Skocz do zawartości

Rozkład urodzinowy 2015 za afercią :) (ZWERYFIKOWANY)

Ceres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Urodziny były 2 tyg temu ale afercia mnie zainspirowała, żeby postawić sobie rozkładzik, bo wszystkie horoskopy mi trąbią, że to ma być jakiś przełomowy rok.

Singielka, pracująca ale chcąca się zwolnić, planująca wyjazd za granicę, usiłująca rozkręcić trochę swój biznes, wieczny niedosyt pieniędzy, bezdzietna, brak perspektyw na normalnego faceta ewentualnie jak się jakiś normalny trafi to przeważnie mnie nudzi.

Prezenty od losu - co samo przyjdzie w ciągu najbliższego roku

W uczuciach - III Kielichów, Rycerz Mieczy dobrałam As Kielichów

Szerokie kontakty towarzyskie, sporo czasu będę spędzała wśród ludzi ale nikt mnie nie zainteresuje w sensie uczuciowym dobrałam Asa kielonków więc ewentualnie pojawi się jakiś cyniczny, elokwentny, złośliwy facet

W karierze - Rycerz Monet, II Monet

Nowa praca i to niejedna

W finansach - I MAG, VI Mieczy

Los stworzy mi okazje do polepszenia sytuacji finansowej, szukanie rozwiązań, z 6 mieczy możliwość wyjazdu za granicę w celu polepszenia finansów i to by się nawet zgadzało z moimi planami

W zdrowiu - Król Monet, Król Buław

Na zdrowiu w tarocie się nie znam ale tak jakoś z nogami, stawami kolanowymi mi się skojarzyło ( buławy - nogi, monety kulki - stawy), mam początki zwyrodnienia właśnie stawów kolanowych więc może mi będą doskwierać

Niespodzianka - VIII Buław, Paź Monet

Niespodziewana propozycja, kursu, pracy szkolenia, albo prezent od kogoś młodszego niż ja albo niespodziewane pieniążki, wygrana itp

Ostrzeżenie - IX Mieczy, XIX SŁOŃCE

Karty ostrzegają mnie przed zbytnia lekkomyślnością, bujaniem w obłokach i koncentrowaniu się na robieniu rzeczy, których mogę kiedyś żałować

Na co zapracuję sama

W uczuciach - As Mieczy, Królowa Buław

Posprzątam w swoich uczuciach, przestanę rozmyślać o tym co poszło w przeszłości źle, doda mi to pewności siebie

W karierze - X KOŁO FORTUNY, XXI ŚWIAT

Wyjadę do pracy za granicę, zaryzykuję

W finansach - XI Kielichów, II KAPŁANKA

Będę wydawać pieniążki na przyjemności ale będzie stabilnie.

W zdrowiu - X Kielichów, III CESARZOWA

Heh nie wiem :) wpadka w sensie ciąża?

Najważniejsze wydarzenie tego roku: XI MOC, II Mieczy, Król Kielichów

Osiągnięcie jakiejś stabilizacji, ewentualnie brnięcie w związek z trudną we współżyciu osobą

Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów

Zmieni się moje podejście do spraw uczuciowych, tak jakbym związała się z kimś, kto jest słabszy niż ja, młodszy.

Inne interpretacje mil widziane :)

Napisano

Pojawi sie jakiś facet , ale niezbyt "fajny" , pomyslałam też ze mozesz byc tą drugą w związku z tym Panem. Jakis romans sie kroi , ale raczej nic powaznego.

Niestety jak dla mnie bez zmian, wrecz bedziesz miała "wywalone"

Szykuja się zmiany, widac tu zwolnienie z pracy jak i podróż, impuls do działania , do nowego

Poszperałam i....znalazłam ze Król Monet moze wskazywac na problemy z wyrostkiem robaczkowym...a buławiany to mzoe byc coś z żyłami...

Dośc szybko dostaniesz jakąs szanse...

Nie postepowac zbyt lekkomyślnie i beztrosko, przestac sie dreczyc rozmyslaniami.

Na co zapracuję sama

W uczuciach wyjasnienie sobie czegos z kimś, byc moze z pomoca jakiejs kobiety.

Zmiany i oddalenie...czyli chyba wyjedziesz za granice.

Bedziesz zadowolona w kapłance widze takie rozsadne obracanie pieniedzmi.

Pomyslam tu o problemach w sprawach kobiecych ...

Trudne relacje z facetem "słabszym " emocjonalnie od Ciebie. Widac ze to Ty bedziesz grała tu pierwsze skrzypce, co do konca nie bedzie Ci się podobało.

Efekty na koniec cyklu czyli kolejnych urodzin: V Buław, Paź Kielichów, VI Kielichów

Po okresie zmagan , nastąpi czas zgody i przyjaźni...bedziesz wracała wspomnieniami do starej miłosci.

• Lubię to! 1
Napisano

Dzięki wielkie czyli kasa ok, ale faceta normalnego nadal zero, dobre i to

Napisano

Cieszę się, że zainspirowałam :) sto lat :kwiatek: dużo miłości i szczęścia :serducho:

Będzie coś się działo, pojawi się inteligentny i błyskotliwy mężczyzna ale związek na trzeciego

Stabilizacja i nowe możliwości, ogólnie narzekać nie będziesz.

Pokażesz swoje możliwości i Cię wyślą na delegacje gdzie sobie dorobisz, albo będziesz swoje produkty/usługi wysyłała za granicę

Jakaś gorączka, ewentualnie problemy z żylakami

Szybka dodatkowa kasa, jakiś wyjazd slużbowy

Nie bądź egoistką.

Na co zapracuję sama

Poodcinasz się od tego czego nie chcesz, popracujesz nad swoim seksapilem

Zapracujesz sobie na jakąś delegacje albo kontakty z zagranicą, dość nieoczekiwana propozycja

zgaduje że ma byc IX kielichów, zapracujesz sobie na stabilność i satysfakcję z zarabianych pieniędzy

Jakaś choroba dziedziczna na którą chorują kobiety albo faktycznie wpadka :)

Pewien mężczyzna wywoła w Tobie emocjonalną burzę i będziesz musiała wybrać.

Będziesz miała galimatias w uczuciach, ktoś zawalczy ktoś powróci i raczej to one będą tutaj najważniejsze

• Lubię to! 1
Napisano

Dzięki i wzajemnie. A z ta wysyłką/sprzedażą za granice fajnie jakby się sprawdziło. Otwarłam w tym miesiącu 4 sklepy na portalach za granica. Mam nadzieje, że coś z tego będzie :)

Napisano

Primo – najlepsiejszego :D:bukiet:

Impreza, romans, szybka akcja, rozbudzenie i ujarzmienie uczuć. Pewne zmiany ale bez stałego związku jak na moje oko. Na pewno szansa na przewartościowanie pewnych spraw.

Uhuhu nowa praca jak nic koleżanko :)

Tutaj lekko mieć nie będziesz – na co zapracujesz to zyskasz ale też w tej 4 mieczowej uważaj na jakieś niespodziewane (niezbyt miłe) wydatki.

Wszystko ładnie tylko uważaj na ‘zabawy łóżkowe’, co by za figlarnie nie było ;)

Dobre wiadomości związane z finansami.

Oj na wpadkę uważaj…. No i ta lekkomyślność – podpisuję się.

Na co zapracuję sama

Na zmianę swojego podejścia.

Na zmianę pracy :) i chyba ten wyjazd zdecydowanie dojdzie do skutku.

Jakieś lekkie przyjemności ale z głową.

No właśnie wpadka :/ albo problemy kobiece związane z żuławowym ;)

Odcięcie się od pewnych niechcianych uczuć. Pewność siebie.

No tutaj może być różnie. Widać ta walkę ‘samej ze sobą’ wg mnie, głownie z uczuciami. Powroty uczuć z przeszłości.
  • Lubię to! 1
Napisano

Dzięki Trida :) mam nadzieje, że wpadki w tym roku jednak nie będzie :)

• 11 miesięcy temu...
Napisano

dziękuję za pomoc - weryfikacja

Urodziny były 2 tyg temu ale afercia mnie zainspirowała, żeby postawić sobie rozkładzik, bo wszystkie horoskopy mi trąbią, że to ma być jakiś przełomowy rok.

Singielka, pracująca ale chcąca się zwolnić, planująca wyjazd za granicę, usiłująca rozkręcić trochę swój biznes, wieczny niedosyt pieniędzy, bezdzietna, brak perspektyw na normalnego faceta ewentualnie jak się jakiś normalny trafi to przeważnie mnie nudzi.

Szerokie kontakty towarzyskie, sporo czasu będę spędzała wśród ludzi ale nikt mnie nie zainteresuje w sensie uczuciowym dobrałam Asa kielonków więc ewentualnie pojawi się jakiś cyniczny, elokwentny, złośliwy facet

Nowa praca i to niejedna

Los stworzy mi okazje do polepszenia sytuacji finansowej, szukanie rozwiązań, z 6 mieczy możliwość wyjazdu za granicę w celu polepszenia finansów i to by się nawet zgadzało z moimi planami

Na zdrowiu w tarocie się nie znam ale tak jakoś z nogami, stawami kolanowymi mi się skojarzyło ( buławy - nogi, monety kulki - stawy), mam początki zwyrodnienia właśnie stawów kolanowych więc może mi będą doskwierać

Niespodziewana propozycja, kursu, pracy szkolenia, albo prezent od kogoś młodszego niż ja albo niespodziewane pieniążki, wygrana itp

Karty ostrzegają mnie przed zbytnia lekkomyślnością, bujaniem w obłokach i koncentrowaniu się na robieniu rzeczy, których mogę kiedyś żałować

Na co zapracuję sama

Posprzątam w swoich uczuciach, przestanę rozmyślać o tym co poszło w przeszłości źle, doda mi to pewności siebie

Wyjadę do pracy za granicę, zaryzykuję

Będę wydawać pieniążki na przyjemności ale będzie stabilnie.

Heh nie wiem :) wpadka w sensie ciąża?

nie wpadłam za to przytyłam :)

Osiągnięcie jakiejś stabilizacji, ewentualnie brnięcie w związek z trudną we współżyciu osobą

Zmieni się moje podejście do spraw uczuciowych, tak jakbym związała się z kimś, kto jest słabszy niż ja, młodszy.

Inne interpretacje mil widziane :)

Pojawi sie jakiś facet , ale niezbyt "fajny" , pomyslałam też ze mozesz byc tą drugą w związku z tym Panem. Jakis romans sie kroi , ale raczej nic powaznego.

Niestety jak dla mnie bez zmian, wrecz bedziesz miała "wywalone"

Szykuja się zmiany, widac tu zwolnienie z pracy jak i podróż, impuls do działania , do nowego

Poszperałam i....znalazłam ze Król Monet moze wskazywac na problemy z wyrostkiem robaczkowym...a buławiany to mzoe byc coś z żyłami...

Dośc szybko dostaniesz jakąs szanse...

Nie postepowac zbyt lekkomyślnie i beztrosko, przestac sie dreczyc rozmyslaniami.

Na co zapracuję sama

W uczuciach wyjasnienie sobie czegos z kimś, byc moze z pomoca jakiejs kobiety.

Zmiany i oddalenie...czyli chyba wyjedziesz za granice.

Bedziesz zadowolona w kapłance widze takie rozsadne obracanie pieniedzmi.

Pomyslam tu o problemach w sprawach kobiecych ...

Trudne relacje z facetem "słabszym " emocjonalnie od Ciebie. Widac ze to Ty bedziesz grała tu pierwsze skrzypce, co do konca nie bedzie Ci się podobało.

Po okresie zmagan , nastąpi czas zgody i przyjaźni...bedziesz wracała wspomnieniami do starej miłosci.

Cieszę się, że zainspirowałam :) sto lat :kwiatek: dużo miłości i szczęścia :serducho:

Będzie coś się działo, pojawi się inteligentny i błyskotliwy mężczyzna ale związek na trzeciego

Stabilizacja i nowe możliwości, ogólnie narzekać nie będziesz.

Pokażesz swoje możliwości i Cię wyślą na delegacje gdzie sobie dorobisz, albo będziesz swoje produkty/usługi wysyłała za granicę

Jakaś gorączka, ewentualnie problemy z żylakami

Szybka dodatkowa kasa, jakiś wyjazd slużbowy

Nie bądź egoistką.

Na co zapracuję sama

Poodcinasz się od tego czego nie chcesz, popracujesz nad swoim seksapilem

Zapracujesz sobie na jakąś delegacje albo kontakty z zagranicą, dość nieoczekiwana propozycja

zgaduje że ma byc IX kielichów, zapracujesz sobie na stabilność i satysfakcję z zarabianych pieniędzy

Jakaś choroba dziedziczna na którą chorują kobiety albo faktycznie wpadka :)

Pewien mężczyzna wywoła w Tobie emocjonalną burzę i będziesz musiała wybrać.

Będziesz miała galimatias w uczuciach, ktoś zawalczy ktoś powróci i raczej to one będą tutaj najważniejsze

Primo – najlepsiejszego :D:bukiet:

Impreza, romans, szybka akcja, rozbudzenie i ujarzmienie uczuć. Pewne zmiany ale bez stałego związku jak na moje oko. Na pewno szansa na przewartościowanie pewnych spraw.

Uhuhu nowa praca jak nic koleżanko :)

Tutaj lekko mieć nie będziesz – na co zapracujesz to zyskasz ale też w tej 4 mieczowej uważaj na jakieś niespodziewane (niezbyt miłe) wydatki.

Wszystko ładnie tylko uważaj na ‘zabawy łóżkowe’, co by za figlarnie nie było ;)

Dobre wiadomości związane z finansami.

Oj na wpadkę uważaj…. No i ta lekkomyślność – podpisuję się.

Na zmianę swojego podejścia.

Na zmianę pracy :) i chyba ten wyjazd zdecydowanie dojdzie do skutku.

Jakieś lekkie przyjemności ale z głową.

No właśnie wpadka :/ albo problemy kobiece związane z żuławowym ;)

Odcięcie się od pewnych niechcianych uczuć. Pewność siebie.

No tutaj może być różnie. Widać ta walkę ‘samej ze sobą’ wg mnie, głownie z uczuciami. Powroty uczuć z przeszłości.