Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2015 Maestro Napisano 4 Marca 2015 W nawiązaniu do tego wątku zakładam nowy: http://www.ezoforum.pl/interpetacje-rozkladow/84088-jak-sie-zrealizuje-naprawa-telefonu.html#post657660 Jak przebiegnie naprawa telefonu: 9 monet 10 monet giermek buław 6 pucharów Powinno być ok, trochę poczekam, ale krócej niż poprzednio, wydaje mi się, ze odeślą go w okolicach urodzin syna (giermek buław 6 pucharów) - 31.03.2015 r., nie mam pewności, czy oddadzą mi pieniądze, choć mam karty monetowe, więc może? Zadałam jeszcze jedno pytanie : Jak się zrealizuje oddanie mi pieniędzy przez producenta podczas akutalnej reklamacji? 10 monet Diabeł Słonce wydaje mi się, ze nie będą chcieli, ale bedą do tego zmuszeni, bo się naprawić nie da Cytuj
bridaa Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 Wydaje mi się że pieniędzy Ci nie oddadzą. Naprawią telefon . Ale nie wiem czy za jakiś czas ponownie cos w nim nie zaszwankuje. Cytuj
Gość Euterpe Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 naprawią, więc pieniędzy nie oddadzą. karty źle nie wyglądają, powinno być dobrze Cytuj
afercia Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 Jak przebiegnie naprawa telefonu: 9 monet 10 monet giermek buław 6 pucharów Telefon będzie jak nowy Jak się zrealizuje oddanie mi pieniędzy przez producenta podczas akutalnej reklamacji? 10 monet Diabeł Słonce Chyba nie, bo uda się naprawić i będziesz z naprawy zadowolona Cytuj
adivino Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 naprawią, ale ta wada znów się odezwie oddadzą pieniądze Cytuj
x-latek Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 No tu już zdecydowanie lepiej wyglądają karty, niż pod poprzednim pytaniem o telefon. Według mnie powinno być już dobrze, bez sensacji. A te 6 Pucharów na końcu to rozumiem, że telefon będzie śmigał dobrze jak przed pojawieniem się problemu. Tak już sugerując się tym pierwszym rozkładem to pieniędzy Ci nie oddadzą (znaczy zakładając, że naprawią przyzwoicie). Diabełek już sobie je zatrzyma. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi