Skocz do zawartości

co się jutro wydarzy, jakie będzie wydarzenie dnia(ZWERYFIKOWANY)

bimba

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

co się jutro wydarzy? jakie będzie wydarzenie dnia?

I tu zaskoczenie, bardzo mocne karty z całej talii:

wieża, słońce, cesarz

karta dnia: księżyc

czas:jutro

możliwe scenariusze, tło: zarys spotkania towarzyskiego wieczorem, obiekt zainteresowań krąży wokół mnie, może mnie odwiedzi, może pójdziemy w opuszczone miejsce szukać rolet (wieża jako karta dnia kiedyś pokazała mi dosłownie chodzenie po ruinach) a może zaszyję się w domu z książką?

Interpretacja własna: coś się przełamie, wyjdzie na jaw, dostane olśnienia

być może spędzę czas z jakimś cesarzem (hihi) choć żaden z obiektów cesarza nie przypomina, bardziej mi się on kojarzy z moją przyjaciółką więc pewnie wspólnie spędzony czas wieczorkiem. Albo to chodzenie po ruinach i znalezienie skarbu (słońce). Mam wrażenie, że szykują się jakieś zmiany, dlatego też postawiłam karty bo czuję przez skórę, że coś się święci.

Edytowane przez bimba
Napisano

Ojejka... jedziesz gdzieś dziś?

Uważaj na kłótnie, żeby nikt Cię nie oszukał.

Możliwe, że otrzymasz pomoc od jakiegoś mężczyzny.

Dość ważny dzień się zapowiada ogólnie (ze względu na wysyp AW)

PS. Da rade na przyszłość napisać jakiś zarys, co tam u Ciebie w życiu słychać?

Bo Cesarza można interpretować na 3 miniony sposobów tak samo jak i każdą inną kartę, w zależności, czy jesteś w związku . samotna, pracujesz / uczysz się etc.

• Lubię to! 1
Napisano

nigdzie nie jade :) zarys jest taki że nie jestem w żadnym związku, bujne życie towarzyskie, pracuję ale nie stałe, uczę się też w weekendy (bioenergoterapia)

Napisano (edytowane)

Razem z tym księżycem to może być jakieś pożegnanie z czymś i start w coś nowego. Może o czymś się do wiesz..przez co zajdą w tobie lub twoim otoczeniu zmiany. Ale ogólnie nie widzę tej wieży źle przy późniejszym słońcu i cesarzu, więc chyba nic takiego przez co byś się załamała czy coś podobnego..

Edytowane przez adivino
Napisano

Zmęczy cię siedzenie w domu - wieża popchnie cię do wyjścia z domu. Zdecydujesz się doenergetyzować spacerem po lesie, polanie. Poczujesz przypływ optymizmu, pozytywnej energii. W cesarzu postanowisz wprowadzić nową zadadę w twoje życie. Może zdecydujesz się regularnie ćwiczyć (w końcu lato się zbliża). Księżyc pokazuje, że spędzisz dzień zgodnie z twoją intuicją, bez namysłu będziesz podejmować odpowiednie decyzje i właściwie reagować.

Napisano

no więc, faktycznie pomógł mi w pracy mężczyzna, później bardzo zmęczona siedziałam w domu a wieczorem wpadła moja przyjaciółka-cesarz :)

i porwała mnie na miasto, trafiłyśmy do pubu który w logo ma słońce :)

później poszłyśmy do klubu ale niezbyt mi się podobało, dobrze, że za nic nie płaciłam haha

• Lubię to! 1