agaMAJ Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Czy dostane jeszcze od niego zlecenie? 6 Monet--Król Monet--Wieża Tak normalnie powiedziała bym że nie, ale jakoś to widzę w ten sposób, że dostane i ta oferta mną wstrząśnie Bo zadałam jeszcze jedno pytanie Czy w najbliższym czasie zacznę regularnie zarabiać przez ten serwis? 8 Monet--10 Mieczy--Wieża Praca, a jakże, i dołek, który mnie stresuje i dalej znowu Wieża i znowu jakoś irracjonalnie czuje, że ta wieża wbrew pozorom postawi m nie na nogi, poza tym może tylko wskazuje na prace w domu? Już sam fakt, ze dostałam to jedno zlecenie, przez ten serwis było dla mnie szokiem. Kiedyś założyłam tam konto i tyle, parę razy próbowałam coś tam zdziałać, ale nic nie wskórałam, aż tu nagle klient sam o mnie poprosił, z zaznaczeniem, ze szuka do stałej współpracy jak się sprawdzę. Kasa na koncie i pozytywna opinia, jakby to potwierdzała ale nadal jakoś to takie mało realne, bo i kasa spora i takie to dziwnie nagłe Cytuj
Gość Euterpe Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Czy dostane jeszcze od niego zlecenie? 6 Monet--Król Monet--Wieża myślę że tak. W 6 denarach jest obdarowywanie, królowa monet siedzi pewnie na tronie i ma co wydawać. Wieża to gwałtowna zmiana, nie mam pomysłu na co. Karty obok są pozytywne, więc może i przemiana zajdzie na lepsze. Czy w najbliższym czasie zacznę regularnie zarabiać przez ten serwis? 8 Monet--10 Mieczy--Wieża patrząc na 8 denarów, powiedziałabym tak. W 10 mieczach możesz mieć nadmiar tej pracy (dużo wiadomości - dużo zleceń) lub wypalenie pomysłu. Regularnie na dłuższy okres chyba nie, ale przez jakiś czas powinno być ok. Cytuj
afercia Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Czy dostane jeszcze od niego zlecenie? 6 Monet--Król Monet--Wieża Tak, ale trochę inne niż ostatnio. Czy w najbliższym czasie zacznę regularnie zarabiać przez ten serwis? 8 Monet--10 Mieczy--Wieża Raczej jedynie dorabiać, nie nazwałabym tego bardzo regularnym - 10tka i Wieża wyglądają niepokojąco, może na kimś tam się zawiedzisz.. Albo wręcz przeciwnie - praca tam będzie przykuwać całą Twoją uwagę i zmieni Twoją sytuację czego oczywiście życzę! Wszystkiego dobrego! Cytuj
Koma Napisano 26 Lutego 2015 Napisano 26 Lutego 2015 Wedlug mnie nie, moze byc propozycja, ale na koncu nic z tego nie wynika. Chociaz moze przydalby sie opis jaka to praca, wtedy latwiej. Az dziw ze wciaz Wieza, dlatego pytam, ale ogolnie w zawodowych kwestiach lepiej opisac charakter pracy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi