Skocz do zawartości

Rozkład Tygodniowy (23.02 - 01.03)

Apokalipto

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Moja sytuacja: Mam męża, córeczkę, pracuję, ale szukam czegoś innego. Żadnych zdrad flirtów i romansów u mnie/nas nie ma :)

Aura ogólna - królowa mieczy - mogą pojawić się zmienne nastroje, może mąż będzie ciągle w pracy i będę czuła sie osamotniona. Będę sie trzymać swoich racji i przekonań.

Dom - 6 pucharów - Możliwe iż będę upiększać wnętrza, dokonam zakupu jakiejś ładnej rzeczy do domu. Ogólnie równowaga, spokój i wspomnienia.

Uczucia - rycerz pucharów - dobry nastrój, powiew świeżości/odnowienie w uczuciach.

Praca - pustelnik - Poszukiwanie lepszych ofert, intuicyjne wybory.

Dobra rada - 10 monet - Nie robienie niczego na siłę, mam sie wyciszyć, za niczym nie gonić cieszyć sie z tego co mam.

Ostrzeżenie - 4 pucharów - Nie ulegać złym emocjom, porażkom.

Niespodzianka - 7 mieczy - Mogą nastąpić jakieś zmiany czy to w pracy czy w domu. (7 mieczy często pokazuje że to nie mnie ale ja kogoś troszeczkę oszukuję :) )

Edytowane przez Apokalipto
Napisano

Aura ogólna - królowa mieczy - jak na mój gust mozliwe ze bedziesz nieco "odcieta" , wiecej czasu w pracy a co za tym idzie brak czasu dla rodziny, mozliwe tez że ten tydzień moze byc u Ciebie troszke nerwowy.

Dom - 6 pucharów - powrót do dziecinstwa, jakies wspominki, mozliwa wiadomosc od kogos dawno nie widzianego - w rodzinie szczescie i harmonia.

Uczucia - rycerz pucharów - Chyba mąż ładnie sie pokazał :) Harmonia i miłosc.

Praca - pustelnik -podążasz swoja drogą, podchodzisz do pracy z rozwagą i powagą.

Dobra rada - 10 monet - Ciesz sie z sukcesów

Ostrzeżenie - 4 pucharów - Nie daj sie złym nastrojom :)

Niespodzianka - 7 mieczy - mozesz zostac oszukana :/

Napisano
Moja sytuacja: Mam męża, córeczkę, pracuję, ale szukam czegoś innego. Żadnych zdrad flirtów i romansów u mnie/nas nie ma :)
Like it i wiesz dlaczego hehe ;)
Aura ogólna - królowa mieczy
Oj będziesz poddenerwowana chodziła, zimna i oschła. Czy ciężkie dni Ci się nie zbliżają ;>? Ale jednocześnie pewna siebie.
Dom - 6 pucharów
Spokojnie na szczęście. Może jakieś rozmowy lub jakieś wspólne zajęcia.
Uczucia - rycerz pucharów
Oj mąż chyba będzie chciał się przypodobać, miłe słówka, mały prezencik :)
Praca - pustelnik
Będziesz robiła swoje. Lekko nudą może wiać.
Dobra rada - 10 monet
Uważaj na wydatki, przemyśl każdy zakup.
Ostrzeżenie - 4 pucharów
Nie zamartwiaj się rzeczami, które nie są do końca od Ciebie zależne.
Niespodzianka - 7 mieczy
Uhuhu możliwe, że jakaś przykra prawda wyjdzie na jaw :/ lub, jak napisała Lena - ktoś może Cię oszukać.

Niespodzianki nie zawsze są pozytywne :/

Wszystkiego dobrego :D

Gość gość5
Napisano

patrzac tak ogolnie na wszystkie karty- radza zeby nie zniechecac sie i nie oszukiwac samej siebie, ze jest tak źle jak to czasami wygląda.

karty radza aby zając sie szukaniem pracy w rejonach w ktorych jeszzce Cie nie widzieli- albo na stanowisku na kore do tej pory nie aplikowalaś, no ogolna aura pokazuje, ze mozesz byc troche uszczypliwa w stosunku do otoczenia- czasami tak jest, ze człowiek ma dośc wszystkiego.

tak sie zastanawiam na 7 mieczy- to moze byc taka oferta, pomysł, ktory wpada do głowy ni z gruszki ni z pietruszki.........żeby sprobowac tego czy tamtego- albo tez po okresie znudzenia i chilowego "opadu " skrzydeł- bedziesz miec kolejny zryw do boju z przeciwnosciami losu:)

także - powodzenia i nie ulegaj złym emocjom :)

Napisano

Aura ogólna - królowa mieczy - mogą pojawić się zmienne nastroje, może mąż będzie ciągle w pracy i będę czuła sie osamotniona. Będę sie trzymać swoich racji i przekonań.

Krolowa mieczy no coz bedziesz sie czuc ze nie potrzeba ci faceta nie bedzie ci przeszkadzac brak go

Dom - 6 pucharów - Możliwe iż będę upiększać wnętrza, dokonam zakupu jakiejś ładnej rzeczy do domu. Ogólnie równowaga, spokój i wspomnienia.

Zgadzam sie

Uczucia - rycerz pucharów - dobry nastrój, powiew świeżości/odnowienie w uczuciach

Moze jakis mily adorator kto wie? Albo odnowienie uczuc

.

Praca - pustelnik - Poszukiwanie lepszych ofert, intuicyjne wybory.

Zamkniecie sie izolacja nie przegap jakies oferty

Dobra rada - 10 monet - Nie robienie niczego na siłę, mam sie wyciszyć, za niczym nie gonić cieszyć sie z tego co mam.

Przygladnij sie temu co masz i ciesz sie ze swojej rodzinny moze wiecej czasu poswiec dzieciom

Ostrzeżenie - 4 pucharów - Nie ulegać złym emocjom, porażkom.

Moze ci doskwierac zobojetnienie emocjonalne zbyt dlugi taki stan nie jest dobry

Niespodzianka - 7 mieczy - Mogą nastąpić jakieś zmiany czy to w pracy czy w domu. (7 mieczy często pokazuje że to nie mnie ale ja kogoś troszeczkę oszukuję :)

Mozesz zostac oszukana albo kogos oszukac wyjdzie jakas prawda na jak ktora cie zaszokuje powali na kolan