afercia Napisano 24 Lutego 2015 Napisano 24 Lutego 2015 Chciałabym spotkać się ze starym znajomym z którym nie widziałam się przez 3 lata. Byliśmy bliskimi przyjaciółmi, ale pożarliśmy się dość mocno dlatego nie wiem co on na to. Czy X zgodzi się ze mną spotkać? Rycerz kielichów 6 kielichów Król mieczy Powspominać stare czasy pewnie i by się zgodził, ale obawiam się że w mieczowym odetnie mnie znowu od siebie albo przypomni sobie naszą kłótnie Obstawiam, że mimo tozaryzykuje spotkanie Co myślicie? Cytuj
Czarownica Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Hmmm, może się nie zgodzić, moim zdaniem jakbyś jednak została ze swoimi dobrymi intencjami sama i natrafiła na mur. Rycerz kielichów 6 kielichów Król mieczy suma Wieża ---------------Rydwan------Cesarka-------Cesarka -------------------------Koło---------Kochanki ------------------------------Wieża Tez przyszło mi do głowy, że odpowiedź może być chłodna w stylu "miło, że piszesz, ale może kiedyś przy okazji, obecnie mam inne plany". 1 Cytuj
Koma Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Moze sie zgodzi, wlasnue na zasadzie "starych czasow", ale nie wiem czy do spotkania dojdzie, moze skonczyc sie na gadaniu, wiadomosciach. 1 Cytuj
Taya Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Zgodzi się. Te sumy wyglądają trochę groźnie, ale rycerz kielichów i 6 pucharów świadczą o spotkaniu z dawnym znajomym, a król mieczy to osoba ceniąca rozmowy na poziomie, nie jest stroniącym od ludzi odludkiem. W zasadzie na moich skojarzeniach (miecze-powietrze-intelekt-komunikacja) uwielbia dyskusje i rozmowy. 1 Cytuj
Monique-Moon Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Zgodzi się..ale nie szybko się spotkacie..wszytko będzie zależało od niego.. 1 Cytuj
afercia Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 Weryfikacja Powołując się, że nie widziałam X miliony lat świetlnych i że fajnie by było się zobaczyć w weekend X stwierdził, że pewnie bardzo chętnie jak tylko będzie miał czas i odezwie się bliżej weekendu Tak po kartach zastanawiam się czy planować wyjazd do znajomych, bo Pan będzie zwlekał czy może wypali, że widzimy się w sobotę, ale to raczej nowe karty jakoś przy okazji Dziękuję wszystkim za interpretacje 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi