Skocz do zawartości

Spotkanie (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Chciałabym spotkać się ze starym znajomym z którym nie widziałam się przez 3 lata. Byliśmy bliskimi przyjaciółmi, ale pożarliśmy się dość mocno dlatego nie wiem co on na to.

Czy X zgodzi się ze mną spotkać?

Rycerz kielichów 6 kielichów Król mieczy

Powspominać stare czasy pewnie i by się zgodził, ale obawiam się że w mieczowym odetnie mnie znowu od siebie albo przypomni sobie naszą kłótnie Obstawiam, że mimo tozaryzykuje spotkanie :)

Co myślicie?

Napisano

Hmmm, może się nie zgodzić, moim zdaniem jakbyś jednak została ze swoimi dobrymi intencjami sama i natrafiła na mur.

Rycerz kielichów 6 kielichów Król mieczy suma Wieża

---------------Rydwan------Cesarka-------Cesarka

-------------------------Koło---------Kochanki

------------------------------Wieża

Tez przyszło mi do głowy, że odpowiedź może być chłodna w stylu "miło, że piszesz, ale może kiedyś przy okazji, obecnie mam inne plany".

• Lubię to! 1
Napisano

Moze sie zgodzi, wlasnue na zasadzie "starych czasow", ale nie wiem czy do spotkania dojdzie, moze skonczyc sie na gadaniu, wiadomosciach.

• Lubię to! 1
Napisano

Zgodzi się. Te sumy wyglądają trochę groźnie, ale rycerz kielichów i 6 pucharów świadczą o spotkaniu z dawnym znajomym, a król mieczy to osoba ceniąca rozmowy na poziomie, nie jest stroniącym od ludzi odludkiem. W zasadzie na moich skojarzeniach (miecze-powietrze-intelekt-komunikacja) uwielbia dyskusje i rozmowy.

• Lubię to! 1
Napisano

Zgodzi się..ale nie szybko się spotkacie..wszytko będzie zależało od niego..

• Lubię to! 1
Napisano

Weryfikacja

Powołując się, że nie widziałam X miliony lat świetlnych i że fajnie by było się zobaczyć w weekend X stwierdził, że pewnie bardzo chętnie jak tylko będzie miał czas i odezwie się bliżej weekendu Tak po kartach zastanawiam się czy planować wyjazd do znajomych, bo Pan będzie zwlekał czy może wypali, że widzimy się w sobotę, ale to raczej nowe karty jakoś przy okazji :)

Dziękuję wszystkim za interpretacje

• Lubię to! 1