Maestro Inez2503 Napisano 27 Lutego 2015 Maestro Napisano 27 Lutego 2015 Na spodzie : Król Mieczy - oho ktoś mnie surowo oceni... Tło: Moc - widać moje opieranie się i przede wszystkim moją siłę Wpływy z przeszłości: 6 monet - być może polepszy mi się finansowo Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - przymknę oko na uczucia, do głosu dojdzie moja uszczypliwość i złosliwość Karta rady: Królowa Monet - powinnam skupić się na pracy i pieniadzach To co nieuniknione: 10 kielichów poczuję się w końcu szczęśliwa Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - nastąpi u mnie całkowita transformacja, odejdę od tego co tak mocno pilnowałam na rzecz niezmiennych wartości, na pewno stane się bardziej zasadnicza Cytuj
emilr Napisano 27 Lutego 2015 Napisano 27 Lutego 2015 Na spodzie : Król Mieczy - skupisz sie na sobie w tym miesiącu, nie w głowie Ci uniesienia Tło: Moc - wiesz, czego chcesz. Będziesz panowała nad wszystkim: swoimi emocjami, facetami. I korzystała życia Wpływy z przeszłości: 6 monet - równowaga Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - tak, nie beziesz zwracała uwagi na złosciwości, rzucane kłody pod nogi itp. Karta rady: Królowa Monet - skupic sie na sobie w każdym tego słowa znaczeniu. To co nieuniknione: 10 kielichów i tutaj skojarzyło mi się z mężem (albo byłym partnerem) Konieczność konfrontacji z oczekiwaniami któregoś z nich. Patzrąc na pzoostałe karty kart z całego rozkładu Ty będziesz pewna swego. Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - zmiana. Otworzysz się (dla siebie), wyjaśnisz pewne sprawy, koniec kompromisów Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Tło: Moc - kontrola emocji, spokojnie, opanowanie, cierpliwość Wpływy z przeszłości: 6 monet - pomaganie komuś, otrzymywanie albo obdarowywanie Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - relacja z kimś pokroju giermka mieczy, konflikt, zamykanie się na kogoś Karta rady: Królowa Monet - odetchnij, wybierz się na zakupy, idź do spa, przekąś coś w dobrej kawiarni, skup się na sobie; jednym słowem: spraw sobie przyjemność To co nieuniknione: 10 kielichów - zakończenie czegoś, spełnienie, zadowolenie, szczęście Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - zaczniesz trzymać się kurczowo tego, co dla Ciebie najcenniejsze, może posłuchasz czyichś rad albo sama narzucisz na siebie "płaszczyk" zasad. Myślenie o swoim zachowaniu, o tym jak się powinno postąpić. Cytuj
afercia Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Na spodzie : Król Mieczy - intelekt polegaj na nim Tło: Moc - możesz być burzliwa emocjonalnie, chciałabyś wszystko kontrolować i trzymać rękę na pulsie Wpływy z przeszłości: 6 monet - empatia, bycie hojnym, obdarowanie kogoś dobrym słowem - wszystko co dobre do nas wraca w końcu Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - Twój cięty język, cynizm, może zbyt surowy osąd Karta rady: Królowa Monet - bądź stabilna emocjonalnie, nie daj się rozhuśtać, czuj się piękna i dbaj o siebie To co nieuniknione: 10 kielichów czas spędzony z rodziną Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - Coś się skończy, część swoich uczuć odetniesz na zawsze jakby wygasły uczucia do kogoś, jakbyś od kogoś się uwolniła i odcięła Udanego marca Cytuj
Trida Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Na spodzie : Król Mieczy Czyjeś ‘spojrzenie z góry’. Tło: Moc - Czujesz się silna I niezależna. Chyba w tym miesiącu nie w głowie Ci romanse a jeśli już to jednak będziesz trochę niedostępna.Wpływy z przeszłości: 6 monet No jakiś stary adorator się odezwie na kawę i z prośbą orozmowę.Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - Twoja niechęć i złe doświadczenia z przeszłości. Dystans i zapatrzenie w to, co było.Karta rady: Królowa Monet Zajmij się karierą w tym miesiącu.To co nieuniknione: 10 kielichów Pojawi się ktoś z przeszłości, z kim niekoniecznie widzisz przyszłość. Taka lekka przepychanka (On chce Ty niekoniecznie czegoś więcej).Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan Twoje skupienie się na finansach, odcięcie od uczuć. Coś Cię może zranić i dojdziesz do wniosku, ze masz w poważaniu uczucia i na razie skupiasz się na duchowości i pracy. Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Inez, wydaje mi sie, ze ten miesiac bedzie mało emocjonalny a bardziej kierowac sie bedziesz glowa i tym co Ci podpowiada rozum anizeli serce. Ponadto uwazam, ze narzucisz sobie pewne ramy w ktorych bedziesz sie poruszac i wydaje mi sie tez, ze czeka Cie rozmowa z osoba, ktora jest dla Ciebie autorytetem. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Marca 2015 Autor Maestro Napisano 1 Marca 2015 Inez, wydaje mi sie, ze ten miesiac bedzie mało emocjonalny a bardziej kierowac sie bedziesz glowa i tym co Ci podpowiada rozum anizeli serce. Ponadto uwazam, ze narzucisz sobie pewne ramy w ktorych bedziesz sie poruszac i wydaje mi sie tez, ze czeka Cie rozmowa z osoba, ktora jest dla Ciebie autorytetem. Pewnie ojciec, który wraca niebawem z rejsu bedzie sie wymądrzał.. Cytuj
Lena75 Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Na spodzie : Król Mieczy - pan który sie odciął ? ...Tło: Moc - wszystko bedzie zależało od Ciebie. Wpływy z przeszłości: 6 monet - zrozumienie, cierpliwośc, pomoc Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - ostra wymiana zdań Karta rady: Królowa Monet - powinnaś skupic sie na rodzinie To co nieuniknione: 10 kielichów spełnienie, zakonczenie starych spraw emocjonalnych Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - nastapią zmiany, przestaniesz sie czuc zależna, przed Toba rozmowa która zapoczatkuje cos nowego na koncu Kapłan ...obstawiam ze bedzie to dotyczyło męża , rodziny. Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) "Wpływy z przeszłości: 6 monet - być może polepszy mi się finansowo" Przepraszam, ale to jest rozklad na uczucia, czy finanse, bo jesli na uczucia, to ta karta jest blednie zinterpretowana, a jesli na pieniadze, to caly rozklad w inna strone, chyba ze..ale o trzeciej ewentualnosci nie wiem, czy pisac, wiec poniewaz bym chetnie zinterpretowala....co Cie interesowalo przy kladzeniu tego rozkladu bardziej: sytuacja finansowa, czy uczuciowa? Wyszlo tyle mieczy i monet.. Edytowane 3 Marca 2015 przez Ezotynka Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Marca 2015 Autor Maestro Napisano 3 Marca 2015 "Wpływy z przeszłości: 6 monet - być może polepszy mi się finansowo" Przepraszam, ale to jest rozklad na uczucia, czy finanse, bo jesli na uczucia, to ta karta jest blednie zinterpretowana, a jesli na pieniadze, to caly rozklad w inna strone, chyba ze..ale o trzeciej ewentualnosci nie wiem, czy pisac, wiec poniewaz bym chetnie zinterpretowala....co Cie interesowalo przy kladzeniu tego rozkladu bardziej: sytuacja finansowa, czy uczuciowa? Wyszlo tyle mieczy i monet.. Ezotynko, zauważyłam, że karty często wyrzucają z naszej podświadomości problemy, z których sobie do końca nie zdajemy sprawy..Ja np.kładąc czasem obcym ludziom karty na prace i np.wychodzą mi karty uczuć, wtedy wiem, ze ta osoba tak naprawdę bardziej skupia się na sferze emocjonalnej.. U mnie jak widać dominuje materia:) Jeśli możesz zinterpretować, będę wdzięczna:) Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) ale Twoja interpretacja byla juz chyba swiadoma.. Materia ma (za duzy?) wplyw - moze warto wtedy "darowac" sobie pytania o uczucia i zglebiac problem, ktory nam najbardziej "lezy na sercu" - tak bym tu zinterpretowala w tym rozkladzie wlasnie te 6 monet, jak wplyw z przeszlosci i sama bardzo dobrze ten wplyw znam - ogladanie sie w relacjach uczuciowych bardziej, lub mniej bezwiednie na status partnera - kwestia z przeszlosci moze wynikac tu zwyczajnie z bycia niejako w potrzebie. 6 monet mowi tez chyba o pewnych poczynionych (w przeszlosci) inwestycjach, takich jak uczucia, czas...tez bardzo cenna rzecz:) nie bede komentowac pozycji "na spodzie", bo nie wiem, czy mialas na mysli istote problemu, Sygnifikator, czy co tam jeszcze. Tlo (Sila) jest w polaczeniu z tym Krolem Mieczy tak troszke niebezpieczna...niespecjalnie zdrowa w sferze uczuciowej. Zrodlem problemu jest niejako jakas bezradnosc w sprawach uczuciowych - boisz sie porazki i/lub zranienia (po raz ktorys?), wiec jestes juz pelna watpliwosci na tym polu...Karta rada, to moze wyrobienie sobie pozycji tej Krolowej? Zajecie sie swoimi obowiazkami, ale i pilnowanie swego dobrze pojetego interesu....Nieukninionym jest jednak zwrocenie sie w strone tych cieplych, rodzinnych uczuc, zastanowienie sie, co uczuciowo osiagnelam i czy zdobylam juz wszystko, co bylo mozliwe, czy jest jeszcze jakas mozliwosc rozwoju? jak nie, to moze faktycznie trzeba by pojsc bardziej w prace z materia....Wyniku nie bede tak szeroko komentowac, bo co to jest..dociagane 3 karty? rozdrobnienie przekazu i rozmycie jego tak, ze bardziej chyba sie nie dalo - ja bym widziala jednak przede wszystkim rozpoczecie nowego - bardzo waznego etapu w zyciu - niby rozklad tylko na marzec i to niby "tylko" na uczucia, ale tu zmiana zapowiada sie ogromna..zmiana sposobu myslenia. Edytowane 3 Marca 2015 przez Ezotynka literowka Cytuj
Iwka78 Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 Na spodzie : Król Mieczy - moim zdaniem ta karta pokazuje rozstanie, które ciągle jakby przechodzisz, ono trwa... Tło: Moc - wiesz, czego chcesz Wpływy z przeszłości: 6 monet - dużo straconej energii lub wydanej kasy... Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - powiedziałabym, że jakieś problemy z dzieckiem, tak jakbyś nie mogła się z nim porozumieć Karta rady: Królowa Monet - tak, skup się na pracy, na codziennych obowiązkach To co nieuniknione: 10 kielichów - dla mnie to taka karta, która mówi, że ma się już dość pewnych emocji... czyli jakieś takie zamknięcie pewnego etapu... Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - zmieni się coś związanego z domem/rodziną/bliskimi, może być jakiś konflikt, który być może spowoduje, że będziesz myślała o zmianie miejsca zamieszkania.... nie wiem, czemu, ale przeprowadzka przyszła mi tutaj do głowy.... ale to mieszkanie, w którym mieszkasz jest chyba Twoje, więc to trochę bez sensu... Cytuj
Gość adora Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 Krol Mieczy, Moc, 6 Monet, 2 Mieczy, Gieremek Mieczy, Krolowa Monet, 10 Kielichow - zamkniesz sie na pewna relacje. Ten mezczyzna bedzie probowal sie kontaktowac ale Ty nie bedziesz miala na to ochoty. Skupisz sie na dziecku i sobie. Niewykluczone jakies spotkanie rodzinne. Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - spotkanie z kims bardzo madrym, kto da Ci rady i pocieszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi