Gość adora Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 Jak zrealizuje sie moje marzenie, ze w obecnym cyklu zajde w ciaze: 9 Bulaw......6 Mieczy.......Kolo --> Cesarzowa Nie bylam co do tego Kola pewna wiec dolozylam karte : 6 Kielichow 9 bulaw moze pokazywac, ze wszystko sie rozciagnie w czasie. Moze tez ukazywac mojego meza, ktory bardzo pragnie potomstwa. Cos mi sie wydaje, ze stanie sie to na urlopie. Czyli juz niedlugo, bo to przelom kwietnia i maja. Jak Wy to widzicie? Cytuj
Taya Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 Nie w tym cyklu - 9 buław i 6 mieczy to przygotowywanie się na przyszłe wydarzenia, które dopiero nadejdą, a Koło Fortuny to niezależne od ciebie okoliczności. Cesarzowa pokazuje, że jesteś płodna, także nie martw się, będzie dobrze. Cytuj
Gość MaryjaMagdalena Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 Widać, że długo już się staracie o potomstwo. Problem widzę także w psychice. Niestety ale bardzo często nasz umysł jest sprawcą wielu spraw. Im bardziej czegoś pragniesz, tym mniejsze szanse na realizację. W mmencie kiedy ospuszczamy to na czym się wczesniej tak skupialiśmy, realizuje się. Ja bardziej widzę tu zapłodnienie za pomocą ingerencji lekarza. Możliwe że mąż ma za słabe nasienie. Według mnie pomoc medyczna, lekarza jest tu potrzebna. Cytuj
bridaa Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 w tym cyklu jeszcze nie, ale wszystko na dobrej drodze Cytuj
Gość Euterpe Napisano 5 Marca 2015 Napisano 5 Marca 2015 nie widzę w tych kartach ciąży 9 buław dystansuje się 6 mieczy ucina stare i idzie dalej, może zbyt często o tym myślisz koło - w tym cyklu nie wiele może zależeć od Ciebie, poczekaj na lepszy moment Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 6 Marca 2015 Maestro Napisano 6 Marca 2015 9 Bulaw......6 Mieczy.......Kolo --6 kielichów > Słońce ........Diabeł..........Wieża....Cesarz....Śmierć .................Pustelnik....Sąd...Gwiazda .........................Rydwan...Diabeł ...........................Głupiec Jak dla mnie będzie to dosłownie wpadka, w najmniej spodziewanym momencie, blokady psychiczne puszczą i możliwe, że w tym cyklu, jak nie w tym to najdalej w następnym Cytuj
Trida Napisano 6 Marca 2015 Napisano 6 Marca 2015 Jak zrealizuje sie moje marzenie, ze w obecnym cyklu zajde w ciaze:9 Bulaw......6 Mieczy.......Kolo --> Cesarzowa Nie bylam co do tego Kola pewna wiec dolozylam karte : 6 Kielichow Ten cykl, wg mnie, to jeszcze nie to ale jest blisko (ze względu na Cesarzową) Cytuj
emilr Napisano 6 Marca 2015 Napisano 6 Marca 2015 Jak zrealizuje sie moje marzenie, ze w obecnym cyklu zajde w ciaze: 9 Bulaw......6 Mieczy.......Kolo --> Cesarzowa Nie bylam co do tego Kola pewna wiec dolozylam karte : 6 Kielichow 9 bulaw moze pokazywac, ze wszystko sie rozciagnie w czasie. Moze tez ukazywac mojego meza, ktory bardzo pragnie potomstwa. Cos mi sie wydaje, ze stanie sie to na urlopie. Czyli juz niedlugo, bo to przelom kwietnia i maja. Jak Wy to widzicie? nie , mi koło X pokazało kiedys dosłownie @. Cytuj
afercia Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Jak zrealizuje sie moje marzenie, ze w obecnym cyklu zajde w ciaze: 9 Bulaw......6 Mieczy.......Kolo --> Cesarzowa Nie bylam co do tego Kola pewna wiec dolozylam karte : 6 Kielichow Bardzo byś chciała ale niestety, koło to coś cyklicznego więc dalej będzie ruch, 6 mieczy to bezpośrednio może mówić o okresie jako o płynie. Cytuj
Gość adora Napisano 1 Kwietnia 2015 Napisano 1 Kwietnia 2015 Niestety dzis przyszla @ Dziekuje za podpowiedzi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi