Halsky Napisano 2 Marca 2015 Napisano 2 Marca 2015 (edytowane) Co chodzi po głowie - 8 mieczy - trochę czekanie na zmiany (czekamy na środki finansowe żeby ruszyć), też oznacza, że oczekuje się dobrej organizacji pracy Oczekiwania - 10 monet - nie ma co się rozpisywać, chodzi po prostu o bardzo dobry zarobek Przeszkody - XIII ŚMIERĆ - Rycerz buław - 6 monet - trochę mnie te karty mylą, ale ogólnie chyba nie są takie złe bo wskazują zakończenie starych spraw i rozpoczęcie nowych (własna firma), nie rozumiem jednak tego rycerza oznacza przecież wyjazd za granicę, trzeba te problem sprecyzować, więc może jakieś niedostrzeganie problemu, długi mogą być problemem Jak im zaradzić - Król monet - 7 mieczy - XVIII GWIAZDA - może tu pomóc jakiś mężczyzna z ustabilizowaną sytuacją finansową lub osoby które dobrze doradzą w kwestiach finansowych, reklama w internecie, jak i znów dobre rady, trzeba mieć nadzieję, świeże pomysły i dobre inwestycje Plusy - III CESARZOWA - z żoną czekamy na dziecko, więc ta karta jest dla mnie jednoznaczna, ale te oczekiwania się spełnią Minusy - XVIII KSIĘŻYC - niepewność i stres to chyba przede wszystkim, pewnie tak to jest na starcie. Na co uważać - 3 monety - trzeba realizować plan do końca, więc pewnie nie można się poddać, i jest szansa Czy biznes da satysfakcję - 4 buławy - sukces i radość, więc tu ok. Czy da dobry zarobek - XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - nie rozumiem tej karty tutaj. Jednak karta ta może oznaczać jakieś umowy, będzie jakaś dobra ocena wyników pracy, tak jakby miało być ok. Więc chyba o zarobek ie trzeba się aż nadto martwić. Czy odniesie sukces - X KOŁO FORTUNY - czy trzeba lepszej karty, nowe możliwości stoją otworem, samorealizacja Cy uda się rozkręcić biznes - 2 kielichy - jest to podpisanie umowy, więc otwarcie firmy będzie Efekt końcowy - 8 monet - oznacza wytężony czas pracy i nadgodziny, jednak i zysk finansowy, stałą pracę, rzemiosło, mistrzostwo w tej dziedzinie, zabezpieczenie na starość. Myślę, że jak na te czasy, może jakieś problemy będą i dużo pracy, ale jak najbardziej efekt końcowy pozytywny. proszę o wasze interpretacje. Dodatkowo to ta karta śmierci może oznaczać sprzedaż mieszkania - która blokuje środki finansowe oraz nieuregulowaną obecną pracę żony. Edytowane 2 Marca 2015 przez Halsky Cytuj
Iwka78 Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Co chodzi po głowie - 8 mieczy - w głowie jest dużo przekonań, które Was blokują, są jakieś przeszkody, których też być może nie widzicie, albo widzicie, ale nie wiecie jak je rozwiązać Oczekiwania - 10 monet - wiadomo, każdy chce zarabiać godnie, więc karta jak najbardziej na miejscu:-) Przeszkody - XIII ŚMIERĆ - Rycerz buław - 6 monet - dla mnie tak to wygląda, jakby coś trzeba było, że tak powiem uśmiercić, aby móc zacząć właściwie działać. Kiedyś ktoś mi powiedział coś fajnego - że jeżeli masz pełne ręce "czegoś", to żeby na nowo je napełnić, musisz najpierw puścić to, co w tej chwili trzymasz w dłoniach... Jak im zaradzić - Król monet - 7 mieczy - XVIII GWIAZDA - w biznesie zawsze licz na siebie (to jest moja dewiza życiowa i zawsze się jej trzymam), więc postaraj się być jak ten król monet - zmień sposób myślenia, tu nie ma sentymentów i przyjaźni, chcesz robić kasę, to zachowuj się jak rasowy biznesman, a wszystko się uda, tak mówi Gwiazda na końcu, która daje nadzieję, że wszystko się ułoży... Plusy - III CESARZOWA - może faktycznie pokazuje kobietę w ciąży, ale jest to też karta kogoś, kto jest przedsiębiorczy Minusy - XVIII KSIĘŻYC - nie do końca realnie podeszliście do tematu, księżyc to są mrzonki i sygnał, że nie wszystko sprawdziliście, przeanalizowaliście... Na co uważać - 3 monety - moim zdaniem na to, czy macie wszelkie umiejętności/wiedzę/doświadczenie/pozwolenia/certyfikaty itd, które pozwolą Wam na prowadzenie działalności, poza tym, ta karta mówi, że wszystko musicie zrobić samodzielnie, czyli być może trzeba uważać na to, kogo się zatrudnia... Czy biznes da satysfakcję - 4 buławy - tak, da:-) Czy odniesie sukces - X KOŁO FORTUNY - koło to karta losu i tak naprawdę, to nie wiadomo, co pokazuje, czy tak, czy nie... los jest zmienny i kapryśny... szkoda, że nie dobrałeś tutaj karty żadnej do tego koła... może być różnie jak to w biznesie, jeden miesiąc jest większy przypływ kasy, a w następnym nie ma go wcale.. Cy uda się rozkręcić biznes - 2 kielichy - na tyle, że będziecie zadowoleni:-) Efekt końcowy - 8 monet - prowadzenie własnej działalności to zawsze ciężka praca, zawsze:-) Myślę, że generalnie bardzo dobre karty i trzeba być przygotowanym na różne niespodzianki:-) Życzę powodzenia! ps. fajny rozkład, chyba też sobie taki zrobię:-) 1 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Marca 2015 Maestro Napisano 3 Marca 2015 Halsky, a TY możesz nam łaskawie pomóc w interpretacjach? 1 Cytuj
emilr Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Co chodzi po głowie - 8 mieczy - niepewność, czy decyzja jest słuszna. Oczekiwania - 10 monet - dobry biznes, zarobek, stabilizacja materialna Przeszkody - XIII ŚMIERĆ - Rycerz buław - 6 monet - świadomość, ze zysk zależy od klientów. Nie wiem, co to za biznes. Ale we własnym jest raz lepiej, raz gorzej. I wtedy jest cieżko Jak im zaradzić - Król monet - 7 mieczy - XVIII GWIAZDA - robic swoje, dobrze, precyzyjnie, solidnie, słuchać klienta. Plusy - III CESARZOWA - robienie tego, co żona lubi. Spełnienie na tym polu. Pytasz o biznes. Minusy - XVIII KSIĘŻYC - no właśnie niepewność, czarne mysli. ładnie ta karta uzupełnia 8 mieczy, XIII smierć. Na co uważać - 3 monety - trzeba byc solidnym. Sprawdzać dwa raz. Pomyśłałam też o wspólniku Czy biznes da satysfakcję - 4 buławy - tak, zdecydowanie Czy da dobry zarobek - XI SPRAWIEDLIWOŚĆ - tak, jeśli firma bedzie soldina. Wg mnie wiele kart w tym rozkąłdzie o podkreśla. Liczy sie jakość. Czy odniesie sukces - X KOŁO FORTUNY - tak, chociaż zmiennie będzie. Cy uda się rozkręcić biznes - 2 kielichy - tak. Skupić sie na kliencie, kontarhencie an poczatek. Efekt końcowy - 8 monet - praca, praca. Pozytwynie 1 Cytuj
Halsky Napisano 3 Marca 2015 Autor Napisano 3 Marca 2015 Halsky, a TY możesz nam łaskawie pomóc w interpretacjach?[/quote OK Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 5 Marca 2015 Maestro Napisano 5 Marca 2015 Halsky, a TY możesz nam łaskawie pomóc w interpretacjach?[/quote OK Skoro i tak nie pomagasz, to może będziesz tak miły i podziękujesz dziewczynom za czas poświęcony temu rozkładowi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi