JagodowaTruskawka Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Pan ktorego poznalam przez internet, i znajomosc ktora sie bardzo ciekawie zapowiadala runela, po tym jak okazalo sie, ze zdjecia ktore mi wyslal mi byly jego. Cale zaufanie leglo w gruzach. On teraz probuje jakos to naprawic, mowi ze mu zalezy, ale serduszko boi i nie chce panu ufac. Nie ma teraz tez mozliwosci, aby sie spotkac face to face i porozmawiac normalnie, dlatego zapytalam kart (1 karta to odpowiedz, 2 i 3 to tlo) Czy w tym roku wejde w trwaly zwiazek : Król mieczy / 2 puchary, diabeł - Tak, pojawi sie pan z trygonu powietrza. Zwiazek w ktorym sa uczucia, bliskosc i dzikie seksy Czy znam tego mezczyzne - 3 bulaw - Moja pierwsza mysl, ze poznalam, ale nie do konca, cos przeszkodzilo do pelnego poznania. Po tej karcie wnioskuje, ze najprawdopobniej ulozy sie z panem ktory wyslal mi nie swoje zdjecia Jakim jest czlowiekiem ten mezczyzna - Sprawiedliwosc, 6 denarów, Glupiec - Na mojej karcie sprawiedliwosci, pokazana jest szala w rownowadze na ktorej leży serce, a na drugiej szali jest piorko. Czlowiek ten ma dobre serce, jest uczciwy i dobry . Troszczy sie o innych, jest wesoly, radosny, śmieszkowaty. Jaki bedzie nasz zwiazek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce - Coś runie, ale pan to naprawi, mam wrazenie ze karty pokazaly rozwoj relacji z panem ktorego juz znam. Cytuj
Arcan Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 eeee... Może chodzić o eksa? Trochę lipne karty...lepiej w to nie wchodzić Cytuj
Koma Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Wejdziesz, z panem ktory chce zaesze stawiac na swoim, szal cial i umyslow, ale mnie sie Diabel z Krolem.Mieczy bardzo, bardzo , bardzo nie podoba. Wedlug mnie bedzie obsesyjnie wazyl, kto ile dal, co jest komu winien, a jednoczesnie jest lekkoduchem. Zwiazek bedzie walka, potwierdza mi sie to z pierwszych kart, pan z tych, co to musi by po ich mysli. Jak to ma byc rozklad na tego poznanego, to bym uciekla, juz sam fakt wysylania cudzych zdjec … Cos bardzo nie halo. Wedlug mnie typ zakompleksiony, a jednoczeanie "chce sobie porzadzic" albo mainpulowac. I wez pod uwage ze w internecie a w realu to zupelnie cos innego, banal, ale znam z doswiadczenia. Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 (edytowane) Rozumiem, ze Pan probuje naprawic to tak, ze juz wyslal Ci swoje prawdziwe zdjecie? Wiesz, czasem ktos moze byc nieatrakcyjny wizualnie, lub atrakcyjny, ale moze nieslusznie zakompleksiony, a najwazniejsze dla serca, by byl fajny wewnetrznie i jesli tak Ci sie bez kontaktu w tzw. realu juz spodobal, to znaczy, ze facet ma cos w sobie:) no chyba, ze tak bardzo potrzebujesz z kims byc, ze idealizujesz cos calkiem bez znaczenia - ogolnie to nie mozna tez przekreslac znajomosci internetowych - w tych czasach to sposob taki, jak kazdy inny, a moze i lepszy, niz niegdysiejsze Swatki;) ja tak 10 lat temu poznalam mojego meza, wiec najwyrazniej i takie gadu-gadu z obca osoba moze byc bardzo niebezpieczne;) (1 karta to odpowiedz, 2 i 3 to tlo) Czy w tym roku wejde w trwaly zwiazek : Król mieczy / 2 puchary, diabeł Moim zdaniem w trwaly zwiazek nie - to cos bardziej na odleglosc, wiecej teorii, niz praktyki....a tlo tych spotkan raczej nieciekawe. Zalecam ostroznosc, bo z takim tlem Krol mieczy moze Cie zranic. Czy znam tego mezczyzne - 3 bulaw albo juz sie z nim spotkalas, albo niedlugo spotkasz - to karta podrozy, nastepuje po 2 bulaw, ktora jest takim "hamulcem", wiec mysle, ze to jednak nie jest ktos, z kim masz (lub mialas) juz jakies relacje (np. jakis eks). Jakim jest czlowiekiem ten mezczyzna - Sprawiedliwosc, 6 denarów, Glupiec Dla mnie dwie pierwsze karty mowia, ze taki, na jakiego zaslugujesz (Sprawiedliwosc, 6 monet..obie karty laczy pewien element), a dokladniej - jakiego sobie niejako "wybierzesz" - na jakiego konia postawisz, taka i bedzie wygrana, a to zawsze troche jak loteria (Glupiec), ale ogolnie pieknie by bylo, choc to pytanie na wyrost. Mozliwe, ze bedzie starszy od Ciebie i/lub lepiej zyciowo "ustawiony". Jaki bedzie nasz zwiazek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce To Slonce na koncu troche sie tu tak dziwnie komponuje z tym Glupcem na koncu poprzedniego pytania - nie mamy narazie realnego Kandydata, ale pytamy jaki bedzie "nasz" zwiazek - tu widze wiecej teoretyzowania (2 x miecze), a ostatnia karta mowi, ze musi cos dojrzec, aby z Zywiolu Powietrza wyroslo cos namacalnego, cos faktycznie dojrzalo. Edytowane 26 Lutego 2015 przez Ezotynka Cytuj
bridaa Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 w/g mnie w tym roku nie wejdziesz niestety w stały związek, dlatego reszty kart nie interpretuję bo odnosza sie one do odpowiedzi pozytywnej i myslę że potwierdzają one też że stałego związku nie będzie może pojawić się w tym roku jakis pan w Twoim życiu, nowy pan, ale nic trwałego/stałego z tego nie wyjdzie Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Czy w tym roku wejdę w trwały związek: Król mieczy / 2 puchary, diabeł król mieczy to nie karta związków, raczej znajomość z pewnym panem. 2 pucharów z diabeł skojarzyły mi się z uczepieniem się kogoś czy czegoś (np. tego wyśnionego ideału). 2 kielichy to kontakty, spotkania, ale diabeł wskazuje na sporą toksyczność w tym, przeszkody lub sporą namiętność. Myślisz bardzo często o kimś? Czy znam tego mężczyznę - 3 buław na mojej karcie nie ma nikogo konkretnego, więc jestem na nie. Jaki będzie nasz związek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce burzliwy, pełen rozmów, ale też i kłótni, świat może bardziej kręcić się wokół pana, trzeba będzie się do niego dostosować (ze wzgląd na jego charakter czy pracę). Jakim jest człowiekiem ten mężczyzna - Sprawiedliwość, 6 denarów, Głupiec głupiec nie jest do końca dojrzały (+ Słońce wyżej) sprawiedliwość + 6 denarów - obie postacie stoją wyżej (podobnie jak w karcie V Kapłan), więc zakładam, że lubi być górą, może być uczciwy, mieć czyste papiery, bierze pod uwagę opinię innych ludzi, chyba też hojny Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 jeszcze dodam, ze odpowiedz na pytanie "czy znam tego mezczyzne" daje tu nadzieje na przyszlosc, bo raz, ze karta podrozy, spotkania, to jeszcze Karta Brama, a wiec odpowiedz tu moze byc JESZCZE nie, a wiec moze wkrotce poznasz Pana, z ktorym kiedys wejdziesz w ten staly zwiazek - zaczac sie moze np. od zwiazku na odleglosc, a decyzja o zamieszkaniu razem moze nastapic jakis czas potem. Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 wyglada to tak jakby pan byl zajety.............. dlatego tez te 5 mieczy w pytaniu o wasz zwiazek........... Cytuj
NarratorkaHorrorow Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Sądzę że związek trwały jak najbardziej będzie, jednak oparty będzie głównie na pożądaniu, wspaniałych organoleptycznych doznaniach (Zazdroszczę ! ). Troche mi Mieczowy przy Diable nie pasuje, uważaj na niego.Nie będzie szczery. Powie Ci dokładnie to co pragniesz usłyszeć, ale nie będzie to tożsame z prawdą. W myśl 3 pałek, założyć mogę że nie tyle go poznałaś, co gdzieś Ci mignął. Gdzieś go widziałaś, coś o nim słyszałaś, ale nie jesteś wstanie powiedzieć nic więcej o nim. Jakim jest czlowiekiem ten mezczyzna - Sprawiedliwosc, 6 denarów, Glupiec. Mam wrażenie, że Pan będzie wszystko wyliczał i analizował.Nie robi nic bezinteresownie. Faktem jest że jest lekkoduchem o przyjaznym usposobieniu. Jaki bedzie nasz zwiazek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce Hm, Pan już jest w związku, być może nie będzie kwapił się by Ci to powiedzieć. Wszystkiego Dobrego Moja Droga Cytuj
afercia Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 1 karta to odpowiedz, 2 i 3 to tlo) Czy w tym roku wejde w trwaly zwiazek : Król mieczy / 2 puchary, diabeł Moim zdaniem pojawi się mężczyzna, ale nie będzie to stały związek a poznawanie się, może romans, albo takie "coś a potem jednak nic" Czy znam tego mezczyzne - 3 bulaw Możesz znać go z widzenia, gdzieś kiedyś go spotkałaś ale tak przelotem Jakim jest czlowiekiem ten mezczyzna - Sprawiedliwosc, 6 denarów, Glupiec Jest hojnym mężczyzną, ale wszystko ocenia surowo z wyjątkiem siebie, trochę lekkoduch może hazardzista Jaki bedzie nasz zwiazek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce Pierwsze skrzypce grać będzie Pan. Może na początku będzie się chciał tylko Tobą pocieszyć, ale potem chyba będziesz dla niego ważna Wszystkiego dobrego w tej miłości! Cytuj
Czarownica Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Tzn to ten Pan co miał wypadek i okazało się, że nie taki kryształowy? Niestety, dokładnie uważam jak bridaa. To nie są karty mówiące o tym, że tak, wejdziesz w stały związek, raczej, że będziesz wciąż niewolnicą dylematów odn. Pana, ewentualnie, że będą jakieś flirty, z których nic sensownego nie wyniknie. 2 kieli przy diable to zupełnie niezobowiązująca relacja, a może nawet pewien toksyczny impas (stąd skojarzyło mi się z tym obecnym Panem). Mieczowy to ktoś, kto zdystansowany jest, nie jest to Pan związkowy. Dalsze karty dla mnie nie opisują konkretnego mężczyzny, 3 buław mówi o tym, że dopiero w perspektywie dłuższego czasu ktoś się pojawi. Niemniej powodzenia;) 1 Cytuj
Lena75 Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 (1 karta to odpowiedz, 2 i 3 to tlo) Czy w tym roku wejde w trwaly zwiazek : Król mieczy / 2 puchary, diabeł - W trwały związek nie, ale w trwałe "uzaleznienie" to juz niestety tak...jak na mój gust nadal bediesz trwać w relacji z aktualnym panem , od któregos , z jakis powodó cięzko Ci sie uwolnić. Jakim jest czlowiekiem ten mezczyzna - Sprawiedliwosc, 6 denarów, Glupiec - Pewnie i sprawiedliwy , zrównowazony a nawet na swój sposób hojny ale w Głupcu wyszła jego zagrywka ze zdjęciami ( zagrywka jak u dziecka) Jaki bedzie nasz zwiazek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce - jak dla mnie skonczy sie z hukiem , obawiam się ze Pan moze zachować się po prostu po chamsku....w słońcu widziałbym raczej rozjaśnienie całej tej relacji, byc moze dostrzeżesz ją taka jaką jest na prawdę. Trzymaj się Kobietko. Cytuj
Trida Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 (1 karta to odpowiedz, 2 i 3 to tlo) Czy w tym roku wejde w trwaly zwiazek : Król mieczy / 2 puchary, diabeł Jakoś tego nie widzę... Raczej rozpamiętywanie i seksy bez zobowiązań niż coś fajnego, stałego. Czy znam tego mezczyzne - 3 bulaw Jw - rozpamiętywanie... Albo ktoś własnie 'z daleka'. I ttuaj też stawiam na internetowego pana. Jakim jest czlowiekiem ten mezczyzna - Sprawiedliwosc, 6 denarów, Glupiec "Sprawiedliwym" ale jednocześnie zagubionym bardzo. Jaki bedzie nasz zwiazek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce Póki co tego związku nie będzie, raczej takie bez zobowiązań rozmowy, zabawy etc. Cytuj
adivino Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 W pierwszych kartach nie widzę wejścia w związek, a obsesję na punkcie kogoś..z kim dzieli cię dystans, może chodzi tu jeszcze o tę internetową znajomość. Reszty kart nie interpretuję, bo odnoszą się do potencjalnego nowego mężczyzny, co jest mało sensowne, bo po co pytać tak z wyprzedzeniem, skoro jeszcze nic nie wiadomo, a ja takowego nie widzę. ogolnie to nie mozna tez przekreslac znajomosci internetowych - w tych czasach to sposob taki, jak kazdy inny, a moze i lepszy, niz niegdysiejsze Swatki;) ja tak 10 lat temu poznalam mojego meza, wiec najwyrazniej i takie gadu-gadu z obca osoba moze byc bardzo niebezpieczne;) O proszę..a ja poznałem kilka lat temu w necie moją najlepszą przyjaciółkę Cytuj
Ceres Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Pan ktorego poznalam przez internet, i znajomosc ktora sie bardzo ciekawie zapowiadala runela, po tym jak okazalo sie, ze zdjecia ktore mi wyslal mi byly jego. Cale zaufanie leglo w gruzach. On teraz probuje jakos to naprawic, mowi ze mu zalezy, ale serduszko boi i nie chce panu ufac. Nie ma teraz tez mozliwosci, aby sie spotkac face to face i porozmawiac normalnie, dlatego zapytalam kart (1 karta to odpowiedz, 2 i 3 to tlo)Czy w tym roku wejde w trwaly zwiazek : Król mieczy / 2 puchary, diabeł - Tak, pojawi sie pan z trygonu powietrza. Zwiazek w ktorym sa uczucia, bliskosc i dzikie seksy W jakiś możesz wejść ale czy trwały? Miecze raczej ulotne są i ich energia nie trwa długo a w tle masz kielichy z diabłem takie udany seks ale nie w sensie wielkiej miłości raczej zaspokajania potrzeb, egoizm jednej osoby w związku tam widzę a król mieczy nie angażuje się uczuciowo tylko kalkuluje na chłodno Czy znam tego mezczyzne - 3 bulaw - Moja pierwsza mysl, ze poznalam, ale nie do konca, cos przeszkodzilo do pelnego poznania. Po tej karcie wnioskuje, ze najprawdopobniej ulozy sie z panem ktory wyslal mi nie swoje zdjecia znasz ale bardzo słabo albo jakaś przelotna znajomość, na która nie zwróciłaś uwagi to była, może ktoś związany z twoja pracą ale chyba nie ten facet od zdjęć Jakim jest czlowiekiem ten mezczyzna - Sprawiedliwosc, 6 denarów, Glupiec - Na mojej karcie sprawiedliwosci, pokazana jest szala w rownowadze na ktorej leży serce, a na drugiej szali jest piorko. Czlowiek ten ma dobre serce, jest uczciwy i dobry . Troszczy sie o innych, jest wesoly, radosny, śmieszkowaty. Taka zasadnicza, niezbyt wylewna uczuciowo, może trochę oschła aczkolwiek coś ci się w nim spodoba. Jaki bedzie nasz zwiazek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce - Coś runie, ale pan to naprawi, mam wrazenie ze karty pokazaly rozwoj relacji z panem ktorego juz znam. Ścieranie się dwóch różnych osobowości tu widzę, takie nieustanne utarczki przeplatane chwilami radości, tych utarczek widzę tu więcej Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 27 Lutego 2015 Autor Napisano 27 Lutego 2015 Ale slabo Mam nadzieje ze nie bedzie tak czarno Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 3 Stycznia 2016 Autor Napisano 3 Stycznia 2016 Czy w tym roku wejde w trwaly zwiazek : Król mieczy / 2 puchary, diabeł - Czy znam tego mezczyzne - 3 bulaw - Moja pierwsza mysl, ze poznalam, ale nie do konca, cos przeszkodzilo do pelnego poznania. Po tej karcie wnioskuje, ze najprawdopobniej ulozy sie z panem ktory wyslal mi nie swoje zdjecia Jakim jest czlowiekiem ten mezczyzna - Sprawiedliwosc, 6 denarów, Glupiec - Jaki bedzie nasz zwiazek - 5 mieczy, rycerz mieczy, Słonce - W tym roku ni weszlam w zwiazek. Poznalam jednego mezczyzne ktorym sie bardzo zainteresowalam ale nie bylo kolorowo. 2 tygodnie przed koncem roku poznalam innego pana z ktorym relacja ruszyla bardzo szybko. Stoje teraz przed dylematem. Pan jedzie do Holandii za tydzien i nie wiem czy to kontynuowac. TO jest jedyny minus tego bo gdyby nie to... Wiem ze on chce a ja nie chce zwiazku na odleglosc. Nie znalam tego mezczyzny. Jest on odpowiedzialny, rodzinny, przyjcielski, pomocny, smieszek i zartownis, taki wesoly. nasza relacja jest ciepla, mamy staly kontakt, widzimy sie jak tylko mozemy ale ten wyjazd nie pozwala mi sie zaangazowac ani zakochac. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi