Skocz do zawartości

Ponowna naprawa telefonu

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

W nawiązaniu do tego wątku zakładam nowy:

http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/84088-jak-sie-zrealizuje-naprawa-telefonu.html#post657660

Jak przebiegnie naprawa telefonu:

9 monet 10 monet giermek buław 6 pucharów

Powinno być ok, trochę poczekam, ale krócej niż poprzednio, wydaje mi się, ze odeślą go w okolicach urodzin syna (giermek buław 6 pucharów) - 31.03.2015 r., nie mam pewności, czy oddadzą mi pieniądze, choć mam karty monetowe, więc może?

Zadałam jeszcze jedno pytanie : Jak się zrealizuje oddanie mi pieniędzy przez producenta podczas akutalnej reklamacji?

10 monet Diabeł Słonce

wydaje mi się, ze nie będą chcieli, ale bedą do tego zmuszeni, bo się naprawić nie da

Napisano

Wydaje mi się że pieniędzy Ci nie oddadzą. Naprawią telefon . Ale nie wiem czy za jakiś czas ponownie cos w nim nie zaszwankuje.

Gość Euterpe
Napisano

naprawią, więc pieniędzy nie oddadzą.

karty źle nie wyglądają, powinno być dobrze :)

Napisano

Jak przebiegnie naprawa telefonu:

9 monet 10 monet giermek buław 6 pucharów

Telefon będzie jak nowy :)

Jak się zrealizuje oddanie mi pieniędzy przez producenta podczas akutalnej reklamacji?

10 monet Diabeł Słonce

Chyba nie, bo uda się naprawić i będziesz z naprawy zadowolona

Napisano

naprawią, ale ta wada znów się odezwie

oddadzą pieniądze

Napisano

No tu już zdecydowanie lepiej wyglądają karty, niż pod poprzednim pytaniem o telefon. Według mnie powinno być już dobrze, bez sensacji. A te 6 Pucharów na końcu to rozumiem, że telefon będzie śmigał dobrze jak przed pojawieniem się problemu.

Tak już sugerując się tym pierwszym rozkładem to pieniędzy Ci nie oddadzą (znaczy zakładając, że naprawią przyzwoicie). Diabełek już sobie je zatrzyma.