Skocz do zawartości

Praca i dwa pytania na czy

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy dostane jeszcze od niego zlecenie?

6 Monet--Król Monet--Wieża Tak normalnie powiedziała bym że nie, ale jakoś to widzę w ten sposób, że dostane i ta oferta mną wstrząśnie

Bo zadałam jeszcze jedno pytanie

Czy w najbliższym czasie zacznę regularnie zarabiać przez ten serwis?

8 Monet--10 Mieczy--Wieża Praca, a jakże, i dołek, który mnie stresuje i dalej znowu Wieża i znowu jakoś irracjonalnie czuje, że ta wieża wbrew pozorom postawi m nie na nogi, poza tym może tylko wskazuje na prace w domu?

Już sam fakt, ze dostałam to jedno zlecenie, przez ten serwis było dla mnie szokiem. Kiedyś założyłam tam konto i tyle, parę razy próbowałam coś tam zdziałać, ale nic nie wskórałam, aż tu nagle klient sam o mnie poprosił, z zaznaczeniem, ze szuka do stałej współpracy jak się sprawdzę. Kasa na koncie i pozytywna opinia, jakby to potwierdzała ale nadal jakoś to takie mało realne, bo i kasa spora i takie to dziwnie nagłe

Gość Euterpe
Napisano

Czy dostane jeszcze od niego zlecenie? 6 Monet--Król Monet--Wieża

myślę że tak. W 6 denarach jest obdarowywanie, królowa monet siedzi pewnie na tronie i ma co wydawać. Wieża to gwałtowna zmiana, nie mam pomysłu na co. Karty obok są pozytywne, więc może i przemiana zajdzie na lepsze.

Czy w najbliższym czasie zacznę regularnie zarabiać przez ten serwis? 8 Monet--10 Mieczy--Wieża

patrząc na 8 denarów, powiedziałabym tak. W 10 mieczach możesz mieć nadmiar tej pracy (dużo wiadomości - dużo zleceń) lub wypalenie pomysłu.

Regularnie na dłuższy okres chyba nie, ale przez jakiś czas powinno być ok.

Napisano

Czy dostane jeszcze od niego zlecenie?

6 Monet--Król Monet--Wieża

Tak, ale trochę inne niż ostatnio.

Czy w najbliższym czasie zacznę regularnie zarabiać przez ten serwis?

8 Monet--10 Mieczy--Wieża

Raczej jedynie dorabiać, nie nazwałabym tego bardzo regularnym - 10tka i Wieża wyglądają niepokojąco, może na kimś tam się zawiedzisz.. Albo wręcz przeciwnie - praca tam będzie przykuwać całą Twoją uwagę i zmieni Twoją sytuację czego oczywiście życzę!

Wszystkiego dobrego! :)

Napisano

Wedlug mnie nie, moze byc propozycja, ale na koncu nic z tego nie wynika.

Chociaz moze przydalby sie opis jaka to praca, wtedy latwiej.

Az dziw ze wciaz Wieza, dlatego pytam, ale ogolnie w zawodowych kwestiach lepiej opisac charakter pracy.