Skocz do zawartości

Marzec 2015 (ZWERYFIKOWANY)

afercia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Studentka, singielka, chore zatoki, alergia i podejrzenie niedoczynności tarczycy

Aura: Gwiazda Diabeł Równowaga

Hoho. Miesiąc minie na grzeszeniu i próbie odnalezienia równowagi po ekscesach :) Pojawi się dużo nadziei, które mogą się zrealizować w nieoczekiwany dla mnie sposób.

Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów

Dużo rozmów z kimś, dojrzałym emocjonalnie mężczyzną. Próba budowania czegoś trwałego, ale ktoś zniknie z mojego życia.

Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie

Będę przytłoczona informacjami i ilością zajęć, płacz po nocach i stwierdzenie , że mam już dość.

Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy

Oj. Chyba postawią mi wreszcie diagnozę, która może nie być ciekawa. Katar na pewno mi nie przejdzie.

Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce

Rozmowa z kimś, spędzona razem dzień i noc?

Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat

Nie rób nic pochopnie

Ktoś coś dorzuci? :)

Co do gwiazdy na początku skojarzyło mi się:

10991164_725760460855024_4195493493917865706_n.jpg?oh=4409199ad483ae0d9d84f3b92b3ecfd0&oe=557D0A17

Edytowane przez afercia
Gość Euterpe
Napisano

fantazjowanie o kimś, może nawet obsesyjne, ale też panowanie nad tym

na początku zapanuje harmonia, spotkasz się z kimś, przy kim czujesz się bardziej wartościowa, w cesarzu zaznaczył się mężczyzna (może ten znajomy z innego rozkładu), o którym może będziesz często myśleć, wrócą pewne uczucia

zamkniesz za sobą pewien etap, możesz poczuć się czasami przybita albo tak do nich przywiązana, że nie będziesz mieć czasu na nic innego, mogą pojawić się wątpliwości albo będziesz mieć jakiś wybór

powróci jakaś dolegliwość, może jakiś problem z narządem pojedynczym, coś chyba Cię złoży do łóżka

sprawa związana z drugą osobą rozjaśni się, znikną związane z tym niepewności, lęki

nie zaczynaj czegoś, czego nie będziesz mogła dokończyć

nie pal za sobą mostów

nie zakańczaj znajomości/sprawy zbyt pochopnie

Napisano

Euterpe dziękuję :kwiatek:

oby tylko do łóżka domowego nie szpitalnego :(

• Maestro
Napisano

namiętnie, coś zaiskrzy w powietrzu, ale dzięki temu się uspokoisz

spotkania z kimś kogo kiedyś znałaś, to chyba ten pan, o którym pisałaś ostatnio;)

pojawi sie problem, nie wiem czy to możliwe, bo juz po sesji, ale zawalenie egzaminu, albo kolokwium?

uważaj na serce, mogą byc palpitacje, zalecą Ci odpoczynek

randka do rana;)

uważaj na to co mówisz, czasem słowa ranią mocniej niż czyny

• Lubię to! 1
Napisano

Poczatek miesiąca rozpoczniesz jakimis nadziejami.....potem nieco złości i gniewu...z koncem miesiąca wrócisz do równowagi.

Spotkania z jakimś mężczyzną ( chyba nawet go znasz) ale pod koniec miesiąca wasze drogi sie rozejda.

Oj ...zmeczenie materiału tu widzę....

Myślę że katar bedzie Ci nadal dokuczać...obawiam się że pod koniec miesiąca mozesz poczuc sie nie co gorzej.

Spotkanie kogos o kim marzysz ...serdeczna i ciepła relacja.

Uważaj na swoje działania i uczucia, bądz cierpliwa i pohamuj swoja złośc.

• Lubię to! 1
  • 1 miesiąc temu...
Napisano

Trochę studia mnie wciągły za mocno więc dopiero teraz:

Weryfikacja

Studentka, singielka, chore zatoki, alergia i podejrzenie niedoczynności tarczycy

Hoho. Miesiąc minie na grzeszeniu i próbie odnalezienia równowagi po ekscesach :) Pojawi się dużo nadziei, które mogą się zrealizować w nieoczekiwany dla mnie sposób. Nadzieje na marzec zrealizowały się w bardzo nieoczekiwany sposób bo był to kompletnie miesiąc bez szału :D Taki jak pogoda szary bury i ponury co mi się się zaczęło pod koniec miesiąca udzielać

Dużo rozmów z kimś, dojrzałym emocjonalnie mężczyzną.[/b] Próba budowania czegoś trwałego, ale ktoś zniknie z mojego życia. Poznałam pana przez internet, starszego 6 lat ode mnie, dużo rozmawialiśmy ale taki rozmamrany miesiąc wielkiego wow nie było

Będę przytłoczona informacjami i ilością zajęć, płacz po nocach i stwierdzenie , że mam już dość. Po powrocie z ferii nie mogłam soię ogarnąć wszystko mnie przytłaczało i było koszmarnie, udupiłam 2 kolosy i faktycznie już wyłam po nocach z bólu swojego studiowania

Oj. Chyba postawią mi wreszcie diagnozę, która może nie być ciekawa. Katar na pewno mi nie przejdzie. Katar wysypka czyli alergiczny standard. Zrobiono mi masę badań ale dalej nikt nie wie co mi jest.

Rozmowa z kimś, spędzona razem dzień i noc?

Może poznanie R. w necie ale to szałem bym wielkim nie nazwała. Raczej rozczarowanie moim lenistwem i ciężką głową do nauki.

Nie rób nic pochopnie

Ktoś coś dorzuci? :)

Co do gwiazdy na początku skojarzyło mi się:

10991164_725760460855024_4195493493917865706_n.jpg?oh=4409199ad483ae0d9d84f3b92b3ecfd0&oe=557D0A17

fantazjowanie o kimś, może nawet obsesyjne, ale też panowanie nad tym

na początku zapanuje harmonia, spotkasz się z kimś, przy kim czujesz się bardziej wartościowa, w cesarzu zaznaczył się mężczyzna (może ten znajomy z innego rozkładu), o którym może będziesz często myśleć, wrócą pewne uczucia

zamkniesz za sobą pewien etap, możesz poczuć się czasami przybita albo tak do nich przywiązana, że nie będziesz mieć czasu na nic innego, mogą pojawić się wątpliwości albo będziesz mieć jakiś wybór

powróci jakaś dolegliwość, może jakiś problem z narządem pojedynczym, coś chyba Cię złoży do łóżka

sprawa związana z drugą osobą rozjaśni się, znikną związane z tym niepewności, lęki

nie zaczynaj czegoś, czego nie będziesz mogła dokończyć

nie pal za sobą mostów

nie zakańczaj znajomości/sprawy zbyt pochopnie

namiętnie, coś zaiskrzy w powietrzu, ale dzięki temu się uspokoisz

spotkania z kimś kogo kiedyś znałaś, to chyba ten pan, o którym pisałaś ostatnio;)

pojawi sie problem, nie wiem czy to możliwe, bo juz po sesji, ale zawalenie egzaminu, albo kolokwium?

uważaj na serce, mogą byc palpitacje, zalecą Ci odpoczynek

randka do rana;)

uważaj na to co mówisz, czasem słowa ranią mocniej niż czyny

Poczatek miesiąca rozpoczniesz jakimis nadziejami.....potem nieco złości i gniewu...z koncem miesiąca wrócisz do równowagi.

Spotkania z jakimś mężczyzną ( chyba nawet go znasz) [ale] pod koniec miesiąca wasze drogi sie rozejda.

Oj ...zmeczenie materiału tu widzę....

Myślę że katar bedzie Ci nadal dokuczać...obawiam się że pod koniec miesiąca mozesz poczuc sie nie co gorzej.

Spotkanie kogos o kim marzysz ...serdeczna i ciepła relacja.

Uważaj na swoje działania i uczucia, bądz cierpliwa i pohamuj swoja złośc.

Dziękuję wszystkim :serducho:

• Lubię to! 1