Taya Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Wybrałam się dzisiaj do mojej optyczki - niestety mojego modelu oprawek nie miała na miejscu. Zadzwoniła przy mnie do producenta i będą najszybciej w przyszłym tygodniu (a możliwe, że jeszcze później). Tym samym pomyślałam, że może jednak uda się moje zgubione okulary odnaleźć. Czy znajdę moje okulary w ciągu kolejnego miesiąca? 7 buław, 3 monety, 6 buław Pomęczę się jeszcze trochę. Być może ktoś włączy się w szukanie i w końcu je odnajdę. Dość pozytywne karty. Ostatnio pogodziłam się już z myślą, że trzeba się będzie szarpnąć na nowe, zżerała mnie tylko ciekawość gdzie one mi przepadły. + dwa rozkłady sprzed trzech tygodni, bardziej dla ciekawości Gdzie są okulary? - paź buław - śmierć - 10 monet (rozkład internetowy) Zostawiłam je gdzieś w działaniu szybkim i nieświadomym, są w domu - myślałam, że w przedpokoju - przejście dosłowne, dużo drzwi, ale ich tam nie znalazłam Czy są w domu? - 7 mieczy - ukryte, wewnątrz, za czymś - założyłam więc, że są w środku domu pokój - król buław - salon, skojarzyłam z drewnianymi meblami - buławy-drewno przy jakim meblu - 6 mieczy - kanapa, łóżko, poduszki, samochód, wychodzenie-przygotowywanie się do wyjścia - nie było ich w samochodzie, przy kanapie, ani pod obok łóżka Edytowane 25 Lutego 2015 przez Taya Cytuj
Gość Euterpe Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 (edytowane) Czy znajdę moje okulary w ciągu kolejnego miesiąca? 7 buław, 3 monety, 6 buław z HB wychodzi XVI Wieża - chyba zrobisz gruntowne (przed)wiosenne porządki. 3 denarów bardziej kojarzy mi się z wizytą u okulisty i dobieraniu szkieł, oprawek. 6 buław - nie ma tego złego, co by później na dobre nie wyszło. Raczej kupisz nowe, a tamte może się znajdą, ale po czasie. tak się zastanawiam, czy w 7 mieczach nie zostawiłaś ich gdzieś poza domem. Osoba na tej karcie znajduje się na podwórku (przynajmniej w mojej talii). król buław może wskazywać na pokój, który używa głównie mężczyzna albo jest w nim więcej ruchu. a w pracy? lub u znajomych? edit: teraz jeszcze przyszło mi do głowy. Może zostawiłaś je tam, gdzie często rozmyślasz o jakimś panu? Edytowane 25 Lutego 2015 przez Euterpe Cytuj
Trida Napisano 25 Lutego 2015 Napisano 25 Lutego 2015 Czy znajdę moje okulary w ciągu kolejnego miesiąca? 7 buław, 3 monety, 6 buław Wydaje mi się, że w Twoim wypadku elegancko zadziała prawo Murphego i znajdziesz je w momencie zakupu nowych okularów (3 denary). + dwa rozkłady sprzed trzech tygodni, bardziej dla ciekawości Gdzie są okulary? - paź buław - śmierć - 10 monet Skojarzyła mi się uczelnia / miejsce, gdzie się uczysz. Czy są w domu? - 7 mieczy pokój - król buław przy jakim meblu - 6 mieczy Jak na moje nie ma ich w domu. Ktoś niechcący mógł je ewentualnie zabrać. Cytuj
Taya Napisano 25 Lutego 2015 Autor Napisano 25 Lutego 2015 tak się zastanawiam, czy w 7 mieczach nie zostawiłaś ich gdzieś poza domem. Osoba na tej karcie znajduje się na podwórku (przynajmniej w mojej talii). król buław może wskazywać na pokój, który używa głównie mężczyzna albo jest w nim więcej ruchu. a w pracy? lub u znajomych? edit: teraz jeszcze przyszło mi do głowy. Może zostawiłaś je tam, gdzie często rozmyślasz o jakimś panu? Skojarzyła mi się uczelnia / miejsce, gdzie się uczysz. Jak na moje nie ma ich w domu. Ktoś niechcący mógł je ewentualnie zabrać. Właśnie byłam tylko w dwóch miejscach - na uczelni na egzaminie i u chłopaka. Okulary ściągałam (z tego co kojarzę:<) tylko w domu i u niego. Obeszłam jednak wszystkie dziekanaty i szatnie na wydziale. U niego też ich nie znalazłam (kiedyś gdy je u niego zostawiłam, leżały sobie spokojnie na stoliku). Dom przetrząśnięty, wcześniejsze porządki wiosenne zrobione. Fakt, na 7 mieczach mam pana chowającego się za skałą na zewnątrz. Niby gdyby były w domu, to już by wyszły z kąta. Z tym zabraniem to sama nie wiem - niby nie wyparowały, więc ktoś je ma. Ale szkła są na tyle dopasowywane do wady, że mały z nich pożytek. Do tego są dość charakerystyczne - pastelowe i zaokrąglone, dziwne byłoby gdyby ktoś je wziął przez przypadek. Ale to bardzo możliwe. Myślę, że obejdę uczelnię raz jeszcze, co mi szkodzi. Najwięcej przebywam i rozmyślam w moim pokoju, ale odsuwałam nawet meble, tutaj ich być nie może. Za to w ogóle nie szukałam w pokoju brata. Znajomi odpadają - akurat kiedy się zorientowałam, że je zgubiłam był środek sesji i nigdzie nie wędrowałam. Gdyby odnalazły się po czasie, to w sumie też nie było by źle. Kupię teraz inny odcień oprawek i będę się stroić. Cytuj
Arcan Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Znajdziesz, ale co się przy tym nawyklinasz:D Cytuj
afercia Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Czy znajdę moje okulary w ciągu kolejnego miesiąca? 7 buław, 3 monety, 6 buław Znajdą się gdy nie będą już potrzebe + dwa rozkłady sprzed trzech tygodni, bardziej dla ciekawości Gdzie są okulary? - paź buław - śmierć - 10 monet (rozkład internetowy) Może za kaloryfer wpadły? Tam gdzie jest często ciemno. Albo ktoś je zabrał z sobą do domu przez przypadek jakiś młody mężczyzna Czy są w domu? - 7 mieczy Ktoś je chyba wyniósł, albo przeniósł w inne miejsce dlatego nie możesz ich znaleźć pokój - król buław - Karty niby mówi `gorąco` więc może przy jakim meblu - 6 mieczy - Może gdzieś na ganku albo koło telewizora Powodzenia w szukaniu Cytuj
Ceres Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Wybrałam się dzisiaj do mojej optyczki - niestety mojego modelu oprawek nie miała na miejscu. Zadzwoniła przy mnie do producenta i będą najszybciej w przyszłym tygodniu (a możliwe, że jeszcze później). Tym samym pomyślałam, że może jednak uda się moje zgubione okulary odnaleźć. Czy znajdę moje okulary w ciągu kolejnego miesiąca? 7 buław, 3 monety, 6 buław Pomęczę się jeszcze trochę. Być może ktoś włączy się w szukanie i w końcu je odnajdę. Dość pozytywne karty. Ostatnio pogodziłam się już z myślą, że trzeba się będzie szarpnąć na nowe, zżerała mnie tylko ciekawość gdzie one mi przepadły. Znajdziesz jak już będziesz mieć nowe. + dwa rozkłady sprzed trzech tygodni, bardziej dla ciekawościGdzie są okulary? - paź buław - śmierć - 10 monet (rozkład internetowy) Zostawiłam je gdzieś w działaniu szybkim i nieświadomym, są w domu - myślałam, że w przedpokoju - przejście dosłowne, dużo drzwi, ale ich tam nie znalazłam Szkoła, aula, salon, miejsce gdzie gromadzą się ludzie np kuchnia przy stole kuchennym, ładnie wykończone, przestronne, duże miejsce, może jakaś ekspozycja, wystawa, salon. Czy są w domu? - 7 mieczy - ukryte, wewnątrz, za czymś - założyłam więc, że są w środku domu Są schowane albo w miejscu związaniem z udawaniem hmm teatr ? ale raczej nie w domu pokój - król buław - salon, skojarzyłam z drewnianymi meblami - buławy-drewno a mi dziekanat i drewniane biurko, regały, półki biblioteczne, szatnia przy jakim meblu - 6 mieczy - kanapa, łóżko, poduszki, samochód, wychodzenie-przygotowywanie się do wyjścia - nie było ich w samochodzie, przy kanapie, ani pod obok łóżka komputer ? Cytuj
Grahanka Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Czy znajdę moje okulary w ciągu kolejnego miesiąca? 7 buław, 3 monety, 6 buław Tak, okulary znajdziesz, ale dużo się przy tym natrudzisz. Gdzie są okulary? paź buław - to uczeń, dlatego kojarzy mi się ze szkołą, śmierć - duże pomieszczenie, wysokie, aula wykładowa, 10 monet - też kojarzy mi się z wielkim gmachem budynku - szkoła, aula wykładowa, biblioteka. Czy są w domu? - 7 mieczy. Wyniosłaś je. Nie ma ich w domu. Cytuj
Gość adora Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 (edytowane) 7 buław, 3 monety, 6 buław - nie znajdziesz ich. Bedziesz sie cieszyc z nowej pary. Gdzie są okulary? - paź buław - śmierć - 10 monet - wypadly Ci gdzies na uczelni. Ktos je rozdeptal ( tak mi sie ta smierc skojarzyla) i wyladowaly w koszu. Edytowane 5 Marca 2015 przez adora Cytuj
Taya Napisano 26 Marca 2015 Autor Napisano 26 Marca 2015 Czy znajdę moje okulary w ciągu kolejnego miesiąca?7 buław, 3 monety, 6 buław Nie odnalazły się w założonym czasie. Mam nowy model, beżowe oprawki zamiast pastelowego różu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi