Ceres Napisano 6 Marca 2015 Napisano 6 Marca 2015 Urodziny były 2 tyg temu ale afercia mnie zainspirowała, żeby postawić sobie rozkładzik, bo wszystkie horoskopy mi trąbią, że to ma być jakiś przełomowy rok. Singielka, pracująca ale chcąca się zwolnić, planująca wyjazd za granicę, usiłująca rozkręcić trochę swój biznes, wieczny niedosyt pieniędzy, bezdzietna, brak perspektyw na normalnego faceta ewentualnie jak się jakiś normalny trafi to przeważnie mnie nudzi. Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku W uczuciach - III Kielichów, Rycerz Mieczy dobrałam As Kielichów Szerokie kontakty towarzyskie, sporo czasu będę spędzała wśród ludzi ale nikt mnie nie zainteresuje w sensie uczuciowym dobrałam Asa kielonków więc ewentualnie pojawi się jakiś cyniczny, elokwentny, złośliwy facet W karierze - Rycerz Monet, II Monet Nowa praca i to niejedna W finansach - I MAG, VI Mieczy Los stworzy mi okazje do polepszenia sytuacji finansowej, szukanie rozwiązań, z 6 mieczy możliwość wyjazdu za granicę w celu polepszenia finansów i to by się nawet zgadzało z moimi planami W zdrowiu - Król Monet, Król Buław Na zdrowiu w tarocie się nie znam ale tak jakoś z nogami, stawami kolanowymi mi się skojarzyło ( buławy - nogi, monety kulki - stawy), mam początki zwyrodnienia właśnie stawów kolanowych więc może mi będą doskwierać Niespodzianka - VIII Buław, Paź Monet Niespodziewana propozycja, kursu, pracy szkolenia, albo prezent od kogoś młodszego niż ja albo niespodziewane pieniążki, wygrana itp Ostrzeżenie - IX Mieczy, XIX SŁOŃCE Karty ostrzegają mnie przed zbytnia lekkomyślnością, bujaniem w obłokach i koncentrowaniu się na robieniu rzeczy, których mogę kiedyś żałować Na co zapracuję sama W uczuciach - As Mieczy, Królowa Buław Posprzątam w swoich uczuciach, przestanę rozmyślać o tym co poszło w przeszłości źle, doda mi to pewności siebie W karierze - X KOŁO FORTUNY, XXI ŚWIAT Wyjadę do pracy za granicę, zaryzykuję W finansach - XI Kielichów, II KAPŁANKA Będę wydawać pieniążki na przyjemności ale będzie stabilnie. W zdrowiu - X Kielichów, III CESARZOWA Heh nie wiem wpadka w sensie ciąża? Najważniejsze wydarzenie tego roku: XI MOC, II Mieczy, Król Kielichów Osiągnięcie jakiejś stabilizacji, ewentualnie brnięcie w związek z trudną we współżyciu osobą Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów Zmieni się moje podejście do spraw uczuciowych, tak jakbym związała się z kimś, kto jest słabszy niż ja, młodszy. Inne interpretacje mil widziane Cytuj
Lena75 Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku W uczuciach - III Kielichów, Rycerz Mieczy dobrałam As Kielichów Pojawi sie jakiś facet , ale niezbyt "fajny" , pomyslałam też ze mozesz byc tą drugą w związku z tym Panem. Jakis romans sie kroi , ale raczej nic powaznego. W karierze - Rycerz Monet, II Monet Niestety jak dla mnie bez zmian, wrecz bedziesz miała "wywalone" W finansach - I MAG, VI Mieczy Szykuja się zmiany, widac tu zwolnienie z pracy jak i podróż, impuls do działania , do nowego W zdrowiu - Król Monet, Król Buław Poszperałam i....znalazłam ze Król Monet moze wskazywac na problemy z wyrostkiem robaczkowym...a buławiany to mzoe byc coś z żyłami... Niespodzianka - VIII Buław, Paź Monet Dośc szybko dostaniesz jakąs szanse... Ostrzeżenie - IX Mieczy, XIX SŁOŃCE Nie postepowac zbyt lekkomyślnie i beztrosko, przestac sie dreczyc rozmyslaniami. Na co zapracuję sama W uczuciach - As Mieczy, Królowa Buław W uczuciach wyjasnienie sobie czegos z kimś, byc moze z pomoca jakiejs kobiety. W karierze - X KOŁO FORTUNY, XXI ŚWIAT Zmiany i oddalenie...czyli chyba wyjedziesz za granice. W finansach - XI Kielichów, II KAPŁANKA Bedziesz zadowolona w kapłance widze takie rozsadne obracanie pieniedzmi. W zdrowiu - X Kielichów, III CESARZOWA Pomyslam tu o problemach w sprawach kobiecych ... Najważniejsze wydarzenie tego roku: XI MOC, II Mieczy, Król Kielichów Trudne relacje z facetem "słabszym " emocjonalnie od Ciebie. Widac ze to Ty bedziesz grała tu pierwsze skrzypce, co do konca nie bedzie Ci się podobało. Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów Po okresie zmagan , nastąpi czas zgody i przyjaźni...bedziesz wracała wspomnieniami do starej miłosci. 1 Cytuj
Ceres Napisano 7 Marca 2015 Autor Napisano 7 Marca 2015 Dzięki wielkie czyli kasa ok, ale faceta normalnego nadal zero, dobre i to Cytuj
afercia Napisano 9 Marca 2015 Napisano 9 Marca 2015 Cieszę się, że zainspirowałam sto lat dużo miłości i szczęścia Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku W uczuciach - III Kielichów, Rycerz Mieczy dobrałam As Kielichów Będzie coś się działo, pojawi się inteligentny i błyskotliwy mężczyzna ale związek na trzeciego W karierze - Rycerz Monet, II Monet Stabilizacja i nowe możliwości, ogólnie narzekać nie będziesz. W finansach - I MAG, VI Mieczy Pokażesz swoje możliwości i Cię wyślą na delegacje gdzie sobie dorobisz, albo będziesz swoje produkty/usługi wysyłała za granicę W zdrowiu - Król Monet, Król Buław Jakaś gorączka, ewentualnie problemy z żylakami Niespodzianka - VIII Buław, Paź Monet Szybka dodatkowa kasa, jakiś wyjazd slużbowy Ostrzeżenie - IX Mieczy, XIX SŁOŃCE Nie bądź egoistką. Na co zapracuję sama W uczuciach - As Mieczy, Królowa Buław Poodcinasz się od tego czego nie chcesz, popracujesz nad swoim seksapilem W karierze - X KOŁO FORTUNY, XXI ŚWIAT Zapracujesz sobie na jakąś delegacje albo kontakty z zagranicą, dość nieoczekiwana propozycja W finansach - XI Kielichów, II KAPŁANKA zgaduje że ma byc IX kielichów, zapracujesz sobie na stabilność i satysfakcję z zarabianych pieniędzy W zdrowiu - X Kielichów, III CESARZOWA Jakaś choroba dziedziczna na którą chorują kobiety albo faktycznie wpadka Najważniejsze wydarzenie tego roku: XI MOC, II Mieczy, Król Kielichów Pewien mężczyzna wywoła w Tobie emocjonalną burzę i będziesz musiała wybrać. Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów Będziesz miała galimatias w uczuciach, ktoś zawalczy ktoś powróci i raczej to one będą tutaj najważniejsze 1 Cytuj
Ceres Napisano 12 Marca 2015 Autor Napisano 12 Marca 2015 Dzięki i wzajemnie. A z ta wysyłką/sprzedażą za granice fajnie jakby się sprawdziło. Otwarłam w tym miesiącu 4 sklepy na portalach za granica. Mam nadzieje, że coś z tego będzie Cytuj
Trida Napisano 13 Marca 2015 Napisano 13 Marca 2015 Primo – najlepsiejszego Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku W uczuciach - III Kielichów, Rycerz Mieczy dobrałam As Kielichów Impreza, romans, szybka akcja, rozbudzenie i ujarzmienie uczuć. Pewne zmiany ale bez stałego związku jak na moje oko. Na pewno szansa na przewartościowanie pewnych spraw. W karierze - Rycerz Monet, II Monet Uhuhu nowa praca jak nic koleżanko W finansach - I MAG, VI Mieczy Tutaj lekko mieć nie będziesz – na co zapracujesz to zyskasz ale też w tej 4 mieczowej uważaj na jakieś niespodziewane (niezbyt miłe) wydatki. W zdrowiu - Król Monet, Król Buław Wszystko ładnie tylko uważaj na ‘zabawy łóżkowe’, co by za figlarnie nie było Niespodzianka - VIII Buław, Paź Monet Dobre wiadomości związane z finansami. Ostrzeżenie - IX Mieczy, XIX SŁOŃCE Oj na wpadkę uważaj…. No i ta lekkomyślność – podpisuję się. Na co zapracuję sama W uczuciach - As Mieczy, Królowa Buław Na zmianę swojego podejścia. W karierze - X KOŁO FORTUNY, XXI ŚWIAT Na zmianę pracy i chyba ten wyjazd zdecydowanie dojdzie do skutku. W finansach - XI Kielichów, II KAPŁANKA Jakieś lekkie przyjemności ale z głową. W zdrowiu - X Kielichów, III CESARZOWA No właśnie wpadka :/ albo problemy kobiece związane z żuławowym Najważniejsze wydarzenie tego roku: XI MOC, II Mieczy, Król Kielichów Odcięcie się od pewnych niechcianych uczuć. Pewność siebie. Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów No tutaj może być różnie. Widać ta walkę ‘samej ze sobą’ wg mnie, głownie z uczuciami. Powroty uczuć z przeszłości. 1 Cytuj
Ceres Napisano 13 Marca 2015 Autor Napisano 13 Marca 2015 Dzięki Trida mam nadzieje, że wpadki w tym roku jednak nie będzie Cytuj
Ceres Napisano 22 Lutego 2016 Autor Napisano 22 Lutego 2016 dziękuję za pomoc - weryfikacja Urodziny były 2 tyg temu ale afercia mnie zainspirowała, żeby postawić sobie rozkładzik, bo wszystkie horoskopy mi trąbią, że to ma być jakiś przełomowy rok.Singielka, pracująca ale chcąca się zwolnić, planująca wyjazd za granicę, usiłująca rozkręcić trochę swój biznes, wieczny niedosyt pieniędzy, bezdzietna, brak perspektyw na normalnego faceta ewentualnie jak się jakiś normalny trafi to przeważnie mnie nudzi. Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku W uczuciach - III Kielichów, Rycerz Mieczy dobrałam As Kielichów Szerokie kontakty towarzyskie, sporo czasu będę spędzała wśród ludzi ale nikt mnie nie zainteresuje w sensie uczuciowym dobrałam Asa kielonków więc ewentualnie pojawi się jakiś cyniczny, elokwentny, złośliwy facet W karierze - Rycerz Monet, II Monet Nowa praca i to niejedna W finansach - I MAG, VI Mieczy Los stworzy mi okazje do polepszenia sytuacji finansowej, szukanie rozwiązań, z 6 mieczy możliwość wyjazdu za granicę w celu polepszenia finansów i to by się nawet zgadzało z moimi planami W zdrowiu - Król Monet, Król Buław Na zdrowiu w tarocie się nie znam ale tak jakoś z nogami, stawami kolanowymi mi się skojarzyło ( buławy - nogi, monety kulki - stawy), mam początki zwyrodnienia właśnie stawów kolanowych więc może mi będą doskwierać Niespodzianka - VIII Buław, Paź Monet Niespodziewana propozycja, kursu, pracy szkolenia, albo prezent od kogoś młodszego niż ja albo niespodziewane pieniążki, wygrana itp Ostrzeżenie - IX Mieczy, XIX SŁOŃCE Karty ostrzegają mnie przed zbytnia lekkomyślnością, bujaniem w obłokach i koncentrowaniu się na robieniu rzeczy, których mogę kiedyś żałować Na co zapracuję sama W uczuciach - As Mieczy, Królowa Buław Posprzątam w swoich uczuciach, przestanę rozmyślać o tym co poszło w przeszłości źle, doda mi to pewności siebie W karierze - X KOŁO FORTUNY, XXI ŚWIAT Wyjadę do pracy za granicę, zaryzykuję W finansach - XI Kielichów, II KAPŁANKA Będę wydawać pieniążki na przyjemności ale będzie stabilnie. W zdrowiu - X Kielichów, III CESARZOWA Heh nie wiem wpadka w sensie ciąża? nie wpadłam za to przytyłam Najważniejsze wydarzenie tego roku: XI MOC, II Mieczy, Król Kielichów Osiągnięcie jakiejś stabilizacji, ewentualnie brnięcie w związek z trudną we współżyciu osobą Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów Zmieni się moje podejście do spraw uczuciowych, tak jakbym związała się z kimś, kto jest słabszy niż ja, młodszy. Inne interpretacje mil widziane Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku W uczuciach - III Kielichów, Rycerz Mieczy dobrałam As Kielichów Pojawi sie jakiś facet , ale niezbyt "fajny" , pomyslałam też ze mozesz byc tą drugą w związku z tym Panem. Jakis romans sie kroi , ale raczej nic powaznego. W karierze - Rycerz Monet, II Monet Niestety jak dla mnie bez zmian, wrecz bedziesz miała "wywalone" W finansach - I MAG, VI Mieczy Szykuja się zmiany, widac tu zwolnienie z pracy jak i podróż, impuls do działania , do nowego W zdrowiu - Król Monet, Król Buław Poszperałam i....znalazłam ze Król Monet moze wskazywac na problemy z wyrostkiem robaczkowym...a buławiany to mzoe byc coś z żyłami... Niespodzianka - VIII Buław, Paź Monet Dośc szybko dostaniesz jakąs szanse... Ostrzeżenie - IX Mieczy, XIX SŁOŃCE Nie postepowac zbyt lekkomyślnie i beztrosko, przestac sie dreczyc rozmyslaniami. Na co zapracuję sama W uczuciach - As Mieczy, Królowa Buław W uczuciach wyjasnienie sobie czegos z kimś, byc moze z pomoca jakiejs kobiety. W karierze - X KOŁO FORTUNY, XXI ŚWIAT Zmiany i oddalenie...czyli chyba wyjedziesz za granice. W finansach - XI Kielichów, II KAPŁANKA Bedziesz zadowolona w kapłance widze takie rozsadne obracanie pieniedzmi. W zdrowiu - X Kielichów, III CESARZOWA Pomyslam tu o problemach w sprawach kobiecych ... Najważniejsze wydarzenie tego roku: XI MOC, II Mieczy, Król Kielichów Trudne relacje z facetem "słabszym " emocjonalnie od Ciebie. Widac ze to Ty bedziesz grała tu pierwsze skrzypce, co do konca nie bedzie Ci się podobało. Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów Po okresie zmagan , nastąpi czas zgody i przyjaźni...bedziesz wracała wspomnieniami do starej miłosci. Cieszę się, że zainspirowałam sto lat dużo miłości i szczęścia Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku W uczuciach - III Kielichów, Rycerz Mieczy dobrałam As Kielichów Będzie coś się działo, pojawi się inteligentny i błyskotliwy mężczyzna ale związek na trzeciego W karierze - Rycerz Monet, II Monet Stabilizacja i nowe możliwości, ogólnie narzekać nie będziesz. W finansach - I MAG, VI Mieczy Pokażesz swoje możliwości i Cię wyślą na delegacje gdzie sobie dorobisz, albo będziesz swoje produkty/usługi wysyłała za granicę W zdrowiu - Król Monet, Król Buław Jakaś gorączka, ewentualnie problemy z żylakami Niespodzianka - VIII Buław, Paź Monet Szybka dodatkowa kasa, jakiś wyjazd slużbowy Ostrzeżenie - IX Mieczy, XIX SŁOŃCE Nie bądź egoistką. Na co zapracuję sama W uczuciach - As Mieczy, Królowa Buław Poodcinasz się od tego czego nie chcesz, popracujesz nad swoim seksapilem W karierze - X KOŁO FORTUNY, XXI ŚWIAT Zapracujesz sobie na jakąś delegacje albo kontakty z zagranicą, dość nieoczekiwana propozycja W finansach - XI Kielichów, II KAPŁANKA zgaduje że ma byc IX kielichów, zapracujesz sobie na stabilność i satysfakcję z zarabianych pieniędzy W zdrowiu - X Kielichów, III CESARZOWA Jakaś choroba dziedziczna na którą chorują kobiety albo faktycznie wpadka Najważniejsze wydarzenie tego roku: XI MOC, II Mieczy, Król Kielichów Pewien mężczyzna wywoła w Tobie emocjonalną burzę i będziesz musiała wybrać. Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów Będziesz miała galimatias w uczuciach, ktoś zawalczy ktoś powróci i raczej to one będą tutaj najważniejsze Primo – najlepsiejszego Impreza, romans, szybka akcja, rozbudzenie i ujarzmienie uczuć. Pewne zmiany ale bez stałego związku jak na moje oko. Na pewno szansa na przewartościowanie pewnych spraw. Uhuhu nowa praca jak nic koleżanko Tutaj lekko mieć nie będziesz – na co zapracujesz to zyskasz ale też w tej 4 mieczowej uważaj na jakieś niespodziewane (niezbyt miłe) wydatki. Wszystko ładnie tylko uważaj na ‘zabawy łóżkowe’, co by za figlarnie nie było Dobre wiadomości związane z finansami. Oj na wpadkę uważaj…. No i ta lekkomyślność – podpisuję się. Na zmianę swojego podejścia. Na zmianę pracy i chyba ten wyjazd zdecydowanie dojdzie do skutku. Jakieś lekkie przyjemności ale z głową. No właśnie wpadka :/ albo problemy kobiece związane z żuławowym Odcięcie się od pewnych niechcianych uczuć. Pewność siebie. No tutaj może być różnie. Widać ta walkę ‘samej ze sobą’ wg mnie, głownie z uczuciami. Powroty uczuć z przeszłości. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi