Gość Ezotynka Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) ...wymowne. Edytowane 4 Marca 2015 przez Ezotynka likwidacja konta Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Marca 2015 Maestro Napisano 3 Marca 2015 Decyzja jest słuszna i przede wszystkim bardzo rozsądna. Co do uczuć, to smutek potrwa krótko, po nim w końcu nadejdzie upragnione ukojenie:) Cytuj
Lena75 Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 11. Sprawiedliwosc, 4. Cesarz, 5. Papiez Karty pokazałay podjecie sprawiedliwej, zdecydowanej i madrej decyzji. A patrząc na karty widac ze dokonałas mądrej dyzcji , wyboru miedzy Cesarzem ( karmiczny) a Kapłanem ( mąz) 5 kielichow, 13. Smierc, 14. Umiarkowanie Mimo smutku na poczatku ( mimo wszystko) Twoje podejscie do relacji zmieni sie ale.....umiarkowanie to niby równowaga...ale tez mozna ja zinterpretowac jako stanie w rozkroku miedzy jednym a drugim, więc uwazam ze do konca nie odpuscisz. Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 "Karty pokazałay podjecie sprawiedliwej, zdecydowanej i madrej decyzji. A patrząc na karty widac ze dokonałas mądrej dyzcji , wyboru miedzy Cesarzem ( karmiczny) a Kapłanem ( mąz)" no jestem w szoku Lena, nie patrzylam na to az tak.... jestem pod wrazeniem Twojej interpretacji. tylko nie pisz mi prosze o drugim rozkladzie, ze nie odpuszcze do konca...przeciez posrodku jest 13. Smierc.. Cytuj
Lena75 Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 Ezotynko....ale smierc to tez zmiana....a nie ze cos umrze, zniknie i takie tam... Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 Bardzo dziekuje Lena za opinie:) Prosze o opinie jakiegos drugiego Specjaliste:) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi