Skocz do zawartości

Uczucia na marzec

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Na spodzie : Król Mieczy - oho ktoś mnie surowo oceni...

Tło: Moc - widać moje opieranie się i przede wszystkim moją siłę

Wpływy z przeszłości: 6 monet - być może polepszy mi się finansowo

Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - przymknę oko na uczucia, do głosu dojdzie moja uszczypliwość i złosliwość

Karta rady: Królowa Monet - powinnam skupić się na pracy i pieniadzach

To co nieuniknione: 10 kielichów poczuję się w końcu szczęśliwa

Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - nastąpi u mnie całkowita transformacja, odejdę od tego co tak mocno pilnowałam na rzecz niezmiennych wartości, na pewno stane się bardziej zasadnicza

Napisano

Na spodzie : Król Mieczy - skupisz sie na sobie w tym miesiącu, nie w głowie Ci uniesienia

Tło: Moc - wiesz, czego chcesz. Będziesz panowała nad wszystkim: swoimi emocjami, facetami. I korzystała życia

Wpływy z przeszłości: 6 monet - równowaga

Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - tak, nie beziesz zwracała uwagi na złosciwości, rzucane kłody pod nogi itp.

Karta rady: Królowa Monet - skupic sie na sobie w każdym tego słowa znaczeniu.

To co nieuniknione: 10 kielichów i tutaj skojarzyło mi się z mężem (albo byłym partnerem) Konieczność konfrontacji z oczekiwaniami któregoś z nich. Patzrąc na pzoostałe karty kart z całego rozkładu Ty będziesz pewna swego.

Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - zmiana. Otworzysz się (dla siebie), wyjaśnisz pewne sprawy, koniec kompromisów

Gość Euterpe
Napisano

Tło: Moc - kontrola emocji, spokojnie, opanowanie, cierpliwość

Wpływy z przeszłości: 6 monet - pomaganie komuś, otrzymywanie albo obdarowywanie

Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - relacja z kimś pokroju giermka mieczy, konflikt, zamykanie się na kogoś

Karta rady: Królowa Monet - odetchnij, wybierz się na zakupy, idź do spa, przekąś coś w dobrej kawiarni, skup się na sobie; jednym słowem: spraw sobie przyjemność :)

To co nieuniknione: 10 kielichów - zakończenie czegoś, spełnienie, zadowolenie, szczęście

Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - zaczniesz trzymać się kurczowo tego, co dla Ciebie najcenniejsze, może posłuchasz czyichś rad albo sama narzucisz na siebie "płaszczyk" zasad. Myślenie o swoim zachowaniu, o tym jak się powinno postąpić.

Napisano

Na spodzie : Król Mieczy - intelekt polegaj na nim :)

Tło: Moc - możesz być burzliwa emocjonalnie, chciałabyś wszystko kontrolować i trzymać rękę na pulsie

Wpływy z przeszłości: 6 monet - empatia, bycie hojnym, obdarowanie kogoś dobrym słowem - wszystko co dobre do nas wraca w końcu :)

Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - Twój cięty język, cynizm, może zbyt surowy osąd

Karta rady: Królowa Monet - bądź stabilna emocjonalnie, nie daj się rozhuśtać, czuj się piękna i dbaj o siebie

To co nieuniknione: 10 kielichów czas spędzony z rodziną

Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - Coś się skończy, część swoich uczuć odetniesz na zawsze jakby wygasły uczucia do kogoś, jakbyś od kogoś się uwolniła i odcięła

Udanego marca :)

Napisano
Na spodzie : Król Mieczy
Czyjeś ‘spojrzenie z góry’.
Tło: Moc -
Czujesz się silna I niezależna. Chyba w tym miesiącu nie w głowie Ci romanse a jeśli już to jednak będziesz trochę niedostępna.
Wpływy z przeszłości: 6 monet
No jakiś stary adorator się odezwie na kawę i z prośbą orozmowę.
Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy -
Twoja niechęć i złe doświadczenia z przeszłości. Dystans i zapatrzenie w to, co było.
Karta rady: Królowa Monet
Zajmij się karierą w tym miesiącu.
To co nieuniknione: 10 kielichów
Pojawi się ktoś z przeszłości, z kim niekoniecznie widzisz przyszłość. Taka lekka przepychanka (On chce Ty niekoniecznie czegoś więcej).
Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan
Twoje skupienie się na finansach, odcięcie od uczuć. Coś Cię może zranić i dojdziesz do wniosku, ze masz w poważaniu uczucia i na razie skupiasz się na duchowości i pracy.
Gość gość5
Napisano

Inez,

wydaje mi sie, ze ten miesiac bedzie mało emocjonalny a bardziej kierowac sie bedziesz glowa i tym co Ci podpowiada rozum anizeli serce. Ponadto uwazam, ze narzucisz sobie pewne ramy w ktorych bedziesz sie poruszac i wydaje mi sie tez, ze czeka Cie rozmowa z osoba, ktora jest dla Ciebie autorytetem.

• Maestro
Napisano
Inez,

wydaje mi sie, ze ten miesiac bedzie mało emocjonalny a bardziej kierowac sie bedziesz glowa i tym co Ci podpowiada rozum anizeli serce. Ponadto uwazam, ze narzucisz sobie pewne ramy w ktorych bedziesz sie poruszac i wydaje mi sie tez, ze czeka Cie rozmowa z osoba, ktora jest dla Ciebie autorytetem.

Pewnie ojciec, który wraca niebawem z rejsu bedzie sie wymądrzał..

Napisano
Na spodzie : Król Mieczy - pan który sie odciął ? ...

Tło: Moc - wszystko bedzie zależało od Ciebie.

Wpływy z przeszłości: 6 monet - zrozumienie, cierpliwośc, pomoc

Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - ostra wymiana zdań

Karta rady: Królowa Monet - powinnaś skupic sie na rodzinie

To co nieuniknione: 10 kielichów spełnienie, zakonczenie starych spraw emocjonalnych

Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - nastapią zmiany, przestaniesz sie czuc zależna, przed Toba rozmowa która zapoczatkuje cos nowego na koncu Kapłan ...obstawiam ze bedzie to dotyczyło męża , rodziny.

Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

"Wpływy z przeszłości: 6 monet - być może polepszy mi się finansowo"

Przepraszam, ale to jest rozklad na uczucia, czy finanse, bo jesli na uczucia, to ta karta jest blednie zinterpretowana, a jesli na pieniadze, to caly rozklad w inna strone, chyba ze..ale o trzeciej ewentualnosci nie wiem, czy pisac, wiec poniewaz bym chetnie zinterpretowala....co Cie interesowalo przy kladzeniu tego rozkladu bardziej: sytuacja finansowa, czy uczuciowa? Wyszlo tyle mieczy i monet..

Edytowane przez Ezotynka
  • Maestro
Napisano
"Wpływy z przeszłości: 6 monet - być może polepszy mi się finansowo"

Przepraszam, ale to jest rozklad na uczucia, czy finanse, bo jesli na uczucia, to ta karta jest blednie zinterpretowana, a jesli na pieniadze, to caly rozklad w inna strone, chyba ze..ale o trzeciej ewentualnosci nie wiem, czy pisac, wiec poniewaz bym chetnie zinterpretowala....co Cie interesowalo przy kladzeniu tego rozkladu bardziej: sytuacja finansowa, czy uczuciowa? Wyszlo tyle mieczy i monet..

Ezotynko, zauważyłam, że karty często wyrzucają z naszej podświadomości problemy, z których sobie do końca nie zdajemy sprawy..Ja np.kładąc czasem obcym ludziom karty na prace i np.wychodzą mi karty uczuć, wtedy wiem, ze ta osoba tak naprawdę bardziej skupia się na sferze emocjonalnej.. U mnie jak widać dominuje materia:)

Jeśli możesz zinterpretować, będę wdzięczna:)

Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

ale Twoja interpretacja byla juz chyba swiadoma..

Materia ma (za duzy?) wplyw - moze warto wtedy "darowac" sobie pytania o uczucia i zglebiac problem, ktory nam najbardziej "lezy na sercu" - tak bym tu zinterpretowala w tym rozkladzie wlasnie te 6 monet, jak wplyw z przeszlosci i sama bardzo dobrze ten wplyw znam - ogladanie sie w relacjach uczuciowych bardziej, lub mniej bezwiednie na status partnera - kwestia z przeszlosci moze wynikac tu zwyczajnie z bycia niejako w potrzebie. 6 monet mowi tez chyba o pewnych poczynionych (w przeszlosci) inwestycjach, takich jak uczucia, czas...tez bardzo cenna rzecz:) nie bede komentowac pozycji "na spodzie", bo nie wiem, czy mialas na mysli istote problemu, Sygnifikator, czy co tam jeszcze. Tlo (Sila) jest w polaczeniu z tym Krolem Mieczy tak troszke niebezpieczna...niespecjalnie zdrowa w sferze uczuciowej. Zrodlem problemu jest niejako jakas bezradnosc w sprawach uczuciowych - boisz sie porazki i/lub zranienia (po raz ktorys?), wiec jestes juz pelna watpliwosci na tym polu...Karta rada, to moze wyrobienie sobie pozycji tej Krolowej? Zajecie sie swoimi obowiazkami, ale i pilnowanie swego dobrze pojetego interesu....Nieukninionym jest jednak zwrocenie sie w strone tych cieplych, rodzinnych uczuc, zastanowienie sie, co uczuciowo osiagnelam i czy zdobylam juz wszystko, co bylo mozliwe, czy jest jeszcze jakas mozliwosc rozwoju? jak nie, to moze faktycznie trzeba by pojsc bardziej w prace z materia....Wyniku nie bede tak szeroko komentowac, bo co to jest..dociagane 3 karty? rozdrobnienie przekazu i rozmycie jego tak, ze bardziej chyba sie nie dalo - ja bym widziala jednak przede wszystkim rozpoczecie nowego - bardzo waznego etapu w zyciu - niby rozklad tylko na marzec i to niby "tylko" na uczucia, ale tu zmiana zapowiada sie ogromna..zmiana sposobu myslenia.

Edytowane przez Ezotynka
literowka
Napisano

Na spodzie : Król Mieczy - moim zdaniem ta karta pokazuje rozstanie, które ciągle jakby przechodzisz, ono trwa...

Tło: Moc - wiesz, czego chcesz

Wpływy z przeszłości: 6 monet - dużo straconej energii lub wydanej kasy...

Źródło problemu: 2 mieczy Giermek Mieczy - powiedziałabym, że jakieś problemy z dzieckiem, tak jakbyś nie mogła się z nim porozumieć

Karta rady: Królowa Monet - tak, skup się na pracy, na codziennych obowiązkach

To co nieuniknione: 10 kielichów - dla mnie to taka karta, która mówi, że ma się już dość pewnych emocji... czyli jakieś takie zamknięcie pewnego etapu...

Wynik: Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - zmieni się coś związanego z domem/rodziną/bliskimi, może być jakiś konflikt, który być może spowoduje, że będziesz myślała o zmianie miejsca zamieszkania.... nie wiem, czemu, ale przeprowadzka przyszła mi tutaj do głowy.... ale to mieszkanie, w którym mieszkasz jest chyba Twoje, więc to trochę bez sensu...

Gość adora
Napisano

Krol Mieczy, Moc, 6 Monet, 2 Mieczy, Gieremek Mieczy, Krolowa Monet, 10 Kielichow - zamkniesz sie na pewna relacje. Ten mezczyzna bedzie probowal sie kontaktowac ale Ty nie bedziesz miala na to ochoty. Skupisz sie na dziecku i sobie. Niewykluczone jakies spotkanie rodzinne.

Śmierć 4 monet 6 mieczy As mieczy Kapłan - spotkanie z kims bardzo madrym, kto da Ci rady i pocieszy.