panna.marta Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) Jak będzie wyglądała sytuacja z moim zdrowie w dniach 10-8 marca. W ubiegłym tygodniu były kłopoty z lekką infekcją dróg oddechowych i obawiam się ewentualnych zakłóceń ze strony układu trawiennego, ale zobaczmy: 10 monet, as monet, 9 monet dołożona cesarzowa III wygląda na to, że wszystko będzie w porządku. Ewentualnie jakieś opuchnięcia no i zauważyłam coś jeszcze, ale może ktoś to zauważy na podstawie jednej z kart M. Edytowane 2 Marca 2015 przez panna.marta Cytuj
Grahanka Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Karty wskazują, że mogą to być dolegliwości dermatologiczne. Nie masz skłonności do uczulenia, alergii? W przeciągu tego tygodnia nie poprawi się ani nie pogorszy (10 monet/ as monet), taki stan przewlekły. 9 monet wskazywałoby na opuchliznę, zgrubienie, podrażnienie skóry. Myślę, ze pokaże się to na twarzy: policzki, okolice nosa, czoło - tam zaczerwienienie lub suchość skóry. Oczywiście mogę się mylić. Tak ogólnie będzie ok. Zdróweczka! 1 Cytuj
Trida Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Jak będzie wyglądała sytuacja z moim zdrowie w dniach 10-8 marca. W ubiegłym tygodniu były kłopoty z lekką infekcją dróg oddechowych i obawiam się ewentualnych zakłóceń ze strony układu trawiennego, ale zobaczmy:10 monet, as monet, 9 monet dołożona cesarzowa III Wahania nastrojów z powodu nadchodzących "ciężkich dni" ;>? Ale ogólnie powinnaś czuć się dobrze, pod koniec tygodnia lekkie pogorszenie samopoczucia, jakiś katar. Cytuj
panna.marta Napisano 10 Marca 2015 Autor Napisano 10 Marca 2015 Weryfikacja: chyba karty były zbyt łaskawe. Na początku tyg dostałam jakiegoś uczulenia na skórze. Nie wiem po czym. W środę zaczął się nawrót poprzedniej anginy. Wylądowałam z 38 st. gorączką u lekarza, dostałam antybiotyk. Niestety dalej czuję się osłabiona. Potem nadeszły kobiece dni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi