panna.marta Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Wysłałam zgłoszenie do firmy M. Chciałabym aby się ktoś odezwał. Pytanie czy ktoś się odezwie do mnie ws zaproszenia na rozmowę: 4 puchary, giermek buław, as pucharów dołożyłam asa buław i rycka pucharów uważam, że tak, ale nie tak od razu. Myślę, że do tygodnia czasu. Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 uwazam ze nie, znalezli kogos innengo Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 4 pucharów nie pokazała mi jeszcze wiadomości i też z taką sytuacją mi się nie kojarzy. Giermkiem buław jesteś tutaj Ty - osoba wysyłająca wiadomość, młoda, aktywna. as pucharów - przeszło niczym woda przez palce. chyba nie dostaniesz od nich odpowiedzi. Cytuj
panna.marta Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 jak mogli znaleźć już skoro dopiero wyszło ogłoszenie..? Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 jak mogli znaleźć już skoro dopiero wyszło ogłoszenie..? czasami ogłoszenie wychodzi pod konkretną osobę Cytuj
Trida Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Wysłałam zgłoszenie do firmy M. Chciałabym aby się ktoś odezwał. Pytanie czy ktoś się odezwie do mnie ws zaproszenia na rozmowę:4 puchary, giermek buław, as pucharów dołożyłam asa buław i rycka pucharów Widać, że chciałabyś, żeby się odezwali i odzew powinien być ale po czasie. Chyba zdecydowanie dalej niż tydzień. Cytuj
afercia Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 4 puchary, giermek buław, as pucharów dołożyłam asa buław i rycka pucharów 4ka pucharów jest trochę zamkniętą kartą na wpływy innych, w pucharach wszystko przepłynie i jakoś tak mało kontaktu... Moim zdaniem nie odezwą się Cytuj
panna.marta Napisano 15 Marca 2015 Autor Napisano 15 Marca 2015 weryfikacja - nie zadzwonili, chociaz oferta jest jeszcze aktywna i mam nadzieje, ze sie odezwa. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi