Skocz do zawartości

juz nie wiem co zrobic w zwiazku z praca...

Arcan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co bedzie jak odejde z pracy?

Kolo, 8 kielichow,paz mieczy

Co bedzie jak zostane w pracy?

Umiarkowanie, gwiazda,9 kielichow

Tak jakby sadzone mi bylo zostac... osiagnelabym sukces po czasie. Jezeli nie odejde to moge jeszcze cos wywalczyc

Chyba nie przypadkowo ta praca pojawila sie w moim zyciu

• Maestro
Napisano

Myślę jak TY, ta praca jest Ci pisana, bo i tak tu wrócisz..

Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

niedawno pragnelas awansu, a teraz chcesz sie juz poddac? Kolo i 8 kielichow pokazuje, ze dzialalabys zbyt pochopnie i pod wplywem emocji szukajac szczescia gdzies - no wlasnie, gdzie? Giermek mieczy nie za dobrze wrozy, ze bedzie to dojrzala decyzja, ze nie bedziesz jej czasem troche zalowac - ten Giermek niejako oglada sie za siebie....i Twoja pozycja w momencie odejscia z pracy nie bylaby najlepsza - drugi rozklad wyraznie sugeruje, aby ostudzic emocje i tu faktycznie lepsze perspektywy w dalszej perspektywie, jesli wytrwasz i nie bedziesz zalamywac rak, niz gdybys rzucila te prace.

Edytowane przez Ezotynka
Napisano (edytowane)

Ezotynka ta korupcja w robocie mnie zniechecila...i to,ze ona ukradla mi awans

Edytowane przez Arcan
Napisano

Co bedzie jak odejde z pracy?

Kolo, 8 kielichow,paz mieczy - nic dobrego. będziesz żałowała tej decyzji

Co bedzie jak zostane w pracy?

Umiarkowanie, gwiazda,9 kielichow - tutaj są lepsze karty. Może spokojnie, ale z czasem bedziesz zadowolona.

Z pierwszego rozkładu wychodzi podsum. wg HB Ksieżyc, z drugiego Cesarz. Ja bez wahania wybrałabym drugą opcje.

Gość Ezotynka
Napisano

emilr, wg HB z sumowania 18. Ksiezyc i 4. Cesarz, ale nawet z popularniejszego w Polsce systemu wychodzi w pierwszym 12. Wisielec, a w drugim 6. Kochankowie:)

Liczy sie system, na ktory zdecydowala sie ewentualnie wrozaca sobie osoba w momencie robienia tego rozkladu, ale jego uzywanie nie jest obligatoryjne;)

Tak czy tak - po tych kartach - karty odradzaja podejmowanie (nieroztropnej?) decyzji..

Napisano (edytowane)

Ja stosuję HB. Chyba wiec dobrze wyliczyłam. Nie wiem jaki jest najpopularniejszy w Polsce system.

Edytowane przez emilr
Gość Ezotynka
Napisano (edytowane)

Nie napisalam, ze zle wyliczylas:) System Hajo Banzhafa jest prostszy, niz ten Heleny Starowieyskiej, ale ze systemow jest calkiem sporo, to sumowanie poczynione przez osoby "z zewnatrz" ma sens wtedy, kiedy wiemy na jaki system zdecydowala sie Arcan, jesli tak podchodzi do rozkladow na 3 karty.

Oba rozklady i systemy tu nie sa za opcja nr 1;)

Edytowane przez Ezotynka
Napisano

Byc może. Każdy ma swój sposób. Ja wybieram ten. Arcan prosi o interpretację, to ją otrzymuje. Ode mnie taką, a nie inną.