afercia Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 (edytowane) Studentka, singielka, chore zatoki, alergia i podejrzenie niedoczynności tarczycy Aura: Gwiazda Diabeł Równowaga Hoho. Miesiąc minie na grzeszeniu i próbie odnalezienia równowagi po ekscesach Pojawi się dużo nadziei, które mogą się zrealizować w nieoczekiwany dla mnie sposób. Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów Dużo rozmów z kimś, dojrzałym emocjonalnie mężczyzną. Próba budowania czegoś trwałego, ale ktoś zniknie z mojego życia. Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie Będę przytłoczona informacjami i ilością zajęć, płacz po nocach i stwierdzenie , że mam już dość. Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy Oj. Chyba postawią mi wreszcie diagnozę, która może nie być ciekawa. Katar na pewno mi nie przejdzie. Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce Rozmowa z kimś, spędzona razem dzień i noc? Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat Nie rób nic pochopnie Ktoś coś dorzuci? Co do gwiazdy na początku skojarzyło mi się: Edytowane 1 Marca 2015 przez afercia Cytuj
Gość Euterpe Napisano 1 Marca 2015 Napisano 1 Marca 2015 Aura: Gwiazda Diabeł Równowaga fantazjowanie o kimś, może nawet obsesyjne, ale też panowanie nad tym Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów na początku zapanuje harmonia, spotkasz się z kimś, przy kim czujesz się bardziej wartościowa, w cesarzu zaznaczył się mężczyzna (może ten znajomy z innego rozkładu), o którym może będziesz często myśleć, wrócą pewne uczucia Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie zamkniesz za sobą pewien etap, możesz poczuć się czasami przybita albo tak do nich przywiązana, że nie będziesz mieć czasu na nic innego, mogą pojawić się wątpliwości albo będziesz mieć jakiś wybór Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy powróci jakaś dolegliwość, może jakiś problem z narządem pojedynczym, coś chyba Cię złoży do łóżka Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce sprawa związana z drugą osobą rozjaśni się, znikną związane z tym niepewności, lęki Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat nie zaczynaj czegoś, czego nie będziesz mogła dokończyć nie pal za sobą mostów nie zakańczaj znajomości/sprawy zbyt pochopnie Cytuj
afercia Napisano 1 Marca 2015 Autor Napisano 1 Marca 2015 Euterpe dziękuję oby tylko do łóżka domowego nie szpitalnego Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 2 Marca 2015 Maestro Napisano 2 Marca 2015 Aura: Gwiazda Diabeł Równowaga namiętnie, coś zaiskrzy w powietrzu, ale dzięki temu się uspokoisz Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów spotkania z kimś kogo kiedyś znałaś, to chyba ten pan, o którym pisałaś ostatnio;) Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie pojawi sie problem, nie wiem czy to możliwe, bo juz po sesji, ale zawalenie egzaminu, albo kolokwium? Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy uważaj na serce, mogą byc palpitacje, zalecą Ci odpoczynek Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce randka do rana;) Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat uważaj na to co mówisz, czasem słowa ranią mocniej niż czyny 1 Cytuj
Lena75 Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Aura: Gwiazda Diabeł Równowaga Poczatek miesiąca rozpoczniesz jakimis nadziejami.....potem nieco złości i gniewu...z koncem miesiąca wrócisz do równowagi. Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów Spotkania z jakimś mężczyzną ( chyba nawet go znasz) ale pod koniec miesiąca wasze drogi sie rozejda. Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie Oj ...zmeczenie materiału tu widzę.... Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy Myślę że katar bedzie Ci nadal dokuczać...obawiam się że pod koniec miesiąca mozesz poczuc sie nie co gorzej. Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce Spotkanie kogos o kim marzysz ...serdeczna i ciepła relacja. Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat Uważaj na swoje działania i uczucia, bądz cierpliwa i pohamuj swoja złośc. 1 Cytuj
afercia Napisano 23 Kwietnia 2015 Autor Napisano 23 Kwietnia 2015 Trochę studia mnie wciągły za mocno więc dopiero teraz: Weryfikacja Studentka, singielka, chore zatoki, alergia i podejrzenie niedoczynności tarczycy Aura: Gwiazda Diabeł Równowaga Hoho. Miesiąc minie na grzeszeniu i próbie odnalezienia równowagi po ekscesach Pojawi się dużo nadziei, które mogą się zrealizować w nieoczekiwany dla mnie sposób. Nadzieje na marzec zrealizowały się w bardzo nieoczekiwany sposób bo był to kompletnie miesiąc bez szału Taki jak pogoda szary bury i ponury co mi się się zaczęło pod koniec miesiąca udzielać Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów Dużo rozmów z kimś, dojrzałym emocjonalnie mężczyzną.[/b] Próba budowania czegoś trwałego, ale ktoś zniknie z mojego życia. Poznałam pana przez internet, starszego 6 lat ode mnie, dużo rozmawialiśmy ale taki rozmamrany miesiąc wielkiego wow nie było Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie Będę przytłoczona informacjami i ilością zajęć, płacz po nocach i stwierdzenie , że mam już dość. Po powrocie z ferii nie mogłam soię ogarnąć wszystko mnie przytłaczało i było koszmarnie, udupiłam 2 kolosy i faktycznie już wyłam po nocach z bólu swojego studiowania Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy Oj. Chyba postawią mi wreszcie diagnozę, która może nie być ciekawa. Katar na pewno mi nie przejdzie. Katar wysypka czyli alergiczny standard. Zrobiono mi masę badań ale dalej nikt nie wie co mi jest. Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce Rozmowa z kimś, spędzona razem dzień i noc? Może poznanie R. w necie ale to szałem bym wielkim nie nazwała. Raczej rozczarowanie moim lenistwem i ciężką głową do nauki. Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat Nie rób nic pochopnie Ktoś coś dorzuci? Co do gwiazdy na początku skojarzyło mi się: Aura: Gwiazda Diabeł Równowagafantazjowanie o kimś, może nawet obsesyjne, ale też panowanie nad tym Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów na początku zapanuje harmonia, spotkasz się z kimś, przy kim czujesz się bardziej wartościowa, w cesarzu zaznaczył się mężczyzna (może ten znajomy z innego rozkładu), o którym może będziesz często myśleć, wrócą pewne uczucia Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie zamkniesz za sobą pewien etap, możesz poczuć się czasami przybita albo tak do nich przywiązana, że nie będziesz mieć czasu na nic innego, mogą pojawić się wątpliwości albo będziesz mieć jakiś wybór Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy powróci jakaś dolegliwość, może jakiś problem z narządem pojedynczym, coś chyba Cię złoży do łóżka Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce sprawa związana z drugą osobą rozjaśni się, znikną związane z tym niepewności, lęki Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat nie zaczynaj czegoś, czego nie będziesz mogła dokończyć nie pal za sobą mostów nie zakańczaj znajomości/sprawy zbyt pochopnie Aura: Gwiazda Diabeł Równowaga namiętnie, coś zaiskrzy w powietrzu, ale dzięki temu się uspokoisz Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów spotkania z kimś kogo kiedyś znałaś, to chyba ten pan, o którym pisałaś ostatnio;) Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie pojawi sie problem, nie wiem czy to możliwe, bo juz po sesji, ale zawalenie egzaminu, albo kolokwium? Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy uważaj na serce, mogą byc palpitacje, zalecą Ci odpoczynek Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce randka do rana;) Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat uważaj na to co mówisz, czasem słowa ranią mocniej niż czyny Aura: Gwiazda Diabeł RównowagaPoczatek miesiąca rozpoczniesz jakimis nadziejami.....potem nieco złości i gniewu...z koncem miesiąca wrócisz do równowagi. Uczucia: 2 kielichów 7 monet Cesarz 8 kielichów Spotkania z jakimś mężczyzną ( chyba nawet go znasz) [ale] pod koniec miesiąca wasze drogi sie rozejda. Studia : 5 kielichów 10 mieczy Kochankowie Oj ...zmeczenie materiału tu widzę.... Zdrowie: 8 kielichów 3 mieczy 4 mieczy Myślę że katar bedzie Ci nadal dokuczać...obawiam się że pod koniec miesiąca mozesz poczuc sie nie co gorzej. Niespodzianka: 2 kielichów Księżyc Słońce Spotkanie kogos o kim marzysz ...serdeczna i ciepła relacja. Ostrzeżenie: As buław 5 kielichów Świat Uważaj na swoje działania i uczucia, bądz cierpliwa i pohamuj swoja złośc. Dziękuję wszystkim 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi