Apokalipto Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) Moja sytuacja: Mam męża, córeczkę, pracuję, ale szukam czegoś innego. Żadnych zdrad flirtów i romansów u mnie/nas nie ma Aura ogólna - królowa mieczy - mogą pojawić się zmienne nastroje, może mąż będzie ciągle w pracy i będę czuła sie osamotniona. Będę sie trzymać swoich racji i przekonań. Dom - 6 pucharów - Możliwe iż będę upiększać wnętrza, dokonam zakupu jakiejś ładnej rzeczy do domu. Ogólnie równowaga, spokój i wspomnienia. Uczucia - rycerz pucharów - dobry nastrój, powiew świeżości/odnowienie w uczuciach. Praca - pustelnik - Poszukiwanie lepszych ofert, intuicyjne wybory. Dobra rada - 10 monet - Nie robienie niczego na siłę, mam sie wyciszyć, za niczym nie gonić cieszyć sie z tego co mam. Ostrzeżenie - 4 pucharów - Nie ulegać złym emocjom, porażkom. Niespodzianka - 7 mieczy - Mogą nastąpić jakieś zmiany czy to w pracy czy w domu. (7 mieczy często pokazuje że to nie mnie ale ja kogoś troszeczkę oszukuję ) Edytowane 23 Lutego 2015 przez Apokalipto Cytuj
Lena75 Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Aura ogólna - królowa mieczy - jak na mój gust mozliwe ze bedziesz nieco "odcieta" , wiecej czasu w pracy a co za tym idzie brak czasu dla rodziny, mozliwe tez że ten tydzień moze byc u Ciebie troszke nerwowy. Dom - 6 pucharów - powrót do dziecinstwa, jakies wspominki, mozliwa wiadomosc od kogos dawno nie widzianego - w rodzinie szczescie i harmonia. Uczucia - rycerz pucharów - Chyba mąż ładnie sie pokazał Harmonia i miłosc. Praca - pustelnik -podążasz swoja drogą, podchodzisz do pracy z rozwagą i powagą. Dobra rada - 10 monet - Ciesz sie z sukcesów Ostrzeżenie - 4 pucharów - Nie daj sie złym nastrojom Niespodzianka - 7 mieczy - mozesz zostac oszukana :/ Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 Moja sytuacja: Mam męża, córeczkę, pracuję, ale szukam czegoś innego. Żadnych zdrad flirtów i romansów u mnie/nas nie ma Like it i wiesz dlaczego hehe Aura ogólna - królowa mieczy Oj będziesz poddenerwowana chodziła, zimna i oschła. Czy ciężkie dni Ci się nie zbliżają ;>? Ale jednocześnie pewna siebie. Dom - 6 pucharów Spokojnie na szczęście. Może jakieś rozmowy lub jakieś wspólne zajęcia. Uczucia - rycerz pucharów Oj mąż chyba będzie chciał się przypodobać, miłe słówka, mały prezencik Praca - pustelnik Będziesz robiła swoje. Lekko nudą może wiać. Dobra rada - 10 monet Uważaj na wydatki, przemyśl każdy zakup. Ostrzeżenie - 4 pucharów Nie zamartwiaj się rzeczami, które nie są do końca od Ciebie zależne. Niespodzianka - 7 mieczy Uhuhu możliwe, że jakaś przykra prawda wyjdzie na jaw :/ lub, jak napisała Lena - ktoś może Cię oszukać.Niespodzianki nie zawsze są pozytywne :/ Wszystkiego dobrego Cytuj
Gość gość5 Napisano 23 Lutego 2015 Napisano 23 Lutego 2015 patrzac tak ogolnie na wszystkie karty- radza zeby nie zniechecac sie i nie oszukiwac samej siebie, ze jest tak źle jak to czasami wygląda. karty radza aby zając sie szukaniem pracy w rejonach w ktorych jeszzce Cie nie widzieli- albo na stanowisku na kore do tej pory nie aplikowalaś, no ogolna aura pokazuje, ze mozesz byc troche uszczypliwa w stosunku do otoczenia- czasami tak jest, ze człowiek ma dośc wszystkiego. tak sie zastanawiam na 7 mieczy- to moze byc taka oferta, pomysł, ktory wpada do głowy ni z gruszki ni z pietruszki.........żeby sprobowac tego czy tamtego- albo tez po okresie znudzenia i chilowego "opadu " skrzydeł- bedziesz miec kolejny zryw do boju z przeciwnosciami losu:) także - powodzenia i nie ulegaj złym emocjom Cytuj
cinderellaa Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Moja sytuacja: Mam męża, córeczkę, pracuję, ale szukam czegoś innego. Żadnych zdrad flirtów i romansów u mnie/nas nie ma Aura ogólna - królowa mieczy - mogą pojawić się zmienne nastroje, może mąż będzie ciągle w pracy i będę czuła sie osamotniona. Będę sie trzymać swoich racji i przekonań. Krolowa mieczy no coz bedziesz sie czuc ze nie potrzeba ci faceta nie bedzie ci przeszkadzac brak go Dom - 6 pucharów - Możliwe iż będę upiększać wnętrza, dokonam zakupu jakiejś ładnej rzeczy do domu. Ogólnie równowaga, spokój i wspomnienia. Zgadzam sie Uczucia - rycerz pucharów - dobry nastrój, powiew świeżości/odnowienie w uczuciach Moze jakis mily adorator kto wie? Albo odnowienie uczuc . Praca - pustelnik - Poszukiwanie lepszych ofert, intuicyjne wybory. Zamkniecie sie izolacja nie przegap jakies oferty Dobra rada - 10 monet - Nie robienie niczego na siłę, mam sie wyciszyć, za niczym nie gonić cieszyć sie z tego co mam. Przygladnij sie temu co masz i ciesz sie ze swojej rodzinny moze wiecej czasu poswiec dzieciom Ostrzeżenie - 4 pucharów - Nie ulegać złym emocjom, porażkom. Moze ci doskwierac zobojetnienie emocjonalne zbyt dlugi taki stan nie jest dobry Niespodzianka - 7 mieczy - Mogą nastąpić jakieś zmiany czy to w pracy czy w domu. (7 mieczy często pokazuje że to nie mnie ale ja kogoś troszeczkę oszukuję Mozesz zostac oszukana albo kogos oszukac wyjdzie jakas prawda na jak ktora cie zaszokuje powali na kolan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi