szmergel Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Witam, rozłożyłam karty na mojego znajomego z roku. Oczywiście pytanie główne czy będziemy razem Wiem, że część pytań z rozkładu jest nieregulaminowa zatem nie będę ich zamieszczać 2.Czego ja oczekuje od niego/Papież - hmm? 5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ Świat - Powinnam zaczekać na to co przyniesie los 6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 2 puchary - Tak 7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Głupiec - Jedynie przelotny romans, nic trwałego, i być może będę tego żałować Ktoś pomoże w interpretacji? Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 bez pozostalych kart rozklad czesciowy nie oddaje swego sensu..w tym zwiazku uczuciowym i 2 pucharow, to widze nie tyle zwiazek uczuciowy, co samo "zblizenie" sie Was do siebie - moze byc jakas rozmowa w 4 oczy chociazby..a z ta staloscia i Glupcem..mysle, ze bedzie to jakies doswiadczenie dla Was, ale Wasze drogi pewno sie kiedys rozejda w ten Swiat...ale tak jak pisze - rozklad "zle dobrany" do Regulaminu, ale jeszcze kilka postow i bedziesz mogla pokazac nam tu caly ten rozklad w odpowiednim dziale:-) Cytuj
Czarownica Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 2.Czego ja oczekuje od niego/Papież - oczekujesz takiej postawy deklaratywnej, zobowiązań 5. Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ Świat - tak, pokazywać swoją otwartość na relację i chęć jej rozwoju 6. Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy związek uczuciowy / 2 puchary - Tak, będzie między Wami jakies porozumienie, choć nie wydaje mi się, by było to coś poważnego, ale flirt i zauroczenie obustronne jak najbardziej 7. Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Głupiec - no taki "lajtowy" i niepoważny, moim zdaniem to może być fajny związek choć jeszcze nic na forever and ever ale przyjemnie spędzone chwile Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Szmergel, masz juz 100 postow, to mozesz wstawic w odpowiednim dziale caly rozklad:) Cytuj
szmergel Napisano 3 Marca 2015 Autor Napisano 3 Marca 2015 oj jeszcze mi kilku do 100 brakuje;) Cytuj
adivino Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 (edytowane) Nawet jeżeli niektóre pytania są nieregulaminowe, to karta wynikowa jest do weryfikacji, dlatego powinnaś zamieścić karty ze wszystkich pozycji... Proszę nie wprowadzać użytkowniczki w błąd. Edytowane 4 Marca 2015 przez Czarownica reg. Cytuj
Gość Ezotynka Napisano 3 Marca 2015 Napisano 3 Marca 2015 Przepraszam Szmergel, zerknelam na swoj licznik:) te kilka postow to przeciez juz pestka - jak nie dzis, to niedlugo wstawisz caly i bedziemy debatowac nad caloscia:) Cytuj
Gość adora Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 Czego ja oczekuje od niego/Papież - chcialabys powaznego mezczyzny, stabilnego zwiazku Czy powinnam wykonac jakis ruch jego strone?/ Świat - rob tak jak czujesz, badz otwarta na to co zycie niesie Co z tej relacji wyniknie czy stworzymy zwiazwk uczuciowy / 2 puchary - beda rozmowy, moze i spotkanie Jesli tak, to czy zwiazek bedzie staly czy zaledwie romans /Głupiec - stwierdzisz, ze ten mezczyzna nie nadaje sie do zwiazku i znajmomosc pozostanie na stopie kumpelskiej. Cytuj
szmergel Napisano 4 Marca 2015 Autor Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Mi jakoś często na sferę osobistą wypada właśnie Głupiec, może w nim jest jakieś przesłanie dla mnie? Edytowane 4 Marca 2015 przez szmergel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi