babajaga33 Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 w rozkładzie Koło astrologiczne na pozycji 7 odpowiadajacej za związki i relacje wyszła mi 6 mieczy. Co o tym myślicie? Co to mówi o moim partnerze?
afercia Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 (edytowane) Myślę, że te karty sugerują przeczytanie tego: http://www.ezoforum.pl/regulaminy-dzialow/78040-regulamin-interpretacji-rozkladow.html :energia: I czyj w końcu jest twój partner skoro rozkład dla koleżanki? ^. Na pewno musisz napisać własną interpretację tej karty, chociaż ja nie wiem czy rozkład jest weryfikowalny? Edytowane 4 Marca 2015 przez afercia
babajaga33 Napisano 4 Marca 2015 Autor Napisano 4 Marca 2015 Późna pora, przepraszam;-) Miałam zapytać, co to moze mówić o jej partnerze? Moja interpretacja: myślę, że rozważa odejście, być może na chwilę
Koma Napisano 4 Marca 2015 Napisano 4 Marca 2015 Jesli kolo w znaczeniu (jak)12 domow astrologicznych, nie bedzie weryfikowalny.
Czarownica Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 Pomijając brak interpretacji - Narusza regulamin - pytanie o osoby trzecie i inwigilujące ich wnętrze.
Rekomendowane odpowiedzi