silver Napisano 6 Marca 2015 Napisano 6 Marca 2015 Witam serdecznie. Kilka słów o osobie. Jestem 34 letnią mężatką bez dzieci niestety. W pracy jestem pielęgniarką, pracuje na etacie. Aura :7 Pucharów- oderwanie od rzeczywistości, życie marzeniami Dom: Rycerz Buław-mogą czekać wyjazdy lub ruch w domu np. przemeblowanie zainspirowane przez mężczyznę Uczucia:4 Pucharów- nuda, stagnacja, przesyt Praca: Paź Monet-kursy, oferty, zaproszenia, konferencje, nauka czegoś nowego Dobra rada: Sąd XX Ostrzeżenie: Królowa Monet-uważaj na osobę która maskuje swoje lenistwo wytykając pomyłki innym Niespodzianka: 7 Monet-doczekasz się plonów swojej pracy 1 Cytuj
Lena75 Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Aura :7 Pucharów- zakochanie (?) w tym tygodniu moze byc romantycznie , bedziesz snuła marzenia , plany Dom: Rycerz Buław- w domu spory ale i namietne godzenie się Uczucia:4 Pucharów- no napięta sytuacja , jakies spory, mozliwe ze jakaś nostalgia Cię dopadnie Praca: Paź Monet-mozliwe ze w pracy dostaniesz ciekawa propozycję Dobra rada: Sąd XX- kierowac sie wew. głosem Ostrzeżenie: Królowa Monet- unikaj bycia "kurą domową" Niespodzianka: 7 Monet- zapowiedz sukcesów - 7 monet to tez karta ciąży:) Cytuj
Ceres Napisano 7 Marca 2015 Napisano 7 Marca 2015 Aura :7 Pucharów- oderwanie od rzeczywistości, życie marzeniami Oderwanie od rzeczywistości, będziesz myśleć o wielu rzeczach. Dom: Rycerz Buław-mogą czekać wyjazdy lub ruch w domu np. przemeblowanie zainspirowane przez mężczyznę Przemeblowanie, generalne porządki albo odwiedziny takiego rycka Uczucia:4 Pucharów- nuda, stagnacja, przesyt Podobasz się komuś kogo nie zauważasz albo tobie spodoba się ktoś ale nie zwróci na ciebie uwagi. Praca: Paź Monet-kursy, oferty, zaproszenia, konferencje, nauka czegoś nowego Dokształcanie, jakaś mała premia może Dobra rada: Sąd XX A żebyś uważała i nie przegapiła okazji, z kartą z uczuć 4 puchary może żebyś nie przegapiła okazji na zawarcie z interesującą osobą Ostrzeżenie: Królowa Monet-uważaj na osobę która maskuje swoje lenistwo wytykając pomyłki innym Zwracaj większa uwagę na innych, monetowa to taka egoistka trochę dla której najważniejsza jest własna wygoda Niespodzianka: 7 Monet-doczekasz się plonów swojej pracy Tez mi sie tak widzi Cytuj
afercia Napisano 8 Marca 2015 Napisano 8 Marca 2015 Aura :7 Pucharów Snucie marzeń Dom: Rycerz Buław Pan wykaże się dużą inicjatywą i będzie dość przebojowo w domu Może gdzieś Cię zabierze? Uczucia:4 Pucharów Czasami będziesz myślała o kimś innym, ale 4ki to jednak dość stabilne karty. Wydaje mi się, że możesz czuć się trochę nostalgicznie Praca: Paź Monet Poszerzanie swojej wiedzy Dobra rada: Sąd XX Bądź uczciwa względem samej siebie Ostrzeżenie: Królowa Monet Nie szastaj kasą. Niespodzianka: 7 Monet Otrzymasz coś na co sama zapracowałaś Cytuj
silver Napisano 15 Marca 2015 Autor Napisano 15 Marca 2015 W tym tygodniu mąż zrobił porządek w salonie. Ja chodziłam i myślałam o niebieskich migdałach. Szukałam też odpowiedniej specjalizacji. Już znalazłam coś ciekawego.Ogólnie tydzień pod wezwaniem nic ciekawego. Dziękuję za podpowiedzi. Sreberko Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi