*_*Starblue*_* Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 (edytowane) Hej!! Poznalam chlopaka 4 miesiace temu w pracy, nie widzimy sie non stop bo on pracuje w nieco innym dziale ale od czasu kiedy wyszlam z depresji zaczal sie mi przygladac np dzisiaj nasze spojzenia spotkaly sie 8razy.. Kiedys nie dbalam o siebie bo bylam zalamana teraz wygladam o niebo lepiej. Rozmawiamy czasem ale nie sa to rozmowy kolezenskie,zreszta tez na niego uwage zwrocilam dopiero teraz, bo on zaczal jakos zalotnie sie patrzyc . Bardzo mi sie podoba i czuje cos w spojzeniach. Rozklad to magiczna siodemka 2.Czego ja oczekuje od niego/4 puchary "Marze" o jakms zwiazku, bliskosci,jestem zauroczona 5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ krolowa kielichow - Raczej nie bardzo.. Byc taka rozwazna i spokojna nie ingerowac.. 6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 3 bulawy Bedzie jaki ruch, do czegos moze dojsc ale nie rozumiem tej karty w tej sytuacji 7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Rycerz mieczy tu raczej zachodzilo by n a romans wymian zdan, nietrwalo by to zbyt dlugo no nie wiem, jak to.widzicie? Dzieki z gory za uwage Edytowane 28 Lutego 2015 przez Czarownica regulamin Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 1.Co on wnosi w te relacje? -7 mieczy 2.Czego ja oczekuje od niego/4 puchary zeby w koncu cos zrobil w Twoim kierunku 3.Czy on jest mna zainteresowany umiarkowanie 4. Jego obecna sytuacja uczuciowa /9 mieczy 5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ krolowa kielichow - nie 6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 3 bulawy nie 7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Rycerz mieczy Cytuj
Czarownica Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html Część jest nieweryfikowalna. Zostawiam same weryfikowalne. 2.Czego ja oczekuje od niego/4 puchary - wydaje się jakby dawno nic się nie zadziało i stąd tęsknota za czymś, chyba nie do końca masz sprecyzowane oczekiwania, po prostu jest jałowo w uczuciach i chciałabyś to zmienić 5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ krolowa kielichow - kielichowa wskazuje na działanie w zgodzie z tym jak czujesz, więc jeśli czujesz, że tak to tak, a jeśli nie to nie. Twoje przeczucia Cię nie zawodzą w temacie, więc zdaj się na nie. 6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 3 bulawy - związku tu nie widać, ale może się coś więcej zadziać między Wami, niewykluczony jakiś mini romansik 7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Rycerz mieczy - oj bardzo szybko Pan spyli w tango dalej, raczej wyrachowany typ, nie ma ochoty na uczuciową relację. Może zaboleć. Rycerzyk Mieczowy nigdy nie pokazał mi nic dobrego jak chodzi o relacje damsko-męskie. Cytuj
Koma Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Nie wyniknie nic specjalnego z tego. Ty sie nudzisz, nic sie nie dzieje uvzuciowo, stagnacja. On tez ani szczery, ani zaangazowany nie jest. Tak sobie co najwyzej pogawedzucie. Cytuj
*_*Starblue*_* Napisano 28 Lutego 2015 Autor Napisano 28 Lutego 2015 Dziekuje za odp tez nie licze tu na zwiazek jedynie jakies romanse przeczuwalam Cytuj
afercia Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 2.Czego ja oczekuje od niego/4 puchary Poczucia bezpieczeństwa i stabilności 5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ krolowa kielichow Królowa kielichów jest bardzo wrażliwa, polega na swojej intuicji i jest bardzo kobieca, jeżeli omotwa faceta to tak , że on myśli że ją zdobył więc jak ruch to tylko taki bardzo subtelny 6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 3 bulawy Nie, jest ktoś trzeci, jak już to jakieś flirty duperelki 7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Rycerz mieczy Pan raczej będzie chciał się odciąć w końcu albo liczy tylko na znajomość opartą na intelektualnym podłożu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi