Skocz do zawartości

mój marzec (ZWERYFIKOWANY)

Iwka78

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

tak wyglądają moje karty na marzec... będę wdzięczna, jeżeli ktoś zerknie...

Dom - 9 kielichów - będę zadowolona, że jestem w domu:-)

moje działania związane z PP - 8 mieczy, 5 mieczy, 3 denary - widać, że mogę się przyblokować z tworzeniem na początku miesiąca, ale później już pójdzie...

finanse z PP - 5 denarów, 8 denarów, 2 denarów - ahhahahha, ale karty... same denarowe wypadły:-) no i widać, że nadal to będzie miesiąc mocnych inwestycji, ciężkiej, wielogodzinnej pracy i jeszcze zero zarobków....

moje kontakty z firmą X - 6 denarów - czyli łączy mnie z nimi tylko pensja.... może emocje ostygnął w tym miesiącu, skoro taka karta...

na co mam w tym miesiącu uważać - król denarów, 10 mieczy, 6 mieczy - uważać, na jakiegoś faceta, który wbije mi mocno nóż w plecy... ale dzięki temu dostanę kopa do jakiejś zmiany...

niespodzianka w tym miesiącu - 6 buław, VII rydwan, As denarów - coś się przyśpieszy, nabierze tempa... może moje działania w PP...

dziękuję bardzo:poklon:

Napisano

Dom - 9 kielichów -radosc , zadowolenie, relaks

moje działania związane z PP - 8 mieczy, 5 mieczy, 3 denary - moga sie pojwic jakies przeszkody ale bedziesz dązyc do przodu, rozwijac i samorealizowac.

finanse z PP - 5 denarów, 8 denarów, 2 denarów - no widac ogrom włozonej pracy ...ale zyski nadejda pózniej

moje kontakty z firmą X - 6 denarów - no dostajesz tyle ile z siebie dajesz...

na co mam w tym miesiącu uważać - król denarów, 10 mieczy, 6 mieczy - Pomyslałam o szefie z pracy ze moze zgrac nieczysto...ale to pomoze Ci rozpocząć cos nowego.

niespodzianka w tym miesiącu - 6 buław, VII rydwan, As denarów - mozliwe ze dostaniesz jakies pomyslne informacje,mysle ze dostaniesz szanse z której skorzystasz i odniesiesz sukces :P

Zyczę powodzenia :)

Pozdrawiam

Napisano

na co mam w tym miesiącu uważać - król denarów, 10 mieczy, 6 mieczy - Pomyslałam o szefie z pracy ze moze zgrac nieczysto...ale to pomoze Ci rozpocząć cos nowego.

mówiąc szczerze, to też tak pomyślałam....

a widzę, że szuka czegoś na mnie, aby mnie dyscyplinarnie zwolnić...

Gość MaryjaMagdalena
Napisano

Dom - 9 kielichów - spokój i zadowolenie, widać że dom to twój azyl w którym się rozpieszczasz i sobie dogadzasz. Masz skłonności do przybierania na wadze, jak już sobie dogadzasz, do zwracaj uwagę na to co pożerasz ;) jeśli oczywiście nie chcesz utyć.

moje działania związane z PP - 8 mieczy, 5 mieczy, 3 denary - Mizerne te Twoje działania będą. Wydaje mi się, że ostatnio wolisz iść na skróty i połebkach, ale w drugiej połowie miesiąca, dostaniesz kopa i chęci do działania powrócą.

finanse z PP - 5 denarów, 8 denarów, 2 denarów - Finansowo trzeba będzie zacisnąc pasa.. szykują się spore wydatki.. powiedziałabym nawet że wydatki przekroczą możliwości i kto wie czy się nie zapożyczysz u kogoś tzn w sensie mam wparcie w formie pożyczki u kogoś.

moje kontakty z firmą X - 6 denarów - Poprawne. Każdy robi swoje i wywiązuje się ze swoich obowiązków.

na co mam w tym miesiącu uważać - król denarów, 10 mieczy, 6 mieczy - Po 1 na szefa żebyś nie zalazła mu za skórę, i na kontuzje.

niespodzianka w tym miesiącu - 6 buław, VII rydwan, As denarów - Mysle ze z okazji dnia kobiet, otrzymasz ciekawe zaproszenie od Pana na randkę która będzie wiązała się z wypadem np kino, kolacja, itp..coś w ten deseń.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Dziękuję wszystkim za interpretacje!

Lena75

Dom - 9 kielichów -radosc , zadowolenie, relaks

moje działania związane z PP - 8 mieczy, 5 mieczy, 3 denary - moga sie pojwic jakies przeszkody ale bedziesz dązyc do przodu, rozwijac i samorealizowac.

finanse z PP - 5 denarów, 8 denarów, 2 denarów - no widac ogrom włozonej pracy ...ale zyski nadejda pózniej

moje kontakty z firmą X - 6 denarów - no dostajesz tyle ile z siebie dajesz...

niespodzianka w tym miesiącu - 6 buław, VII rydwan, As denarów - mozliwe ze dostaniesz jakies pomyslne informacje,mysle ze dostaniesz szanse z której skorzystasz i odniesiesz sukces :P

MaryjaMagdalena

Dom - 9 kielichów - spokój i zadowolenie, widać że dom to twój azyl w którym się rozpieszczasz i sobie dogadzasz. Masz skłonności do przybierania na wadze, jak już sobie dogadzasz, do zwracaj uwagę na to co pożerasz ;) jeśli oczywiście nie chcesz utyć.

moje działania związane z PP - 8 mieczy, 5 mieczy, 3 denary - Mizerne te Twoje działania będą. Wydaje mi się, że ostatnio wolisz iść na skróty i połebkach, ale w drugiej połowie miesiąca, dostaniesz kopa i chęci do działania powrócą.

finanse z PP - 5 denarów, 8 denarów, 2 denarów - Finansowo trzeba będzie zacisnąc pasa.. szykują się spore wydatki.. powiedziałabym nawet że wydatki przekroczą możliwości i kto wie czy się nie zapożyczysz u kogoś tzn w sensie mam wparcie w formie pożyczki u kogoś.

moje kontakty z firmą X - 6 denarów - Poprawne. Każdy robi swoje i wywiązuje się ze swoich obowiązków.

na co mam w tym miesiącu uważać - król denarów, 10 mieczy, 6 mieczy - Po 1 na szefa żebyś nie zalazła mu za skórę, i na kontuzje.

niespodzianka w tym miesiącu - 6 buław, VII rydwan, As denarów - Mysle ze z okazji dnia kobiet, otrzymasz ciekawe zaproszenie od Pana na randkę która będzie wiązała się z wypadem np kino, kolacja, itp..coś w ten deseń.

Ogólnie to był dobry miesiąc - zadbałam o siebie - zaczęłam biegać i stosować dietę. Powoli rozwijam swoją działalność. Szefowi zalazłam za skórę, bo prawdopodobnie to on nasłał na mnie kontrolę z ZUSu....

• Lubię to! 1