kasiulinek87 Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Jak potoczy sie moja wspolpraca z firma w ktorej aktualnie pracuje? do konca tego roku 7 bulaw 2 bulaw as bulaw 2 mieczy jak myslicie? troche nerwowo moze byc, ale raczej stabilnie, bez wiekszych zmian... 7 bulaw to taka jakby walka, napięcie. Może rywalizacja? choć rywalizacja to bardziej 5 buław... Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 rozklad na 3 karty i 2 mieczy jako dolozona i czy jakies specjalne pozycje maja te karty? jak tak ogolnie, to chyba bardziej 7, niz 5 kijow mowi o konkurencji w pracy i to dosc ostrej - w 5-tce to taki bardziej kolowrotek w robocie. Ogolnie spojrz jak bulawowo to wyglada..ale powinno sie z czasem w ciagu roku uspokajac. Cytuj
adivino Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Rywalizacja, kogoś chyba wygryziesz ;p i wskoczysz na nowe stanowisko, ale coś ci tam nie będzie pasowało... Cytuj
agaMAJ Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Spokojnie nie bedzie ale możesz sporo osiągnąć Cytuj
Gość adora Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 7 bulaw 2 bulaw as bulaw 2 mieczy Bedziesz sie chciala wykazac ale wydaje mi sie, ze szefostwo tego niestety nie doceni. Beda wymagac wiecej co Ci sie nie spodoba. Czyli norma jak w kazdej pracy. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 w 7 buławach jest walka, ale taka wewnętrzna. 2 buławy to plany i chęci do ruszenia dalej. Ostatnie dwie mogą mówić o szansie na porozumienie, przedłużenie kontraktu. Cytuj
afercia Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Jak potoczy sie moja wspolpraca z firma w ktorej aktualnie pracuje? do konca tego roku 7 bulaw 2 bulaw as bulaw 2 mieczy Praca będzie dla Ciebie pełna emocji, codziennie coś. Dużo tutaj ruchu i zamieszania. Będziesz się zastanawiać nad odejściem albo wyjazdem. Cytuj
Davisa Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 7 bulaw 2 bulaw as bulaw 2 mieczy Myślę, że będziesz chciała się wykazać w pracy, ale będą jakieś opory. Możliwy konflikt, ale w efekcie wszystko powinno się ułożyć, emocje pójdą na bok.... Cytuj
Trida Napisano 10 Marca 2015 Napisano 10 Marca 2015 Jak potoczy sie moja wspolpraca z firma w ktorej aktualnie pracuje?do konca tego roku 7 bulaw 2 bulaw as bulaw 2 mieczy Będzie bardzo nerwowo... Praca chyba nie do końca Ci odpowiada, robisz to trochę na siłę. Niby masz pomysł na siebie, na pracę w tej firmie ale spotyka się on często z dezaprobatą. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi