Skocz do zawartości

czy bedziemy razem ?

*_*Starblue*_*

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Hej!!

Poznalam chlopaka 4 miesiace temu w pracy, nie widzimy sie non stop bo on pracuje w nieco innym dziale ale od czasu kiedy wyszlam z depresji zaczal sie mi przygladac np dzisiaj nasze spojzenia spotkaly sie 8razy.. Kiedys nie dbalam o siebie bo bylam zalamana teraz wygladam o niebo lepiej. Rozmawiamy czasem ale nie sa to rozmowy kolezenskie,zreszta tez na niego uwage zwrocilam dopiero teraz, bo on zaczal jakos zalotnie sie patrzyc . Bardzo mi sie podoba i czuje cos w spojzeniach. Rozklad to magiczna siodemka

2.Czego ja oczekuje od niego/4 puchary "Marze" o jakms zwiazku, bliskosci,jestem zauroczona

5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ krolowa

kielichow - Raczej nie bardzo.. Byc taka rozwazna i spokojna nie ingerowac..

6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 3 bulawy Bedzie jaki ruch, do czegos moze dojsc ale nie rozumiem tej karty w tej sytuacji

7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Rycerz mieczy tu raczej zachodzilo by n a romans wymian zdan, nietrwalo by to zbyt dlugo no nie wiem, jak to.widzicie? Dzieki z gory za uwage ;)

Edytowane przez Czarownica
regulamin
Napisano

1.Co on wnosi w te relacje? -7 mieczy

2.Czego ja oczekuje od niego/4 puchary zeby w koncu cos zrobil w Twoim kierunku

3.Czy on jest mna zainteresowany umiarkowanie

4. Jego obecna sytuacja uczuciowa /9 mieczy

5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ krolowa kielichow - nie

6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 3 bulawy nie

7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Rycerz mieczy

Napisano

http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html

Część jest nieweryfikowalna. Zostawiam same weryfikowalne.

2.Czego ja oczekuje od niego/4 puchary - wydaje się jakby dawno nic się nie zadziało i stąd tęsknota za czymś, chyba nie do końca masz sprecyzowane oczekiwania, po prostu jest jałowo w uczuciach i chciałabyś to zmienić

5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ krolowa kielichow - kielichowa wskazuje na działanie w zgodzie z tym jak czujesz, więc jeśli czujesz, że tak to tak, a jeśli nie to nie. Twoje przeczucia Cię nie zawodzą w temacie, więc zdaj się na nie.

6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 3 bulawy - związku tu nie widać, ale może się coś więcej zadziać między Wami, niewykluczony jakiś mini romansik

7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Rycerz mieczy - oj bardzo szybko Pan spyli w tango dalej, raczej wyrachowany typ, nie ma ochoty na uczuciową relację. Może zaboleć. Rycerzyk Mieczowy nigdy nie pokazał mi nic dobrego jak chodzi o relacje damsko-męskie.

Napisano

Nie wyniknie nic specjalnego z tego.

Ty sie nudzisz, nic sie nie dzieje uvzuciowo, stagnacja.

On tez ani szczery, ani zaangazowany nie jest.

Tak sobie co najwyzej pogawedzucie.

Napisano

Dziekuje za odp ;) tez nie licze tu na zwiazek jedynie jakies romanse przeczuwalam

Napisano

2.Czego ja oczekuje od niego/4 puchary

Poczucia bezpieczeństwa i stabilności

5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ krolowa kielichow

Królowa kielichów jest bardzo wrażliwa, polega na swojej intuicji i jest bardzo kobieca, jeżeli omotwa faceta to tak , że on myśli że ją zdobył więc jak ruch to tylko taki bardzo subtelny

6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 3 bulawy Nie, jest ktoś trzeci, jak już to jakieś flirty duperelki

7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Rycerz mieczy Pan raczej będzie chciał się odciąć w końcu albo liczy tylko na znajomość opartą na intelektualnym podłożu :)

• 10 miesięcy temu...