Maestro Inez2503 Napisano 28 Lutego 2015 Maestro Napisano 28 Lutego 2015 Mojemu synkowi sie przytyło, ma straszliwy apetyt, ja wiem, że rosnie no ale bez przesady...Chcę go nieco odchudzic, tak o 3 kg. Zapytałam kart: jak sie zrealizuje zrzucenie przez niego 3 kg do konca marca? As kielichów Królowa Mieczy 2 mieczy Giermek buław widać, że jak schudnie, to max. 1 kg, widać moją determinację w tej walce i na końcu jego żywiołowość (on jest baranem, zawsze mi w giermku buław wychodzi) Jak K.będzie wyglądał na koniec marca? Sąd Rycerz Monet Śmierć 3 monet poprawi mu sie wygląd, na pewno nastąpi zmiana wizerunku, chłopak bardziej się przyłoży do dbania o siebie Cytuj
Gość adora Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 jak sie zrealizuje zrzucenie przez niego 3 kg do konca marca? As kielichów Królowa Mieczy 2 mieczy Giermek buław - widac tu Twoja matczyna troskliwosc, uczuciowosc. Bedziesz musiala sie niezle zaprzec aby nie ulegac prosbom syna. 3 kg to chyba za duzo jak dla niego by zrzucic w miesiac. Jak K.będzie wyglądał na koniec marca? Sąd Rycerz Monet Śmierć 3 monet - wyglada na to, ze potrzebna bedzie szczera rozmowa. Dopiero potem waga po malu bedzie spadac. Pod koniec marca wyglad sie poprawi ale proces ten rozciagnie sie w czasie. Cytuj
pretoria Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Mi się wydaje, że będzie ciężko mu zrzucić i to się nie uda. Może i będziesz się starała coś z tym zrobić, no ale dzieci to dzieci... Pamiętam jak kiedyś mama też starała się u mnie to zrobić, to i tak podjadałam, gdy nie widziała np. jak szła się kąpać. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 jak się zrealizuje zrzucenie przez niego 3 kg do końca marca? As kielichów Królowa Mieczy 2 mieczy Giermek buław Ty swoje, a on swoje. Giermkowi buław przydałaby się motywacja, np. taka cesarzowa, która wychodzi tutaj z sumowania HB (1+2=3). Może i schudnie, ale mniej niż 3 kg. Jak K.będzie wyglądał na koniec marca? Sąd Rycerz Monet Śmierć 3 monet lepiej, ale jeszcze daleka droga do celu. Może zmieni się jego podejście i zacznie bardziej o siebie dbać, udacie się na konsultacje do dietetyka czy kogoś innego (3 denary). Cytuj
afercia Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 jak sie zrealizuje zrzucenie przez niego 3 kg do konca marca? As kielichów Królowa Mieczy 2 mieczy Giermek buław Twoje surowe zakazy z dobrego serca, będziesz surowa ale on chyba będzie do tego podchodził tak jakbyś nie widziała jego potrzeb, moim zdaniem 3kg nie schudnie Jak K.będzie wyglądał na koniec marca? Sąd Rycerz Monet Śmierć 3 monet Wydaje mi się, że zacznie rosnąć przez co będzie miał lepszą sylwetkę i chyba więcej ruchu więc będzie wyglądał na bardziej wysportowanego Nie martw się! Mój brat wyglądał jak bulwa i nagle zaczął rosnąć jak opętany - ma już 46 rozmiar buta, wyższy ode mnie o głowę (ja mam 170cm więc specjalnym kurduplem nie jestem) i nie wygląda jakby chciał przestać, a ma 14 lat dopiero Powodzenia w odchudzaniu Cytuj
Trida Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 jak sie zrealizuje zrzucenie przez niego 3 kg do konca marca? As kielichów Królowa Mieczy 2 mieczy Giermek buław Widać Twoją opiekę nad nim, karcenie za nadmiar jedzenia i wiesz no średnio to widzę… Ja się zastanawiam, czy on gdzieś tam w szkole nie będzie podjadał itd. Sposobem na niego, wg mnie, byłoby zwiększenie ruchu niż dietowanie dzieciaka A Ty pokazałaś się ładnie w mieczowej i rozmowy z nim w 2 mieczy. On jednak wie swoje – buławowy. Jak K.będzie wyglądał na koniec marca? Sąd Rycerz Monet Śmierć 3 monet Niewiele się zmieni albo zmieni się na chwilę. Ale w Śmierci widać, ze coś tam do niego dotrze (po konkretnej rozmowie). Cytuj
Gość gość5 Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 oj natłumaczysz sie, ze to dla jego dobra....... az Ci w gardle zaschnie............. wydaje mi się, ze przestanie podjadac co mu wyjdzie na zdrowie- ale pracy sporo i nie wydaje mi sie zeby schudł az tyle ile zakladsz - obym sie myliła Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 1 Marca 2015 Autor Maestro Napisano 1 Marca 2015 Zobaczymy co będzie, na razie wprowadzam mu więcej ruchu, wczoraj był ze mną na długim spacerze, dziś nie wychodzimy bo dopadły mnie wieczorem dolegliwości żołądkowe i dochodzę do siebie, ale przez to wszystko to i on mało je. Na pewno nie będę jakaś super ostra, nie będę mu kupowała napojów gazowanych, czipsów (zresztą i tak ich nie kupuję, czasem on sobie kupi po kryjomu), drożdżówek i innych słodyczy. Mnie tez sie przyda dieta odchudzająca na wiosnę Cytuj
x-latek Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) jak sie zrealizuje zrzucenie przez niego 3 kg do konca marca? As kielichów Królowa Mieczy 2 mieczy Giermek buław Nie po raz pierwszy widzę Asa Pucharów w pytaniach o powodzenie diety/planach na schudnięcie. Ten As może to pokusy na pofolgowanie sobie, smaczne potrawy, napoje. Królowa Mieczy kiedyś pokazała mi dietę. Nie rozumiem tych 2 mieczy. Może to, że zrzucanie wagi dojdzie do 2 kilogramów i potem już stop! Hehehe żartuję. Jak K.będzie wyglądał na koniec marca? Sąd Rycerz Monet Śmierć 3 monet Jak Sąd to chyba będzie wyglądał "odnowiony", wyglądem/wagą będzie przypominał chłopca sprzed okresu grubienia. Nie piszę "tycia", bo na takiego małego chłopca to za poważnie brzmiałoby to hehe. A ta Śmierć to może to, że będzie wyglądał b. chudo wtedy później hehehe. Znowu żartuję. 3 Monety to chyba chodzi o uwarunkowanie tego korzystnego wyglądu dalszą pracą nad tym. Edytowane 3 Marca 2015 przez x-latek Cytuj
x-latek Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Hahaha a ja tam wyżej napisałem funtów zamiast kilogramów. Już przeprawiłem. Cytuj
Gość adora Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Inez i jak? Udalo sie synowi zrzucic te 3kg? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2015 Autor Maestro Napisano 4 Kwietnia 2015 Z dieta nie poszaleliśmy, trzymam go z dala od słodyczy. Chyba nie schudł, ale za to ma od kilku dni więcej ruchu, bo dziadek mu kupił hulajnogę na urodziny, więc mam nadzieję, ze wszystko idzie w dobrym kierunku. Moze dlatego w pierwszym rozkładzie miałam giermka buław - jego dziecięca radość i zapał i w drugim 3 monet - praca nad sylwetką. Z doświadczenia : karty b.często pokazują okres dłuższy od założonego, dlatego nie traktujcie tego wątku jako WERYFIKACJI. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Maestro Napisano 17 Grudnia 2015 Mojemu synkowi sie przytyło, ma straszliwy apetyt, ja wiem, że rosnie no ale bez przesady...Chcę go nieco odchudzic, tak o 3 kg. Zapytałam kart: jak sie zrealizuje zrzucenie przez niego 3 kg do konca marca? As kielichów Królowa Mieczy 2 mieczy Giermek buław widać, że jak schudnie, to max. 1 kg, widać moją determinację w tej walce i na końcu jego żywiołowość (on jest baranem, zawsze mi w giermku buław wychodzi) Jak K.będzie wyglądał na koniec marca? Sąd Rycerz Monet Śmierć 3 monet poprawi mu sie wygląd, na pewno nastąpi zmiana wizerunku, chłopak bardziej się przyłoży do dbania o siebie Schudł bez diety, bo strasznie urósł, zaczał też dbac o wygląd, no i mam kolejny problem...z ciuchami..bo wybredny się zrobił.. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi