Skocz do zawartości

podwyżka w pracy

maja123

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Podwyżka

paz kiel

cesarz

2 bulawy/ dobrany papiez

Widac ze instytucja zchierarchiziwana i w tych bulawach chyba zmian finansowych nie widac...hmmm denary powinny byc. Karty stania w miejscu.

Napisano

Jeśli pytasz o najbliższy czas (tydzień), na pewno możesz liczyć na miłe słowo, podziękowanie i pochwałę. To Cie podbuduje i zmotywuje. O tym mówi paź kielichów.

Cesarz to przełożony. Uważam, że będzie ważna rozmowa i co za tym idzie, możliwy awans, co nastąpi w przeciągu kilku miesięcy.

Napisano

Czas to max 1,5 mc. Wtedy bede wiedziec napewno co sie wydarzy.obecnie jest mile slowo i pochwała. Ale w kartach ja kasy nie widze i to mnie martwi.

Napisano

paz kiel

cesarz

2 bulawy/ dobrany papiez

Pochwała i uznanie od szefostwa , ale na slowach sie skonczy co Cie raczej nie zadowoli.

Gość grimmoire
Napisano

myślę, że nie będzie podwyżki w tym czasie

Napisano

Jak zwykle. Człowiek tyra i g z tego ma.najlepiej za darmo robic

Napisano

W tych kartach to ja widzę tylko Twoją tęsknotę, chęć i oczekiwanie na podwyżkę ale czy będzie nie wiem.

Napisano

Cesarz jest przeca dobrą kartą na pracę, pieniądze. Nie wiem tylko dlaczego nie ma tu żadnej monetowej.

Nie zapomnij zweryfikować tylko tego później. Ciekawy jestem.

Nie powiedziałbym w 100 procentach, że nic z podwyżki przy tych kartach.

Napisano

Podwyżka raczej nie ale dostaniesz coś innego może delegacja? :)

Napisano

Ja tu podwyżki nie widzę.

Negocjacje ale bez konkretów.

Napisano
Cesarz jest przeca dobrą kartą na pracę, pieniądze. Nie wiem tylko dlaczego nie ma tu żadnej monetowej.

Nie zapomnij zweryfikować tylko tego później. Ciekawy jestem.

Nie powiedziałbym w 100 procentach, że nic z podwyżki przy tych kartach.

Weryfka napewno bedzie juz niedługo. Pewnie na koniec mc bo tak wypada nowa umowa.ma byc na nieokreślony i wieksza kasa.nie mowia ile ale twierdza ze ma byc.to zalezy od wyzszych szczebli bo tam duza hierarchia jest.a ci moi bezposredni to chwala i opiniuja wysoko bym cos dostala. Papiez nie mowi o delegacji i wyjezdzie w tym przypadku.

Gość adora
Napisano

Rowniez nie widze w tych kartach podwyzki. Kaplan nigdy nie przepowiedzial mi rychlych zmian. Bedziesz musiala sporo na awans poczekac.

Napisano

Teraz mi proponuja konkurs z nagrodą. Pewnie po to żeby mnie usatysfakcjonowac ze umowa będzie bez podwyżki.

Napisano

Ale nie powiedzieli mi ze podwyżki nie bedzie. Czekam caly czas..

Napisano

Do dwóch miesięcy nie będzie podwyżki. Pogłaszczą po główce, pochwalą.. i tyle.

Napisano

Słabo to widzę. Umowę na stałe mogą dać - Cesarz ale kasy nie bardzo można się dopatrzyć. Też Papież z 2 buław skojarzył mi się z tym, że trzeba negocjować wyżej, jeśli już. nawet jeśli coś ci skapnie, to nie tyle ile oczekiwałaś - paź z 2 buław

Napisano

A kosmitka pisze, że 2 Buławy to między innymi: umacnianie swojej pozycji, szanse na awans, zawieranie ważnych umów lub transakcji. Te 2 Buławy przy Cesarzu to raczej blaski tej karty.

Napisano
Pogłaszczą po główce, pochwalą.. i tyle.

Pogłaszczą po główce powiadasz... hue hue hue hue

Napisano
Pogłaszczą po główce powiadasz... hue hue hue hue

No, tak widzę tutaj Giermka pucharów;-) 2 buław w działaniach mało konkretna karta. Może Cesarz boi się wychylać przed Kapłana i jak Wiedźma napisała: trzeba uderzać wyżej? ;-)

Napisano

Oszaleje. ..

zapytam sie co zrobić zeby dostać podwyżkę

8 buław

krolowa kielichow

10 den / ryc bulaw

szybko dzialac

Napisano

Ja powiedziała, że przełożony docenia Cię jako pracownika a co do podwyżki waha się i rozważa taka opcję, ale przy dwójkach "na dwoje babka wróżyła" wie nie wiadomo, co zdecyduje.

Napisano
zapytam sie co zrobić zeby dostać podwyżkę

8 buław

krolowa kielichow

10 den / ryc bulaw

Ty już zrobiłaś co trzeba było w tej sprawie w tych 10 Monetach. 10 Mon to już jest komplet, całkowite dopełnienie, max. Na karcie 8 Kijów nie widzimy żadnej postaci, kije sobie lecą, zostały one wprawione w ruch już wcześniej. Lecą one niemal równolegle do siebie, płynnie, nie zahaczają jeden o drugi. Bardzo możliwe też, że będą one miały miękkie lądowanie w związku z tym.

Może to być Ci wiadomość, albo może ta wiadomość jest już w drodze do Ciebie? Królowa Pucharów między takimi kartami - na moje wyglądałoby to na spełnienie jej/Twych oczekiwań.

Napisano

Zrobilam duzo.poinfo wszystkich czego chce i dlaczego. Choc tak sobie mysle co jeszcze mozna zrobic.

nie jestem przebiegła jak lisica niestety. .... nie umiem grac w gierki

Napisano

paz kielichow moze tez oznaczac nowego pracownika, ktory jeszcze nie za pewnie sie czuje i bada teren

Napisano
Podwyżka

paz kiel

cesarz

2 bulawy/ dobrany papiez

Widac ze instytucja zchierarchiziwana i w tych bulawach chyba zmian finansowych nie widac...hmmm denary powinny byc. Karty stania w miejscu.

Podwyżka nie. Raczej obietnice, które nie przyniosa wymiernych korzyści.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Ponoć Cesarz kiwa głową na "tak". Tak to powiedział raz Krisso w "Tajemnicach Losu". Na dodatek był to jedyny AW w tym rozkładzie.

I ja raczej byłem za tym, że dostaniesz podwyżkę.

Poczekaj, może być podobnie jak w przypadku małża Lenki hehe. Może okaże się, że będzie, ale trochę później.