macie? Jeśli nie to możliwe, że coś w tych kwestiach wspólnego weekendu będzie rozpatrywane. Praca3 miecze--Rycerz mieczy--Rydwan Sporo będzie się działo, możliwe, że nie zostaniesz doceniona za swoje ganianie i robienie, co Cię mocno poirytuje :/ nie masz jakiegoś wyjazdu służbowego teraz jakoś? Finanse8 Pucharów--Umiarkowanie---10 Monet Nic nie wpadnie wg mnie ale za to Ty wydasz pieniążki, żeby poprawić swój humor. Ogólne moje samopoczucie8 monet--Słońce--Paź buław Będzie spoko Będziesz zajęta sobą, pracą i kontaktowaniem się smsowo/mailowo z Panem wg mnie 1 Cytuj
Apokalipto Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Uczucia/związek - w ciągu tygodnia dużo rozmyślań o tym co będziesz robić w weekend, plany rozważanie za/przeciw Praca - Tu czeka Cię sporo ruchu być może nawet ten ogrom obowiązków Cię zmęczy. Finanse - finanse będą w porządku nie wydasz za dużo kasy, może przy okazji uda Ci się na czymś zaoszczędzić, albo trafisz na fajną promocję. Ogólnie - Będziesz radosna, wytworzysz wokól siebie dobrą atmosferę i pozytywną energią będziesz zarażała innych 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 23 Lutego 2015 Autor Napisano 23 Lutego 2015 Kasy to ja wydam w tym tygodniu sporo, bo Młoda idzie do dentysty na dosztukowanie zębów, jakieś 5 stówek. Planów na weekend nie mamy, ale pewnie zrobimy, bo dość mamy oboje siedzenia w domu. \ Przydała by się więc kasa no więc i zlecenia, jak najwięcej Cytuj
adivino Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Uczucia / związek 7 pucharów--Koło- Królowa Denarów tęsknota, snucie planów, zobaczycie się wcześniej i gdzieś wyjdziecie Praca 3 miecze--Rycerz mieczy--Rydwan dużo stresu i w ogóle dużo się będzie działo, dużo obowiązków, jakieś awantura może być Finanse 8 Pucharów--Umiarkowanie---10 Monet będziesz zadowolona, na równym poziomie, nie odczujesz tego wydatku o którym piszesz Ogólne moje samopoczucie 8 monet--Słońce--Paź buław spełnianie się w pracy, fajny humor 1 Cytuj
niiwa Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Uczucia / związek 7 pucharów--Koło- Królowa Denarów -- kim jest Q Denarów?? - jeśli Ty się nią czujesz w tej relacji, to będziesz spełniona/usatysfakcjonowana --- jeśli jednak NIE - - to czeka Cię "powtórka niepewności z przeszłości" /7 kieli, KOŁO/ -- wtedy jest jakaś QDen? i Ty o niej wiesz/ Praca - jest konfrontacja - wyjaśnianie jakichś starych spraw oraz obranie w konsekwencji tego nowego kierunku dla Ciebie/Rydwan/. - to może być ważny tydzień dla Ciebie w pracy - podjęcie decyzji. Finanse i samopoczucie - 8-ki w pełni kontrolują te sfery/8 puch/8 den/ - a Umiar i Słońce to tutaj stabilizacja/niezmienność -- - w tej kwestii więc masz siłę wewnętrzną na wszelkie przeciwności. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Lutego 2015 Autor Napisano 24 Lutego 2015 Bez żadnej wątpliwości jestem tą Królową Den Co do mojego pana nie mam żadnych powodów do zmartwień, o czym mi dziś przypomniał milutko Cytuj
niiwa Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Bez żadnej wątpliwości jestem tą Królową Den Co do mojego pana nie mam żadnych powodów do zmartwień, o czym mi dziś przypomniał milutko Zapytałam.., bo 7 kieli z Kołem mówi o wyobrażeniach/marzeniach i te dwie karty ładnie się połączyły. QDenarów natomiast w tym rozkładzie jest oderwana od tych kart - jakby drugą częścią/drugą stroną medalu -- tę realną/stałą częścią, o której możesz nie wiedzieć. Cytuj
agaMAJ Napisano 24 Lutego 2015 Autor Napisano 24 Lutego 2015 w tej materii jestem spokojna. Mój pan jest w stu procentach monogamistą zdeklarowanym na mnie. Cytuj
afercia Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Uczucia / związek 7 pucharów--Koło- Królowa Denarów Będziesz o nim dużo myślałam, czujesz się przy nim bardzo stabilnie i takie też są Twoje uczucia do niego. Może będziesz chciała mu kupić jakiś miły prezent? Praca 3 miecze--Rycerz mieczy--Rydwan Dużo pracy i ruchu, słowne potyczki z może niższym rangą ale inteligentnym mężczyzną, chociaż może wyszedł tutaj Twój wysiłek intelektualny jaki włożysz w prace Finanse 8 Pucharów--Umiarkowanie---10 Monet Coś dostaniesz, coś wydasz - ogólnie nie będziesz odkładać co raczej wydawać ale z rozsądkiem, na pewno kasa pójdzie na rodzinę Ogólne moje samopoczucie 8 monet--Słońce--Paź buław Dobre, chociaż może Cię zdenerwować dziecko pewnie da w kość słownie, będziesz cieszyła się z efektów swojej twórczej pracy Udanego tygodnia! 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 Heh, w uczuciach spokój a później cały weekend wyjazdowy i imprezowy Praca- wiele zaskoczenia, pracy jednak mało Kasa- tu cały czas było na jednym poziomie, ani braków ani nadmiaru Samopoczucie dobre, chociaż tydzień zakończyłam skręconą kostką i teraz na jakiś czas jestem unieruchomiona Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi