Skocz do zawartości

Zarobki na marzec

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Od połowy lutego, nie miałam ani jednego zlecenia. Zbieram kasę na bieżnie i brakuje mi jeszcze trochę aby ją kupić.

Jak będą wyglądać moje zarobki w marcu 2015 :2 mieczy, Słońce, Głupiec, Wisielec, 10 mieczy, cesarzowa - Na początku jeszcze nikt się nie pojawi, ale potem pojawią się zlecenia. Wisielec to pewnie oczekiwanie na nie, więc zakładam, że nie prędko. Te 10 mieczy mnie wystraszyło. Albo kontrola albo się spłuczę. Jak to 1 to bardzo niefajnie.

Co to za sytuacja w 10 mieczy :6 pucharów, Sprawiedliwość, Król pucharów, Król denarów - 6 pucharów i Sprawka mogłyby świadczyć o zakupie tej bieżni, ale Ci królowie mi się nie podobają. I ta sprawka kojarzy mi się z kontrolą oprogramowania na którym pracuje.

Gość Ezotynka
Napisano

zapytam niesmialo...czy to jakis specjalny rozklad na 6 kart? czy na kazdy tydzien 1 karta plus cos dokladane, czy lecialas ciagiem 6 kart a´la Rozklad Opowiesc Tarota?

Napisano

Domyślam się, że Truskawka leciała jednym ciągiem. Kurcze, jeden miesiąc i aż 6 kart. Bez jaj! Myślisz, że przez to naprawdę konkretnie dowiesz się w temacie? Guzik się dowiesz. Możliwe, że jakiś szpec od Tarota rozczytałby to odpowiednio. My to możemy sobie tylko pozgadywać.

Coś pamiętam, było to już dosyć dawno, że 10 Mieczy przy następnej pozytywnej karcie wróżyło dobrze na finanse. To chyba gdzieś tam w poście u Tridy było gdy starała się o nową pracę i pytała wtedy o wysokość zarobku tam.

Gość paulinqa123
Napisano

w tej 10 mieczy wydasz całą kase :) nie widze tutaj niczego gorszego :P możliwe że chodzi o zakup bieżni :) przy kontroli myśle że pokazałby sie mieczowy król

Gość Euterpe
Napisano (edytowane)

Jak będą wyglądać moje zarobki w marcu 2015: 2 mieczy, Słońce, Głupiec, Wisielec, 10 mieczy, cesarzowa

w 2 mieczach będziesz się powstrzymywać z wydatkami. Jeżeli już w coś zainwestujesz jakiś grosz, dokładnie to przemyślisz. W Słońcu sprawa się rozjaśni i, myślę że dzięki temu głupcu zarobki zaczną wyglądać lepiej. Pieniądze same wpadną Ci w ręce. W wisielcu chyba nic nie wydasz, ale też nic nie zyskasz. W 10 mieczach coś zakończysz (mnie to skojarzyło się z całkowitym spłukaniem). W Cesarzowej jesteś już spełniona, szczęśliwa i dumna. Na bieżnię może i uzbierasz, ale chyba niewiele po zakupie może Ci zostać na boku.

król pucharów przeważnie pokazuje mi osobę, o której często myślę, ale tutaj też mogła zaznaczyć się ta bieżna. Król denarów jest oszczędny w wydatkach i jak już by zainwestował, to w coś, co by mu później przyniosło niemałe korzyści.

Edytowane przez Euterpe