Skocz do zawartości

Jak przebiegnie spotkanie :)(ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Jednak wyruszam ze swojej pieczary :) Spotykam się z dawnym przyjacielem. Znamy się kupę czasu, ale od 3 lat nie mieliśmy z sobą kontaktu po tym jak dość ostro się pokłóciliśmy. On się odezwał, ja zaproponowałam spotkanie i tak od słowa do słowa... Trochę się obawiam tak szczerze.

Ogólna aura spotkania:Królowa buław / wypadł rycerz buław

Dość przebojowo i energicznie

Co pomyślę gdy go zobaczę: Król buław

Wow masz brodę? Dlaczego? :D Pomyślę o nim że wydoroślał że stał się bardziej atrakcyjny

Gdzie pójdziemy:Wieża

Gdzieś wysoko? Mam nadzieję, że nie będzie kazał mi się nigdzie wpisać bo złapię zadyszkę xD może na jakieś ruiny pójdziemy tylko po co

O czym będziemy rozmawiać: 9 mieczy 2 monet Siła // Dołożone 9 monet i rycerz mieczy który wypadł

Może o moich snach? O jakiś trudnych decyzjach i o tym co sprawia nam ból. Możemy powrócić do naszej kłótni chociaż nie wiem czy to wyjaśnimy

Przebieg spotkania: 7 buław 3 monet Koło // Rycerz buław dołożony

Najpierw będziemy mieć dość bojowe podejścia do siebie (mam cichą nadzieję że go nie pobiję ale po sile i 7 buław to ja nie wiem) później zaczniemy z sobą rozmawiać na tematy bardziej pracy i naszych studiów a na końcu stanie się coś co nas zaskoczy

Moje uczucia po spotkaniu:10 mieczy Królowa buław Równowaga

Ciekawy kontrast 10 mieczy i równowagi :) Będę zmieszana, trochę przybita

Wynik spotkania:Królowa pucharów Wisielec 8 monet

Znowu będę o nim ciepło myśleć, złość mi przejdzie, może nasza relacja wywróci się do góry nogami

[Niespodzianka: Rydwan Paź kielichów Sprawiedliwość / Dołożyłam Papieża

No proszę jaka kumulacja AW czyli jednak czymś mnie zaskoczy. Zabierze mnie do Zakopanego xD Szczerze nie mam pojęcia. Mam urodziny za niedługo, ale nie kupi mi raczej prezentu. Zaskoczy mnie jego wrażliwość i niedojrzałość oraz surowa ocena.

Będę wdzięczna za pomoc ^^

Edytowane przez afercia
Napisano

Będzie ogniście :D Flirty, podchody ;) ale też uwaga na cięty język i zbyt uparte trzymanie się swojego zdania.

Wowwow wow :D sam sex :P tak jak piszesz- pan wydoroślał ;)

Gdzieś do pubu? Albo jakieś klimatyczne miejsce.

O czym będziemy rozmawiać: 9 mieczy 2 monet Siła // Dołożone 9 monet i rycerz mieczy który wypadł

O wszystkim i o niczym, trochę o tym, czemu się nie kontaktowaliście wcześniej.

Niby fajnie, niby średnio.

Będziesz miała mieszane uczucia po całym spotkaniu.

No jw. :D

Lekki niedosyt a z drugiej strony – o czym ja mam z nim jeszcze rozmawiać.

Mam wątpliwości, czy bd chciała się z nim jeszcze spotkać.

Niby fajnie, coś tam ruszyło się w serduchu ale spotkanie następne – niby chcesz ale nie chcesz :D 8 denków może mówić o chęci poznania go bliżej.

Nie mam pojęcia szczerze mówiąc… Może po prostu mile spędzony wieczór?

• Lubię to! 1
Napisano

Wzajemne uwodzenie, oboje będziecie 'działać', flirtować.

No będzie takim Twoim osobistym ideałem czy też mocno w typie ideału ( zewnętrznego ).

Pierwsze co mi przeszło przez myśl to, to, że do spotkania jednak nie dojdzie. Hmmm, ale jeśli dojdzie to może pójdziecie gdzieś, gdzie nie bardzo będzie Ci się podobało.

Możliwe, że o czasie, w którym nie mięliście kontaktu, o pracy.

No nie będzie idealnie, raczej dziwnie, co później się zmieni - pan zadziała w tym kierunku.

Będziesz obiektywna i chłodna ( nie, że oziębła ) w jego ocenie.

Coś się w Tobie zmieni, raczej na minus.

Nie mam pojęcia. Może jest z kimś i sprawiedliwie Cię o tym poinformuje, będzie uczciwy wobec swojej kobiety.

Ogólnie jakieś średnie te karty...

• Lubię to! 1
Napisano (edytowane)

energicznie, z temperamentem, oboje będziecie chcieli się zaprezentować jak najlepiej

że zmienił się, stał się mężczyzną

hm..do miejsca, które zrobi na tobie wrażenie..

może być kłótliwie, zażarta dyskusja na jakiś temat, zaskoczy cię wiedzą na wiele tematów, później wejdziecie na przyjemniejszy dla ciebie temat

przeszkody w porozumieniu, co później się zmieni tak jak wyżej

będziesz przytłoczona jego rozmiarem inteligencji, trochę przybita, ale nie będziesz dawała tego po sobie poznać, ogólnie wrażenia średnie

pójdziesz jako królowa buław, a wyjdziesz jako królowa kielichów, czyli stracisz na pewności siebie, pan cię natchnie do zmian, do pracy nad sobą

Niespodzianka: Rydwan Paź kielichów Sprawiedliwość / Dołożyłam Papieża

zaskoczy cię to jak wypłynął w życie, jak dobrze się w nim czuje, jego pozycja i poczujesz się onieśmielona

może być też tak, że będziesz miała na niego ochotę patrząc na karty wyżej, a tu klops - powie ci, że ma kogoś

Edytowane przez adivino
  • Lubię to! 1
Napisano

WERYFIKACJA

Bardzo miło, ogólnie na początku bardzo się stresowałam ale potem było jak za starych lat. Buławy mogły oznaczyć fajki, których spaliliśmy milion

Wydoroślał i to bardzo na plus :)

Do knajpy, szału nie było, potem na spacer. Ale spotkaliśmy się obok barbakanu więc stąd może wieża.

9 mieczy pokazało nasze choroby, bo od tego zaczęliśmy - kro na co choruje kto co złamał, o podróżach o studiach

Na początku byłam zestresowana, jednak potem mi przeszło. Czas płynął za szybko i miałam wrażenie że ciągle jesteśmy blisko chociaż 3 lata zrobiły swoje - niestety momentami czułam dystans do mnie bo nie byłam w temacie jego aktualnego życia

Moje uczucia po spotkaniu:[/b]10 mieczy Królowa buław Równowaga

Lekki niedosyt i trochę radość, że się zobaczyliśmy ale i niepewność jak on mnie odebrał i co z tym dalej zrobi

Stwierdził, że miło było się zobaczyć po tylu latach, ja znowu myślę z uśmiechem o nim :)

Nie pije piwa i nie je słodyczy, za to pali może fajek. Nie powiedział ani słowa o tym czy kogoś ma mimo, że próbowałam go sprowokować - mówił tylko o kumpelach, o dziewczynach swoich kumpli. Kupił mi sok to chyba największe zaskoczenie.

Ogólnie bardzo na plus. Czasami mi się nie chciało mówić, ale on bardzo ciągnął temat. Niestety nie wiem co on czuł, ale śmiał się z moich żartów więc to dobry objaw. Chyba zaraz rozłożę coś co mu we łbie po spotkaniu piszczy xD Bardzo dziękuję za interpretacje ^^

• Lubię to! 1