agaMAJ Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 jasny szlak, uczyłam się latać... z piwem w ręku, mało się nie zabiłam . Przed sklepem ciemno jak w dupie, a tu nagle chodnik się skończył Jak długo będę zmagać się z kontuzją kostki? 8 monet--Wisielec- 5 buław Wisielec czyli maks do 20 marca Jakie konsekwencje będzie miał ten uraz? 9 monet--2 puchary--As buław wywalę kasę na ortopedę? albo takie, że będę się czuć wyjątkowo Mój facet jest teraz milusi i taki kochany Cytuj
Trida Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 Jak długo będę zmagać się z kontuzją kostki? 8 monet--Wisielec- 5 buław A wg mnie sporo czasu. Bo wyleczysz ją w sumie szybko ALE jak krzywo staniesz to znów się coś może odezwać. Mocniej zaboli itd. Jakie konsekwencje będzie miał ten uraz? 9 monet--2 puchary--As buław Stracisz trochę kasy na lekarza a dwa - no ktoś się Tobą ładnie zaopiekuje Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Marca 2015 Autor Napisano 2 Marca 2015 ehh mi tez się wydaje, że ten Wisielec to nie wskazanie konkretnego czasu, tylko to, że dolegliwości będą z rodzaju tych przewlekłych. Urządziłam się pięknie ;( Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi