Skocz do zawartości

Jak będzie przebiegać nasza znajomość?

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wczoraj wyszłam na miacho, do baru. Spotkałam faceta i... coś moje serducho ruszyło :o Dawno tego nie czułam.. Aż poczułam się żywa.. :D:D Po prostu wszystko piknie. Niestety, on musiał wyjść, bo szedł rano do pracy. A ja... pozwoliłam mu po prostu odejść :/ Nie poprosiłam o numer telefonu, maila, ani nic... Pozwoliłam odejść szansie na uczucie. Teraz ciągle o tym myślę. Nie wiem o nim kompletnie nic. A chce się spotkać jeszcze

papież,9 kielichów, 3 denary

hmmm....łatwiej byłoby jakbym stawiała karty na trzeźwo:D Pierwsze co jak wróciłam do domu to do kart:D

Papież... kiedyś spotkałam się z opinią,że papież pokazuje opiekę sił wyższych... Tak, jakbyśmy mieli się spotkać, to nie było przypadkowe... Myślę,że może się jeszcze coś zadziać

Zastanawiam się czy nie ubrać się dzisiaj na czerwono (kolor, dzięki któremu kogoś ''widać'') i wrócić do tego baru.. Może znów tam będzie

Czy spotkam go dziś?

6 mieczy, 6 kijów, 9 denarów

6 mieczy...wiadomość? O tym pomyślałam,że mógł mi zostawić jakąś wiadomość.. Kurczę niby jakaś szansa na spotkanie jest...Chyba spróbuje

Złoszczę się sama na siebie:_nerwus:

Gość Euterpe
Napisano

jak macie oboje fb i łatwo was znaleźć, może jedno spróbuje odszukać drugie. Albo na innym, równie popularnym portalu.

Czy spotkam go dziś? 6 mieczy, 6 kijów, 9 denarów

spotkania nie widać, raczej wyprawa i pokazywanie się z jak najlepszej strony (ubiór, fryzura, makijaż, perfumy itp.).

Napisano

papiez 9 pucharów i 3 denarów na końcu... Arka nawet jeśli się odezwie, to upewnij sie czy on zony nie ma

Napisano

Arcan, rozumiem emocje, ale stosuj się do założeń forum i tytułuj wątki z sensem, bo "ale ze mnie głupia @%#%@!" nie tylko nic nie mówi o temacie, jak i również wygląda z deka infantylnie.

Napisano

i weryfka. i nic. Nie spotkałam...nie znalazłam.... nie ma nawet jak utrzymać kontaktu... pozamiatane

Napisano

a według mnie spotkacie się jeszcze raz w tym barze ale minie trochę czasu

Napisano
Wczoraj wyszłam na miacho, do baru. Spotkałam faceta i... coś moje serducho ruszyło :o Dawno tego nie czułam.. Aż poczułam się żywa.. :D:D Po prostu wszystko piknie. Niestety, on musiał wyjść, bo szedł rano do pracy. A ja... pozwoliłam mu po prostu odejść :/ Nie poprosiłam o numer telefonu, maila, ani nic... Pozwoliłam odejść szansie na uczucie. Teraz ciągle o tym myślę. Nie wiem o nim kompletnie nic. A chce się spotkać jeszcze

papież,9 kielichów, 3 denary

hmmm....łatwiej byłoby jakbym stawiała karty na trzeźwo:D Pierwsze co jak wróciłam do domu to do kart:D

Papież... kiedyś spotkałam się z opinią,że papież pokazuje opiekę sił wyższych... Tak, jakbyśmy mieli się spotkać, to nie było przypadkowe... Myślę,że może się jeszcze coś zadziać

Jakos tego nie widze, jesli juz to raczej znajomosc sprowadzona do przyziemnych potrzeb tak mi się kojarzy 9 pucharów ,kaplan czesto pokazuje obludnika,klamce/z sumy diabel/...albo sztywnego,zasadniczego faceta. Jesli tak by bylo to Moze on jest zajety?

Zastanawiam się czy nie ubrać się dzisiaj na czerwono (kolor, dzięki któremu kogoś ''widać'') i wrócić do tego baru.. Może znów tam będzie

Czy spotkam go dziś?

6 mieczy, 6 kijów, 9 denarów

raczej nie. 9 den zawsze jest sam/a

6 mieczy...wiadomość? O tym pomyślałam,że mógł mi zostawić jakąś wiadomość.. Kurczę niby jakaś szansa na spotkanie jest...Chyba spróbuje

Złoszczę się sama na siebie:_nerwus:

"Po prostu wszystko piknie. Niestety, on musiał wyjść, bo szedł rano do pracy. A ja... pozwoliłam mu po prostu odejść :/ Nie poprosiłam o numer telefonu, maila, ani nic... Pozwoliłam odejść szansie na uczucie."Nie obraz sie Arcan,ale gdyby on myslal tak samo, to poprosilby o jakis kontakt do Ciebie,a nawet poszukal na spotted itp-jak komus zalezy to nie ma mocnych... Pozdrawiam

Napisano

Nie ogół jestem aktywną osobą, lubię brać sprawy w swoje ręce:D

Napisano

znalazłam go na fb :o teraz tylko ciekawe czy odpisze