Ceres Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta. Bardzo chcę uwolnić się od współpracy z moim obecnym pracodawcą, bo za 1,5 miesiąca wyjeżdżam za granicę ale pracodawca nie chce mi ułatwić rozstania. Aura - IV CESARZ, V Mieczy, As Kielichów - HB KOŁO FORTUNY Nieciekawie to mi wygląda, miesiąc mi się będzie wlókł w nieprzyjemnej atmosferze, jakieś starcia, tkwienie przy czymś uparcie, zmaganie się z czymś na poziomie emocjonalnym. Może tak, że będę szukała argumentów do mojego odwołania i będzie to wzbudzało u mnie wiele emocji. Dom : IV Monet, Rycerz Monet Spędzę w domu w tym miesiącu sporo czasu Praca: VII Buław, Paź Buław, IX PUSTELNIK Te 7 buław chyba pokazuje moje odwołanie od odrzuconego wniosku na PDO, pazik to pewnie odpowiedź albo jakaż inna niespodziewana wiadomość, wydarzenie, szukanie sposobów na rozwiązanie mojej umowy z pracodawcą Finanse: Królowa Mieczy, Paź Buław, As Monet Jakąś szansę finansowa tu widzę, pomyślna wiadomość w sprawach finansowych, coś jakbym przez cały miesiąc starała się i kombinowała a na koniec pokaże się szansa zarobku Uczucia: As Kielichów, As Monet, III Monet Faceta tu nie widzę raczej szansę na poznanie kogoś przy okazji robienia czegoś nowego dla mnie w sensie zawodowym Niespodzianka: V Mieczy, IX PUSTELNIK, II Buław A będzie mi ktoś kłody rzucał pod nogi co chwilę a ja będę szukać rozwiązań i wyczekiwać okazji jak je ominąć Ostrzeżenie: III Kielichów, VIII Kielichów, V Mieczy Nie imprezować za dużo, bo narobię sobie kłopotów w sensie będę na zwolnieniu, pójdę na imprezę i ktoś mnie przyłapie ? Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): Paź Buław, Paź Mieczy, II Kielichów,, As Kielichów Jakoś to widzę tak, że kilka nowych znajomości zawrę w tym miesiącu a jedna z nich może mi szczególnie przypaść do gustu Mile widziane inne interpretacje albo dokładniejsze Cytuj
afercia Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 Aura - IV CESARZ, V Mieczy, As Kielichów - HB KOŁO FORTUNY Będziesz bardzo emocjonalnie podchodziła do relacji ze swoim szefem,który będzie próbował podcinać Ci skrzydła Dom : IV Monet, Rycerz Monet Będziesz czuła się w domu bardzo stabilnie i chyba będziesz tam dużo odpoczywać po nerwach w pracy 4ki to karty bardzo domowe, może będziesz się doszkalać w domu, zwiększać swoje umiejętności Praca: VII Buław, Paź Buław, IX PUSTELNIK Bojowo Będziesz walczyła o swoje chociaż może się uda, bo pustelnik to ktoś mądry ale samotny - na pewno bez pracy ^^ Finanse: Królowa Mieczy, Paź Buław, As Monet Może pracodawca zaoferuje Ci podwyżkę żebyś została? Na pewno zabłyśniesz swoim intelektem i to on da Ci możliwość zarobienia, może as monet to odprawa z pracy? Uczucia: As Kielichów, As Monet, III Monet Jest duży potencjał Dużo asów więc może ktoś się pojawi w miejscu pracy albo w sklepie meblowym? 3 monet kiedyś pokazała mi kupno łóżka Niespodzianka: V Mieczy, IX PUSTELNIK, II Buław Jakaś niespodziewana podróż w nocy? Albo ktoś Cię ogra i oszuka. Ostrzeżenie: III Kielichów, VIII Kielichów, V Mieczy Uważaj na swoje emocje, pozwól odejść swojej chęci zemst Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): Paź Buław, Paź Mieczy, II Kielichów,, As Kielichów Dużo rozmów które budzą ciepłe uczucia Udanego marca 1 Cytuj
Ceres Napisano 28 Lutego 2015 Autor Napisano 28 Lutego 2015 "Ostrzeżenie: III Kielichów, VIII Kielichów, V Mieczy Uważaj na swoje emocje, pozwól odejść swojej chęci zemsty" A to ciekawa interpretacja, bo wiesz pałam chęcią zemsty na jednym z moich byłych i właśnie znalazłam sposób jak mu porządnie dokopać a on nawet nie będzie wiedział za czyją sprawą życie go skopało, właśnie w najbliższym czasie miałam zamiar to zrealizować Cytuj
afercia Napisano 28 Lutego 2015 Napisano 28 Lutego 2015 O proszę, to było moje pierwsze skojarzenie na widok szczególnie 8 kielichów i 5 mieczy więc może warto odpuścić? Nie ma co się byłym przejmować i pruć sobie nerwy i energię Jak dupek to dobrze że znikł ^^ Cytuj
Ceres Napisano 1 Marca 2015 Autor Napisano 1 Marca 2015 Ale dupek napsuł mi krwi i uważam, że to niesprawiedliwe, że ja miałam masę problemów z jego powodu, a z niektórych rzeczy nadal ponoszę konsekwencje a on sobie fajnie żyje i jeszcze mi dupę obrabia przed znajomymi. Kara musi być Cytuj
afercia Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 To samo wróci - karma to całkiem podła suka Cytuj
Trida Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Aura - IV CESARZ, V Mieczy, As Kielichów - HB KOŁO FORTUNY Widać jak na moje dalsze spięcia z szefem. Twoje myśli będą na zmianę krążyły wokół pracy i sytuacji tam i jakiś przyjemności, które sobie zafundujesz w tym miesiącu. Dom : IV Monet, Rycerz Monet Chyba zdarza Ci się mocno oszczędzać pieniążki, bo tutaj widać gospodarowanie finansami. Praca: VII Buław, Paź Buław, IX PUSTELNIK Będzie się działo. Jakieś wiadomości, mailowanie a pustelnik – robisz swoje i tyle. Nie utożsamiasz się już z tą pracą za bardzo. Finanse: Królowa Mieczy, Paź Buław, As Monet Stawiam, że przez jakaś wiadomość z pracy (paź buław z poprzedniego pytania) skapnie Ci trochę grosza Uczucia: As Kielichów, As Monet, III Monet Możliwe, że kogoś poznasz ale raczej kolega do kawy niż romans. Niespodzianka: V Mieczy, IX PUSTELNIK, II Buław Jakaś kłótnia / przeszkoda, z której uda Ci się wyjść obronną ręką Ostrzeżenie: III Kielichów, VIII Kielichów, V Mieczy Uważaj na osoby trzecie, które mogą pod Tobą dołki kopać. Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): Paź Buław, Paź Mieczy, II Kielichów,, As Kielichów Miłe kontakty z nowo poznanymi osobami, jakaś randeczka i odstresowanie od codzienności życia 1 Cytuj
Lena75 Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Aura - IV CESARZ, V Mieczy, As Kielichów - HB KOŁO FORTUNY Chyba szefostwo nie ustapi....mozliwe ze uzyja chwytów ponizej pasa, moga wyniknąc jakies niemiłe sytuacje...wydaje mi sie ze jednak z koncem miesiąca to się zmieni i spełnią sie Twoje marzenia. Dom : IV Monet, Rycerz Monet W domu stabilnie, bez zmian. Praca: VII Buław, Paź Buław, IX PUSTELNIK Bediesz broniła swojej decyzji...Paz buław wskazuje miedzy innymii na prace za granica, nowy przydział...a Pustelnik, to pójcie swoja droga. Finanse: Królowa Mieczy, Paź Buław, As Monet Powinno byc troszke lepiej Uczucia: As Kielichów, As Monet, III Monet Jakies szanse na Ciebie czyhają w miłości. Niespodzianka: V Mieczy, IX PUSTELNIK, II Buław Ktos zachowa sie wobec Ciebie chamsko i niemiło.... dalej widze wycofanie sie i obojetnośc. Ostrzeżenie: III Kielichów, VIII Kielichów, V Mieczy Uważać na wypijane ilosci alkoholu i na to co mówisz. Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): Paź Buław, Paź Mieczy, II Kielichów,, As Kielichów Bedzie szansa na wyjasnienie sobie czegoś z kimś jak i szansa na zrealizowanie swojego wyjazdu za granice...miłe spotkania towarzyskie i szansa na miłosc. Oby nie skonczyło sie jak ze mną...dwa miesiące przed wyjazdem do pracy do Hiszpani poznałam mojego męza...miałam wybór...wyjechac i nigdy nie przekonac sie jakim jest facetem , albo zaryzykować i zostac 1 Cytuj
Ceres Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 Dzięki wielkie jadę jutro złożyć odwołanie do kadr. Wygląda to tak, przyszła do mnie naczelniczka dzisiaj i zapytała czy jestem gotowa podpisać z pocztą rozwiązanie umowy za porozumieniem stron ale bez PDO czyli odprawy, bo dyrekcja postanowiła wyrazić mi na to zgodę, odmówiłam oczywiście Cytuj
Lena75 Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Pogieło ich ?? No tak...chcą Cie wyhustać na kasę...odejdz ale bez naleznych pieniedzy ....Ceres nie daj sie !! Zlóz odwołanie ...Trzymam kciuki :) Cytuj
Ceres Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 Myślałam o takim niejawnym ultimatum albo PDO albo przez najbliższe pół roku będą mieć pracownika na zwolnieniu lekarskim Cytuj
Lena75 Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Myślałam o takim niejawnym ultimatum albo PDO albo przez najbliższe pół roku będą mieć pracownika na zwolnieniu lekarskim Ja bym nie ryzykowała i nie odkrywala swoich kart. Nie dadzą PDO... idz na zwolnienie lekarskie. Cytuj
Ceres Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 Mi się spieszy :0 za miesiąc potrzebuję być bezrobotna Cytuj
Ceres Napisano 31 Marca 2015 Autor Napisano 31 Marca 2015 Weryfikacja Dziękuję wszystkim za pomoc w interpretacji Singielka, po 30 -stce, pracująca, bezdzietna. Wieczny niedosyt pieniędzy i brak perspektyw na normalnego faceta. Bardzo chcę uwolnić się od współpracy z moim obecnym pracodawcą, bo za 1,5 miesiąca wyjeżdżam za granicę ale pracodawca nie chce mi ułatwić rozstania. Aura - IV CESARZ, V Mieczy, As Kielichów - HB KOŁO FORTUNY Nieciekawie to mi wygląda, miesiąc mi się będzie wlókł w nieprzyjemnej atmosferze, jakieś starcia, tkwienie przy czymś uparcie, zmaganie się z czymś na poziomie emocjonalnym. Może tak, że będę szukała argumentów do mojego odwołania i będzie to wzbudzało u mnie wiele emocji. A tak jakoś przez pierwsza połowę czułam się pewnie i stabilnie ale im wyższa data to jakaś mnie chandra z niewiadomego powodu dopadała a od kilku dni to mam nieziemskiego doła, poczucie rezygnacji, przemijania itp. Dom : IV Monet, Rycerz Monet Spędzę w domu w tym miesiącu sporo czasu Większość miesiąca przesiedziałam w domu (zwolnienie lekarskie) i zarabiałam pieniążki w sensie dłubałam moje rękodzieło Praca: VII Buław, Paź Buław, IX PUSTELNIK Te 7 buław chyba pokazuje moje odwołanie od odrzuconego wniosku na PDO, pazik to pewnie odpowiedź albo jakaż inna niespodziewana wiadomość, wydarzenie, szukanie sposobów na rozwiązanie mojej umowy z pracodawcą Złożyłam odwołanie od odrzuconego wniosku, poszłam na taktyczne zwolnienie i jak na nim byłam dostałam odpowiedź o przychylnej decyzji Finanse: Królowa Mieczy, Paź Buław, As Monet Jakąś szansę finansowa tu widzę, pomyślna wiadomość w sprawach finansowych, coś jakbym przez cały miesiąc starała się i kombinowała a na koniec pokaże się szansa zarobku Oszczędnie żyłam cały miesiąc a na koniec liczyłam na większy zastrzyk gotówki ale się nie doczekałam. Miałam stoisko na takim jarmarku rękodzieła, zawsze były tłumy ludzi więc asik monet pokazał szansę na zarobek ale niewielki bo w tym roku ktos zrobił o wiele większa imprezę konkurencyjną i frekwencja była jakieś 20% tego co zawsze. Zarobiłam ale o wiele mniej niż się spodziewałam Uczucia: As Kielichów, As Monet, III Monet Faceta tu nie widzę raczej szansę na poznanie kogoś przy okazji robienia czegoś nowego dla mnie w sensie zawodowym Faceta jak nie było tak nie ma. Raczej cała moja energia i emocje szły w tym miesiącu na chęć zarobienia pieniążków Niespodzianka: V Mieczy, IX PUSTELNIK, II Buław A będzie mi ktoś kłody rzucał pod nogi co chwilę a ja będę szukać rozwiązań i wyczekiwać okazji jak je ominąć Zostałam okradziona Ktoś ukradł mi aparat fotograficzny, wiem kto, bo nie ma innej możliwości ale za rękę nie złapałam więc nic mu nie udowodnię Ostrzeżenie: III Kielichów, VIII Kielichów, V Mieczy Nie imprezować za dużo, bo narobię sobie kłopotów w sensie będę na zwolnieniu, pójdę na imprezę i ktoś mnie przyłapie ? Łączy się z powyższym, przyjaciel miał urodziny, imprezowaliśmy potem u niego nocowałam. On od niedawna wynajmuje z nowym współlokatorem mieszkanie no i okazało się, że ten kolega ma lepkie ręce. 2 tyg wcześniej u mojego kumpla nocował jego kolega i jak spali ululani tamtemu kasa z portfela zniknęła, no a w tym tygodniu mi 100 zeta i aparat z torebki. Efekty na koniec miesiąca (wniesie zmiany w moim życiu albo nie): Paź Buław, Paź Mieczy, II Kielichów,, As Kielichów Jakoś to widzę tak, że kilka nowych znajomości zawrę w tym miesiącu a jedna z nich może mi szczególnie przypaść do gustu PDO pozytywna decyzja, złodziej a obecnie coraz większa chandra, która bladego pojęcia nie mam, się pogłębia. Mile widziane inne interpretacje albo dokładniejsze 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi