Lena75 Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 W związku małżeńskim.... Karta pod spodem : Kochankowie - jakieś wybory miłosne. Tlo - Krol Mieczy - facet który sie ode mnie odciął Wpływ z przeszlości - 10 Pucharów - spełnienie uczuciowe Zródlo problemu - Król Pucharów - emocjonalne podejscie faceta Karta rady - 10 Mieczy - Paź Pucharów- zakończyc ten rozdzial zycia i zając sie rodziną. to co nieuniknione - Rycerz Mieczy - niemiła konfrontacja z facetem wynik ; 2 Monety - 3 Buław - 3 Mieczy[/COLOR] - zmiany, rozwazanie za i przeciw, z jednej strony chęc przezycia czegoś szalonego z drugiej swiadomośc zranienia i samotnosci. Cytuj
niiwa Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Sfera uczuciowa w związku małżeńskim 2015r -- Król Mieczy z 10 pucharów to Twój mąż - widać, że stara się zapewnić wszelkie potrzeby rodzinie/dzieciom/ - jest oddany,choć oschły-ale może taka jego natura?? -- Król Pucharów/problem/- to jakieś Twoje platoniczne miłostki. -- 10 mieczy,Paź Pucharów/rada/ - skończ z tym, zamknij rozdział wyobrażeń o Panu Pucharowym. --Rycerz Mieczy/nieuniknione/ - czeka Cię stresująca rozmowa z Królem Mieczy/mężem/ Wynik - przyjęcie do wiadomości jego punktu widzenia oraz pogodzenie się z faktami. Cytuj
Arcan Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 eee... a Ty w kimś innym się nie podko****esz? Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Karta pod spodem : Kochankowie - rozmyślania o jakimś romansie... Tlo - Krol Mieczy - jakiś facet, coś zakończył w Twoim życiu... Wpływ z przeszlości - 10 Pucharów - jakieś zakończone uczucie, które Cię męczy... Zródlo problemu - Król Pucharów - no ktoś cały czas Cię kocha, tylko pytanie, czy chodzi o męża, bo tutaj chyba był ktoś trzeci u Ciebie... więc może ten na boku wciąż Cię kocha... Karta rady - 10 Mieczy - Paź Pucharów- jeżeli masz dziecko, to powiedziałabym, aby zakończyć te dywagacje i zająć się dzieckiem i rodziną... to co nieuniknione - Rycerz Mieczy - niemiła konfrontacja z facetem no.... wynik 2 Monety - 3 Buław - 3 Mieczy - będzie mocna i ostra konfrontacja, która będzie dość bolesna dla Ciebie.... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Marca 2015 Maestro Napisano 3 Marca 2015 Karta pod spodem : Kochankowie - jakieś wybory miłosne. Tlo - Krol Mieczy - Wpływ z przeszlości - 10 Pucharów - Zródlo problemu - Król Pucharów - Karta rady - 10 Mieczy - Paź Pucharów- to co nieuniknione - Rycerz Mieczy - wynik 2 Monety - 3 Buław - 3 Mieczy może być niemiła sytuacja z mężczyzną z rodziny, o Wasz związek, widać tu przede wszystkim spory wpływ mężczyzn/mężczyzny na Ciebie : Król Mieczy, Król Pucharów, Rycerz Mieczy..uważaj, zeby coś Ciebie nie dotknęło dość mocno... Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 zeby to byl rozklad faktycznie "w zwiazku malzenskim" i zebys o tym zwiazku tylko myslala, jak kladlas te karty, to i by moze inne karty wyszly i interpretacja Twoja by moze tak nie skrecala w lewo. Cytuj
Lena75 Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 W domu z mezem wszystko dobrze sie układa, za to pan S przez caly miesiac meczył mnie i nie chce wyjśc z mojej glowy . :/ Karta pod spodem : Kochankowie - jakieś wybory miłosne. Tlo - Krol Mieczy - facet który sie ode mnie odciął Wpływ z przeszlości - 10 Pucharów - spełnienie uczuciowe Zródlo problemu - Król Pucharów - emocjonalne podejscie faceta Karta rady - 10 Mieczy - Paź Pucharów- zakończyc ten rozdzial zycia i zając sie rodziną. Sfera uczuciowa w związku małżeńskim 2015r -- Król Mieczy z 10 pucharów to Twój mąż - widać, że stara się zapewnić wszelkie potrzeby rodzinie/dzieciom/ - jest oddany,choć oschły-ale może taka jego natura?? -- Król Pucharów/problem/- to jakieś Twoje platoniczne miłostki. -- 10 mieczy,Paź Pucharów/rada/ - skończ z tym, zamknij rozdział wyobrażeń o Panu Pucharowym. Karta pod spodem : Kochankowie - rozmyślania o jakimś romansie...Tlo - Krol Mieczy - jakiś facet, coś zakończył w Twoim życiu... Wpływ z przeszlości - 10 Pucharów - jakieś zakończone uczucie, które Cię męczy... Zródlo problemu - Król Pucharów - no ktoś cały czas Cię kocha, tylko pytanie, czy chodzi o męża, bo tutaj chyba był ktoś trzeci u Ciebie... więc może ten na boku wciąż Cię kocha... widać tu przede wszystkim spory wpływ mężczyzn/mężczyzny na Ciebie : Król Mieczy, Król Pucharów, Rycerz Mieczy..uważaj, zeby coś Ciebie nie dotknęło dość mocno... Cytuj
niiwa Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 W domu z mezem wszystko dobrze sie układa, za to pan S przez caly miesiac meczył mnie i nie chce wyjśc z mojej glowy . :/ To, że masz go w głowie rozumiem, ale co znaczy - cyt."cały miesiąc męczył mnie" -?? Cytuj
Lena75 Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 Myśli o nim, wspomnienia...cięzki miesiąc...masakra :/ Cytuj
niiwa Napisano 30 Marca 2015 Napisano 30 Marca 2015 Twoje myśli o nim!, ale niestety brak inicjatywy Jego ... - zgadza się więc co pokazał rozkład. - dlaczego odpowiadasz w osobie 3-ciej?? - cyt" myśli o nim, wspomnienia... Cytuj
Lena75 Napisano 30 Marca 2015 Autor Napisano 30 Marca 2015 nie odpowiadam w 3os. :) raczej..... "myśli" rzeczownik , rodzaj żenski w liczbie mnogiej :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi