Skocz do zawartości

Mowa jest srebrem, a milczenie...

Gość Ezotynka

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

...wymowne.

Edytowane przez Ezotynka
likwidacja konta
  • Maestro
Napisano

Decyzja jest słuszna i przede wszystkim bardzo rozsądna. Co do uczuć, to smutek potrwa krótko, po nim w końcu nadejdzie upragnione ukojenie:)

Napisano
11. Sprawiedliwosc, 4. Cesarz, 5. Papiez

Karty pokazałay podjecie sprawiedliwej, zdecydowanej i madrej decyzji. A patrząc na karty widac ze dokonałas mądrej dyzcji , wyboru miedzy Cesarzem ( karmiczny) a Kapłanem ( mąz)

5 kielichow, 13. Smierc, 14. Umiarkowanie

Mimo smutku na poczatku ( mimo wszystko) Twoje podejscie do relacji zmieni sie ale.....umiarkowanie to niby równowaga...ale tez mozna ja zinterpretowac jako stanie w rozkroku miedzy jednym a drugim, więc uwazam ze do konca nie odpuscisz.

Gość Ezotynka
Napisano

"Karty pokazałay podjecie sprawiedliwej, zdecydowanej i madrej decyzji. A patrząc na karty widac ze dokonałas mądrej dyzcji , wyboru miedzy Cesarzem ( karmiczny) a Kapłanem ( mąz)"

no jestem w szoku Lena, nie patrzylam na to az tak.... jestem pod wrazeniem Twojej interpretacji.

tylko nie pisz mi prosze o drugim rozkladzie, ze nie odpuszcze do konca...przeciez posrodku jest 13. Smierc..

Napisano

Ezotynko....ale smierc to tez zmiana....a nie ze cos umrze, zniknie i takie tam... :)

Gość Ezotynka
Napisano

Bardzo dziekuje Lena za opinie:)

Prosze o opinie jakiegos drugiego Specjaliste:)